Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina1987 :) wrote:He He miły wieczór a moja połówka w pracy ech wczoraj za to szaleliśmy na 18-nastce ja właśnie czekam bo w ciągu 3 dni @ i już człowiek chodzi i myśli i myśli i znowu myśli hehe ale jutro do pracy to szybko zleci.
Generalnie zaczynam się zastanawiać nad wiesiołkiem nigdy nie brałam a czytałam, że bardzo popularny i podobno pomocny... -
MavisDracula wrote:Ja niestety nie mierzę temperatury bo synek jeszcze się w nocy budzi i muszę do niego wstawać. Opieram się na obserwacji śluzu, badaniu szyjki i bólu owulacyjnym.
-
Ewi28 wrote:dziewczyny czy jak są cykle 28 dniowe to owu może wystąpić np po 15 dc?
-
Ewi28 wrote:dziewczyny czy jak są cykle 28 dniowe to owu może wystąpić np po 15 dc?
Owulacja występuje 12.-16. dnia licząc od ostatniego dnia cyklu, więc przy cyklu 28 dniowym może nastąpić między 12. a 16. dniem cyklu
To informacja z książki o metodzie RotzeraWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 20:29
-
Ewi28 wrote:dobra a skoro test owu wyszedł mi wczoraj po 10 rano pozytywny to kiedy owu się spodziewać? zaznaczam że mało wierze w takie tesyty...
-
Hopeless wrote:Moja tez się budzi ale u siebie śpi max do 2 w nocy. Potem z nami. I chociaż to pewnie nie są idealne warunki do pomiarów mój wykres jest czytelny.
Jeżeli przesypiasz 3h nie wstając w tym czasie i od razu po przebudzeniu mierzysz to jak najbardziej miarodajny wynik -
Dziewczyny czy ciągnięcia w podbrzuszu są normalnym objawem? DO wczoraj miałam bóle jak przed okresem, dziś termin okresu i doświadczyłam trochę łagodnych okresowych skurczy, a teraz mnie ciągnie od środka na boki.
W środę/czwartek jak wszystko będzie ok mam zamiar przejść się do ginekologa na pogadankę, ale do tego czasu zostaję sama z wątpliwościami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 21:28
-
nick nieaktualnyMania25 wrote:Dziewczyny czy ciągnięcia w podbrzuszu są normalnym objawem? DO wczoraj miałam bóle jak przed okresem, dziś termin okresu i doświadczyłam trochę łagodnych okresowych skurczy, a teraz mnie ciągnie od środka na boki.
W środę/czwartek jak wszystko będzie ok mam zamiar przejść się do ginekologa na pogadankę, ale do tego czasu zostaję sama z wątpliwościami.Mania25 lubi tę wiadomość
-
Mania25 wrote:Dziewczyny czy ciągnięcia w podbrzuszu są normalnym objawem? DO wczoraj miałam bóle jak przed okresem, dziś termin okresu i doświadczyłam trochę łagodnych okresowych skurczy, a teraz mnie ciągnie od środka na boki.
W środę/czwartek jak wszystko będzie ok mam zamiar przejść się do ginekologa na pogadankę, ale do tego czasu zostaję sama z wątpliwościami.Mania25 lubi tę wiadomość
-
Papierówka 28.11
Ewi28 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Mania25 wrote:Dziewczyny czy ciągnięcia w podbrzuszu są normalnym objawem? DO wczoraj miałam bóle jak przed okresem, dziś termin okresu i doświadczyłam trochę łagodnych okresowych skurczy, a teraz mnie ciągnie od środka na boki.
W środę/czwartek jak wszystko będzie ok mam zamiar przejść się do ginekologa na pogadankę, ale do tego czasu zostaję sama z wątpliwościami.
U mnie już 8 tydz. i dalej ciągnie. Czasami prawie wcale a czasami aż za bardzo :p chyba trzeba się przyzwyczaić -
zubii wrote:Jeżeli przesypiasz 3h nie wstając w tym czasie i od razu po przebudzeniu mierzysz to jak najbardziej miarodajny wynik
Dziś w końcu troszkę podskoczyla tempWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 07:04
-
Paolina Picolina wrote:Cześć dziewczyny !!!
Przeyłączam się do Was !
Jutro z rana robie test dzisiaj jest mój 32dc , i wciąż czekam na @ temoeratura dziwnie ostatnio mi skacze już byłam pewna że to @ a tu nic do tego dzisiaj miałam dziwne plamienie myślałam że w końcu @ jak zawsze a tu nic ! Zero po tym incydencie a w dniu @ kiedy powinnam dostać dwa dni kłuło mnie bardzo w podbrzuszu no i piersi bolą hmmm -
nick nieaktualny