X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • MavisDracula Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaha wrote:
    My z mężem zamiast wyjątkowo się starać, zrobiliśmy to co robiliśmy jak zaszłam w pierwszą ciążę- postanowiliśmy spać nago :D co prawda tym razem chyba efektu z tego nie będzie takiego jak 6 lat temu, ale przynajmniej fajna zabawa była hehe ;) polecam Wam dziewczyny!

Hehe no u nas by mogło być nieciekawie bo czasem nam syn w nocy do łóżka wchodzi i jeszcze by urwał tacie co nieco więc nie skorzystamy:-P

*Natka* lubi tę wiadomość

Piotr 29.08.2015r.
    Dominika 31.08.2017r.

Mam Was- mam wszystko.

• malka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptysia wrote:
    Izabela - dobrze dziewczyna mowi!:) kaha - z nami śpi pies i wchodzi pod kołdrę do nóg, wiec nie wyobrażam sobie przy nim nago spac:p

A z nami kot :)

*Natka*, Ptysia lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wiele wiele większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest wtedy gdy kochamy się rano, rano, rano!!! Do dziela!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu ile Wy macie towarzystwa w łóżku :D My z mężem mocno pilnujemy miejsca i czasu tylko "naszego". Córeczki do łóżka nie wpuszczamy od jakiś 2 lat- jak jej się coś przyśni to przychodzi się przytulić i wraca do siebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    O wiele wiele większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest wtedy gdy kochamy się rano, rano, rano!!! Do dziela!
    Nie pocieszyłaś mnie, ja rano zazwyczaj nie mam ochoty, mąż tym bardziej, bo ma mnóstwo stresu w pracy i zamiast myśleć o <3 zbiera się w stresie do biura :( Chyba, że trafia się owu w czasie weekendu.. :)

• Brychra Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Dziś mój 23 dc. Cykl na clo i duphastonie, którego ostatnia tabletka wypada w środę. Zrobiłam dzisiaj test. Nova test i wyszedł blaaaaddddooooo pozytywny. Kupiłam 2 bobotest i negatyw. Tak bardzo chce wierzyć że się udało.

Brychta
  • zubii Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My śpimy sami córka nie chce z nami spać tak sie nauczyła że ma swoje łóżko i jej tam najwygodniej. Nie powiem bo chętnie bym się do niej przytuliła gdy tz ma nocki ale ona nie chce więc z jednej strony super ale z drugiej troszkę szkoda...jeżeli uda się z drugim to przez pierwsze 3 miesiące chce żeby z nami spało.

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas trzy koty w łóżku śpią, ale to mojemu M nie przeszkadza w spaniu nago. Ja bym nie dała rady, majtki i koszulka muszą być. :P Kiedyś jeszcze w skarpetach spałam, ale jakoś z tego chyba "wyrosłam".

Co do cyklowych spraw, to u mnie żadnych objawów czegokolwiek póki co, nawet na pryszcze za bardzo nie mogę się zdawać, bo ostatnio mam cały cykl wysyp...

Brychra, trzymam kciuki. <3

kaha lubi tę wiadomość

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:

Ja swojego męża meczylam w tym cyklu z rana przed pracą, na początku zachwycony nie był, ale potem się przekonał:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape91 wrote:
    Ja swojego męża meczylam w tym cyklu z rana przed pracą, na początku zachwycony nie był, ale potem się przekonał:p
    Oczywiście współżycie bez spinki :-) Więc nie ma bata żeby się nie udalo. Nie masz udostępnionego wykresu także nie zobacze jak tam się sprawy mają. :P

• malka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:

U mnie w tym miesiącu dzień przed owu było rano a w dzień owu wieczorem. A chyba i tak nic z tego :/

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaha wrote:
    Nie pocieszyłaś mnie, ja rano zazwyczaj nie mam ochoty, mąż tym bardziej, bo ma mnóstwo stresu w pracy i zamiast myśleć o <3 zbiera się w stresie do biura :( Chyba, że trafia się owu w czasie weekendu.. :)
    To nie znaczy że jak bedzie serdkuszkowanie wieczorem to nie bedziesz miała dzidziusia. :D Masz piękną wysoka temperatur. :)

• *Natka* Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptysia wrote:
    Izabela - dobrze dziewczyna mowi!:) kaha - z nami śpi pies i wchodzi pod kołdrę do nóg, wiec nie wyobrażam sobie przy nim nago spac:p
    My też z naszą psiną śpimy;)

5cs
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ciepłym futerkiem zimą zawsze lepiej. :D

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • koniczynka001 Debiutantka

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy faza lutealna jest zawsze stała? czy u danej kobiety będzie wynosiła zawsze tyle samo, czy może się wahać?

• *Natka* Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile u Was w miastach kosztuje beta?

5cs
  • Almanah Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniczynka001 wrote:
    Dziewczyny czy faza lutealna jest zawsze stała? czy u danej kobiety będzie wynosiła zawsze tyle samo, czy może się wahać?

Powinna być stała.

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    U mnie w tym miesiącu dzień przed owu było rano a w dzień owu wieczorem. A chyba i tak nic z tego :/
    U nasz tak samo :-/ Gdyby bylo na odwrót, moim zdaniem byłoby lepiej ale jak mamy zajść w ciąże to i tak zajdziemy czy serduszkujemy tylko raz czy 3 razy dziennie.

Kiedy testujecie? Ja chba wczoraj miałam owulacje takze do tego jeszcze daleko.

• bertha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brychra wrote:
    Witajcie. Dziś mój 23 dc. Cykl na clo i duphastonie, którego ostatnia tabletka wypada w środę. Zrobiłam dzisiaj test. Nova test i wyszedł blaaaaddddooooo pozytywny. Kupiłam 2 bobotest i negatyw. Tak bardzo chce wierzyć że się udało.
    O, jest nadzieja!! wstaw zdjecie, ocenimy :)

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • bertha Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Natka* wrote:
    Dziewczyny ile u Was w miastach kosztuje beta?
    Wrocław, lab. Diagnostyka 28,50zł

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ