Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Nie robiłam bety, nie mam zamiaru też. Jeśli zobaczę, że jutro się @ nie rozkręci to wtedy kupię porządny teścik i spróbuję jeszcze raz. Ale cały czas sobie próbuję przetłumaczyć, że zdziwiam i po prostu mi się @ przesunęła..
NOCNA lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Część dziewczyny. Wiosnaachtoty, mówiłam, że będą dwie krechy! Gratulacje, kochana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:42
wiosnaachtoty lubi tę wiadomość
-
Trzymaj jak bedzie jedna kreska to nie dosc ze lipa z wiadomego powodu to jeszcze bede sie martwic ze tyle mi sie okres spoznia a nigdy tak sie nie zdazalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:49
Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
Ja zrobiłam kolejny test owulacyjny popołudniu, druga kreska wyszła znacznie mocniejsza. Zadzwonilam do lekarza i pojechalam na usg. Okazalo się że mam jeden pęcherzyk 21mm, endo prawie 11mm.
Dostałam 10000j pregnylu.
Wiec zapisuje sie na listopadowe testowanie ale chyba ja bede jako ostatnia
kaha, bertha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Czy któraś z Was bywa zapominalska/roztrzepana przed @?? To co ja dziś robiłam, nie mieści się w głowie, pierwszy raz mi się coś takiego zdarza! Po krótce:
wychodząc od lekarza, zostawiłam w gabinecie szalik- lekarka zaraz mi go przyniosła
u tego samego lekarza ZAPOMNIAŁAM ZAPŁACIĆ za wizytę!! Czaicie? Nie wiem jak to się stało na szczęście to zaufana lekarka, do której chodzimy z córką od 5 lat i przy następnej okazji nadrobimy, ale wstyd, że hej!
W aptece babka się mnie pyta, czy znam dawkowanie leków, a ja jej na to daję dowód (WTF?! ) ej w tym momencie stwierdziłam, że poziom mojego debilizmu sięga zenitu
A na sam koniec po wyjściu ze sklepu nie zauważyłam, że moje dziecko nie ma czapki na głowie, idzie z rozpiętą kurtką (dopiero pod samochodem się kapnęłam) a do tego wszystkiego zgubiłyśmy gdzieś w sklepie szalik córki
Czy to normalne, że przed @ takie rzeczy z moją głową się dzieją? Bo zaczynam się poważnie martwićAtaga12 lubi tę wiadomość
-
Mała-90 wrote:Ja zrobiłam kolejny test owulacyjny popołudniu, druga kreska wyszła znacznie mocniejsza. Zadzwonilam do lekarza i pojechalam na usg. Okazalo się że mam jeden pęcherzyk 21mm, endo prawie 11mm.
Dostałam 10000j pregnylu.
Wiec zapisuje sie na listopadowe testowanie ale chyba ja bede jako ostatnia
Trzymam kciuki za mocną kreskę pod koniec listopada!