Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My spimy z dwoma kotami, jeden na/wokół mojej głowy, drugi na moich nogach/plecach (wczoraj jak zasypialam na brzuchu, to ułożył się wygodnie na moich plecach a waży jakies 8kg ) /na brzuchu/ewentualnie przy nogach - ale na kołdrze, nie pod.
W lato spimy nago zawsze, w zime juz za ziuziu i spie w koszulce.
W kazdym badz razie, jak nagosci jest duzo, to juz nie robi wrazenia niestety..kaha, *Natka*, Almanah lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Moja fl tez raczej stała, równiez w 14dpo dostaje @.
*Natka* lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:My spimy z dwoma kotami, jeden na/wokół mojej głowy, drugi na moich nogach/plecach (wczoraj jak zasypialam na brzuchu, to ułożył się wygodnie na moich plecach a waży jakies 8kg ) /na brzuchu/ewentualnie przy nogach - ale na kołdrze, nie pod.
W lato spimy nago zawsze, w zime juz za ziuziu i spie w koszulce.
W kazdym badz razie, jak nagosci jest duzo, to juz nie robi wrazenia niestety..
Zgadzam się z tym ostatnim zdaniem. -
koniczynka001 wrote:Dziewczyny czy faza lutealna jest zawsze stała? czy u danej kobiety będzie wynosiła zawsze tyle samo, czy może się wahać?
-
bertha wrote:Moja fl tez raczej stała, równiez w 14dpo dostaje @.5cs
-
nick nieaktualnyAlmanah wrote:Zgadzam się z tym ostatnim zdaniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 13:50
-
Pora dnia, pozycja, nogi na lampie to wszystko bez znaczenia. Jak ma być ciąża to bedzie.
Czarodziejka, kaha lubią tę wiadomość
-
U mnie najtaniej 35 zl beta. Ja raczej robić nie będę. Chyba ze lekarz zleci. W ostatniej ciąży miałam przyrost 180% a i tak ciąża umarla.
-
nick nieaktualny
-
Hopeless wrote:Powinna być stała. Ostatnio czytałam ze normalne są wahania o 1-2.
ja miałam 16 dni, a ostatnia trwała 17 dni. Dziś mam 16 dzień i @ ani widu ani słychu. W sobotę miałam na papierze malutką jasnoróżową plamkę (w 14 dpo). Więc najpóźniej w środę powinnam dostać @ to będzie 18 dzień fl. Potem czwartek i piątek jestem na szkoleniu, więc test najwcześniej zrobię w sobotę
Oby nie przyszła