Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kaha wrote:My z mężem zamiast wyjątkowo się starać, zrobiliśmy to co robiliśmy jak zaszłam w pierwszą ciążę- postanowiliśmy spać nago co prawda tym razem chyba efektu z tego nie będzie takiego jak 6 lat temu, ale przynajmniej fajna zabawa była hehe polecam Wam dziewczyny!
Hehe no u nas by mogło być nieciekawie bo czasem nam syn w nocy do łóżka wchodzi i jeszcze by urwał tacie co nieco więc nie skorzystamy:-P*Natka* lubi tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:O wiele wiele większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest wtedy gdy kochamy się rano, rano, rano!!! Do dziela!
-
My śpimy sami córka nie chce z nami spać tak sie nauczyła że ma swoje łóżko i jej tam najwygodniej. Nie powiem bo chętnie bym się do niej przytuliła gdy tz ma nocki ale ona nie chce więc z jednej strony super ale z drugiej troszkę szkoda...jeżeli uda się z drugim to przez pierwsze 3 miesiące chce żeby z nami spało.
-
U nas trzy koty w łóżku śpią, ale to mojemu M nie przeszkadza w spaniu nago. Ja bym nie dała rady, majtki i koszulka muszą być. Kiedyś jeszcze w skarpetach spałam, ale jakoś z tego chyba "wyrosłam".
Co do cyklowych spraw, to u mnie żadnych objawów czegokolwiek póki co, nawet na pryszcze za bardzo nie mogę się zdawać, bo ostatnio mam cały cykl wysyp...
Brychra, trzymam kciuki.kaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:O wiele wiele większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest wtedy gdy kochamy się rano, rano, rano!!! Do dziela!
Ja swojego męża meczylam w tym cyklu z rana przed pracą, na początku zachwycony nie był, ale potem się przekonał:p -
nick nieaktualnyIzape91 wrote:Ja swojego męża meczylam w tym cyklu z rana przed pracą, na początku zachwycony nie był, ale potem się przekonał:p
-
nick nieaktualnykaha wrote:Nie pocieszyłaś mnie, ja rano zazwyczaj nie mam ochoty, mąż tym bardziej, bo ma mnóstwo stresu w pracy i zamiast myśleć o zbiera się w stresie do biura Chyba, że trafia się owu w czasie weekendu..
-
nick nieaktualnymalka wrote:U mnie w tym miesiącu dzień przed owu było rano a w dzień owu wieczorem. A chyba i tak nic z tego
Kiedy testujecie? Ja chba wczoraj miałam owulacje takze do tego jeszcze daleko. -
Brychra wrote:Witajcie. Dziś mój 23 dc. Cykl na clo i duphastonie, którego ostatnia tabletka wypada w środę. Zrobiłam dzisiaj test. Nova test i wyszedł blaaaaddddooooo pozytywny. Kupiłam 2 bobotest i negatyw. Tak bardzo chce wierzyć że się udało.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
*Natka* wrote:Dziewczyny ile u Was w miastach kosztuje beta?
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)