Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Panan12 te testy są z 12dpo i 13dpo. Pierwsza ledwo widoczna kreska wyszła mi 8dpo.
W linku są zdjęcia testów 9dpo i 11 dpo
http://www.fotosik.pl/zdjecie/dab56d4b1b0ed15d -
Tyle pozytywów w listopadzie... ja jeszcze mam daleko do testowania ale czuję że się nie udało... takie po prostu wewnętrzne przeczucie. Obiecałam sobie że poczekam z testowaniem do tego 20 listopada. Może w ogóle nie będę musiała testować. Takiego mam jakiegoś doła. W pierwszej ciąży ledwo skończyło się serduszkowanie to wiedziałam że będzie ciąża ( idealnie w owulację ) a w tym czuję się taka pusta...Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
bertha wrote:Mania, pięknie ciemnieje!!
Kaha, tak, ja dzisiaj testowałam i dzisiaj znowu mikro cien. Czyli tak - 9dpo był mikro cien, 10dpo nic, 11dpo znowu mikro cien.
Ale to naprawde cien a nie takie ładne krechy jak u Mani, trzeba sie wpatrywać...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f1fc8e6e440.jpg -
Cześć dziewczyny, mogę sie dołączyć ?? Mam 31 lat i od 9 cykli staramy sie o dzidzię. Ja jestem dopiero po owu, wiec do testowania daleko. Gratulacje dla wszystkich którym się udało i kciuki w gorze dla tych co testują w najbliższych dniach.
suri2016, Ataga12, eMM, kaha lubią tę wiadomość
-
Czarodziejka wrote:Cześć dziewczyny, mogę sie dołączyć ?? Mam 31 lat i od 9 cykli staramy sie o dzidzię. Ja jestem dopiero po owu, wiec do testowania daleko. Gratulacje dla wszystkich którym się udało i kciuki w gorze dla tych co testują w najbliższych dniach.
No jasne! Zapraszamy kiedy planowane testowanie?
-
Czarodziejka wrote:Wyglada na to że 26 listopada. Szanse jakieś tam są, ale staram sie nie nakręcać bo pózniej deprecha.
Też zawsze sobie obiecuje, że w tym cyklu bez nakręcania, ale nigdy mi to nie wychodzi
Teraz miałam ambitny plan nie testować przed 12dpo a już mam 3 testy zrobione ale za to powoli zaczynam się oswajać z myślą że nic z tego i tym razem.
-
MavisDracula wrote:Tyle pozytywów w listopadzie... ja jeszcze mam daleko do testowania ale czuję że się nie udało... takie po prostu wewnętrzne przeczucie. Obiecałam sobie że poczekam z testowaniem do tego 20 listopada. Może w ogóle nie będę musiała testować. Takiego mam jakiegoś doła. W pierwszej ciąży ledwo skończyło się serduszkowanie to wiedziałam że będzie ciąża ( idealnie w owulację ) a w tym czuję się taka pusta...5cs
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Też zawsze sobie obiecuje, że w tym cyklu bez nakręcania, ale nigdy mi to nie wychodzi
Teraz miałam ambitny plan nie testować przed 12dpo a już mam 3 testy zrobione ale za to powoli zaczynam się oswajać z myślą że nic z tego i tym razem.
Oficjalny termin testów 23 listopad a od 19 będę schizowacCzarodziejka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
*Natka* wrote:Też tak macie, że przgladacie galerię testów na Ovu? Zwariować idzie czekając na termin @...
Ja przegladam galerie testów, galerie wykresów i na swój wykres zaglądam co godzinę jakby tam nagle miało się coś pojawić... szaleństwokaha, *Natka* lubią tę wiadomość
-
*Natka* wrote:Też tak macie, że przgladacie galerię testów na Ovu? Zwariować idzie czekając na termin @...
Ale teraz dziewczyny dałyście mi "zadanie", już wiem co będę robiła w oczekiwaniu na owulację, a następnie n testowanie. Wcześniej nawet nie klikałam w tą galerię, dopiero odkryłam:)*Natka* lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
malka wrote:Ja przegladam galerie testów, galerie wykresów i na swój wykres zaglądam co godzinę jakby tam nagle miało się coś pojawić... szaleństwo
malka, Mania25 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
malka wrote:Ja przegladam galerie testów, galerie wykresów i na swój wykres zaglądam co godzinę jakby tam nagle miało się coś pojawić... szaleństwo
suri2016, kaha, eMM lubią tę wiadomość