Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u mnie dziś 25 dzień cyklu i jak zwykle o tej porze doszukuję się objawów ciąży. Za każdym razem były takie same jak objawy zbliżającej się @, więc pewnie i tym razem jest tak samo. Jedyna nowość jaka pojawiła się wczoraj, to przy porannej toalecie zauważyłam różowy śluz, utrzymywał się do popołudnia a wieczorem nie było już śladu, dziś śluzu brak. W południe kręciło mi się w głowie i miałam taki moment, ze mysałam ze zemdleje, na szczęscie nie doszło do tego. Piersi bolą jak na @, tak samo jajniki. Dziś rano test negatywny.
-
Cześć dziewczyny, my z mężem staramy się o dzidzię ok 3 lat w tym 18 miesięcy pod stałą kontrolą lekarz. Zaczęłam pierwszy cykl z Clo, ale dziś robiłam test i jak zwykle to samo-jedna kreska:( przed nami jeszcze 5 prób i wizyta u androloga. Czasami to mam już tego wszystkiego dość-tak jak dziś
-
malka wrote:A ja nie musiałam czekać do wieczora. @ przyszła zgodnie z planem trudno. Zaczynam nowy cykl!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelkamodo wrote:Cześć dziewczyny, my z mężem staramy się o dzidzię ok 3 lat w tym 18 miesięcy pod stałą kontrolą lekarz. Zaczęłam pierwszy cykl z Clo, ale dziś robiłam test i jak zwykle to samo-jedna kreska:( przed nami jeszcze 5 prób i wizyta u androloga. Czasami to mam już tego wszystkiego dość-tak jak dziś
-
Hej! jestem po wizycie u lekarza, jest widoczny pęcherzyk ciążowy w macicy także umiejscowił się dobrze, oby tylko niedługo pojawił się zarodek a później rósł zdrowo byłam pierwszy raz u nowej lekarki i jestem zawiedziona wizytą. Nie miała dla mnie czasu, wszystko w biegu, nic ją nie interesowało a na moje pytania nie miała za bardzo ochoty i czasu odpowiadać czas znaleźć dobrego lekarza a to będzie trudne... Przykro mi dziewczyny ze wasze testy negatywne oby grudzień okazał się dla Was szczęśliwy i żebyście dostały najpiękniejszy prezent na święta!
emi2016 lubi tę wiadomość
Monika
4cs - podobno bezowulacyjny jednak okazał się szczęśliwy!!
15.11.2016 - 34 dc - test pozytywny w dniu 30 urodzin mojego Męża!! -
monika1991 wrote:Hej! jestem po wizycie u lekarza, jest widoczny pęcherzyk ciążowy w macicy także umiejscowił się dobrze, oby tylko niedługo pojawił się zarodek a później rósł zdrowo byłam pierwszy raz u nowej lekarki i jestem zawiedziona wizytą. Nie miała dla mnie czasu, wszystko w biegu, nic ją nie interesowało a na moje pytania nie miała za bardzo ochoty i czasu odpowiadać czas znaleźć dobrego lekarza a to będzie trudne... Przykro mi dziewczyny ze wasze testy negatywne oby grudzień okazał się dla Was szczęśliwy i żebyście dostały najpiękniejszy prezent na święta!
-
A ja jak jakiś głupek zrobiłam sobie test owulacyjny... Oczywiście negatywny:-( wiem że testy owulacyjne do owulacji, ciążowe do ciąży, ale tyle się naczytałam że owulacyjne szybciej wykryją ciążę że zrobiłam... No i mam doła w gratisie:-/Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
wiosnaachtoty wrote:Dziewczyny udało się - zobaczyłam 2 krechy i jestem przeszczęśliwa Test zrobiłam o 4 rano bo zachciało mi się sikać
To nic najważniejsze że mamy już Prezent dla rodziny30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
MavisDracula wrote:A ja jak jakiś głupek zrobiłam sobie test owulacyjny... Oczywiście negatywny:-( wiem że testy owulacyjne do owulacji, ciążowe do ciąży, ale tyle się naczytałam że owulacyjne szybciej wykryją ciążę że zrobiłam... No i mam doła w gratisie:-/30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Ewi28 wrote:ja jakoś w to nie wierze że testy owu wykrywają ciąże
Ponoć wykrywają, nawet na OF jest taki wątek. Zdarzają się przypadki że nie wykrywają ale rzadko. Ja raczej nie będę tym wyjątkiem:-p
20 oficjalne testowanie.Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
izabelkamodo wrote:Cześć dziewczyny, my z mężem staramy się o dzidzię ok 3 lat w tym 18 miesięcy pod stałą kontrolą lekarz. Zaczęłam pierwszy cykl z Clo, ale dziś robiłam test i jak zwykle to samo-jedna kreska:( przed nami jeszcze 5 prób i wizyta u androloga. Czasami to mam już tego wszystkiego dość-tak jak dziś30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Powiem tak- albo @ się zacznie, albo mnie piorun trzaśnie! Poplamiłam odrobinę przestałam. Tempka nadal podwyższona (taka jak na poziomie z ostatnich dni). I przez to ociąganie się @ mam złudne nadzieje