Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:ja tez bym chyba wszystko oddałą że mój mąż normalnie 8 godzin przepracował a nie zapitalać po bagnach, lasach 12 godz i to gdzie przez miesiać dwa wogóle w domu go nie ma.
A czym zajmuje się Twój mąż?
Korci mnie na testowanie:-P już żałuję że nakupiłam testów jak jakiś oszołom:-PPiotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim u mnie dziś tempka odrobinkę w górę, więc coś mi się zdaję, że to wczorajsze plamienie to nie zapowiedź @ a efekt serduszkowania. Co nie zmienia faktu, że i tak oczekuję @, ale z przesunięciem (jak testowałam wcześniej jak szalona, tak teraz nie mam odwagi i jakoś specjalnych chęci).
-
Mała-90 wrote:Cześć dziewczyny
Gratuluje wszystkim którym się udało, za resztę trzymam mocno kciuki :-*
Traktowalybyscie ten test owulacyjny jako pozytywny?
Dzisiaj jest moj 17dc.
http://wyslijto.pl/plik/8exd76otrg
Pozdrawiam Was
skoro ci buźke pokazało to tak -
U mnie dziś przyszła @ ból brzucha nie z tej ziemi ;/
Przenoszę się na wątek grudniowy:) postanowiliśmy z mężem, że odpuszczamy przez 2-3 miesiące, zero lekarzy, zero kontrolowania może ze spokojniejszą głową się uda
Trzymam kciuki za pozostałe babeczki :*👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
wiosnaachtoty wrote:Dziewczyny ja testuję jutro i bardzo się stresuję. Oczywiście niepotrzebnie się napalam na zieloną kropkę...
-
nick nieaktualnyMała-90 wrote:Cześć dziewczyny
Gratuluje wszystkim którym się udało, za resztę trzymam mocno kciuki :-*
Traktowalybyscie ten test owulacyjny jako pozytywny?
Dzisiaj jest moj 17dc.
http://wyslijto.pl/plik/8exd76otrg
Pozdrawiam Was
no pewnie że pozytyw! -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:ja tez bym chyba wszystko oddałą że mój mąż normalnie 8 godzin przepracował a nie zapitalać po bagnach, lasach 12 godz i to gdzie przez miesiać dwa wogóle w domu go nie ma.
mąż wczoraj wrócił po 23 do domu, i mi poopowiadał co nieco, szkoda mi tego kumpla, bo jest fajny, mimo, że często działał mi na nerwy Nie wiem co on tyle czasu z nią robi, żona jest jakąś furiatką. Przyszedł z rozciętą wargą. Chłop ciągnie dwie prace, a jej mało.
Ja dzisiaj jestem bardzo na NIE, senna,zmęczona a jutro do krakowa na 3 dni, tak mi się nie chce.... -
nick nieaktualny
-
wiosnaachtoty wrote:Dziewczyny udało się - zobaczyłam 2 krechy i jestem przeszczęśliwa Test zrobiłam o 4 rano bo zachciało mi się sikać
wiosnaachtoty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:a ja dziś w złym humorze jakoś, młody marudny że szok, chyba jemu też pogoda nie służy...cycki mnie bolą po bokach, głowa mnie boli więc żyć nie umierać. Jedziemy zaraz do sklepu po mięsiwo, coś na obiad trzeba wymodzić.
to ja dzisiaj jak młody jestem