Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
channah wrote:ja jestem bardzo niecierpliwa haha
objawow brak bolaly mnie piersi kilka dni temu ale przestały. troszke mnie wczoraj zemdliło ale nie powiązuje tego z fasolką.
tez mi sie wydaje ,że byloby cos widać, tym bardziej ,że robiłam test o czułości 10mlU
10 cs
Ja robilam Bobo - wyszla jedna krecha. A objawy na kropka jak w pysk strzelil haha ale czlowiek glupi. Dzis wszystkie bole przeszly jak pisalam brzuch jajniki piersi nic, ciiiszaaa...ale wypieki mam okrooopne policzki gorace i dreszcze.
Channah juz 10?! Moj 7 i mialam wrazenie ze jestem z tym sama moja przyjaciolka, kolezanka z pracy, szefowa i kuzynka wszystkie w ciazy- zadna nie planowana fatum? -
channah wrote:ja juz nawet nie mysle o objawach. mialam je przez ostatnie 10 miesiecy multum a i tak dupa haha
Ja tez juz mialam mdlosci bole implantacyjne,nic mi nie smakowalo hehehe
Ale fakt jest taki, ze takiego tetna jeszcze nie mialam (teraz mam 105). Gdzies od 1,5tyg tak mam. Im wyzsze tetno tym szybciej sie mecze.
Kardiolog sie klania ? Znow jakis lekarz... bleeeeh -
aann26 wrote:Ja tez juz mialam mdlosci bole implantacyjne,nic mi nie smakowalo hehehe
Ale fakt jest taki, ze takiego tetna jeszcze nie mialam (teraz mam 105). Gdzies od 1,5tyg tak mam. Im wyzsze tetno tym szybciej sie mecze.
Kardiolog sie klania ? Znow jakis lekarz... bleeeeh -
channah wrote:tez mialam takie tentno jakis czas temu.samo przeszło. Chyba nie ma co sie denerwować na zapas.moze najpierw pogadaj z internista albo ginekologiem moze,niech oni osądzą. a jak z cisnieniem?
W niedziele przy tetnie 100 mialam cisnienia 110/80. Mialam zimnice i zaraz goraco, bylam wypompowana,a moj biust poopowiadać... nie do dotkniecia. Sutki piekly, bolaly. 37 st ... no to mysle - napewno sie gniezdzi -
aann26 wrote:W niedziele przy tetnie 100 mialam cisnienia 110/80. Mialam zimnice i zaraz goraco, bylam wypompowana,a moj biust poopowiadać... nie do dotkniecia. Sutki piekly, bolaly. 37 st ... no to mysle - napewno sie gniezdzi
Kiedy kolejny test?? -
Testujcie dziewczyny jutro!
DAJCIE 2 KRECHY, DAJCIE 2 KRECHY! Wnioskuje!channah, kaha lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Testujcie dziewczyny jutro!
DAJCIE 2 KRECHY, DAJCIE 2 KRECHY! Wnioskuje!
Zatestuje, a po dwoch godzinach przyjdzie glupia malpa ja poczekam, choc oczywiscie mam przeczucie, ze moze byc kropek- od pol roku mam takie przeczucie hehehe tym razem z niego "wybija" mnie ten wczorajszy negatyw. -
aann26 wrote:Zatestuje, a po dwoch godzinach przyjdzie glupia malpa ja poczekam, choc oczywiscie mam przeczucie, ze moze byc kropek- od pol roku mam takie przeczucie hehehe tym razem z niego "wybija" mnie ten wczorajszy negatyw.
-
Ja tak miałam:-P zrobiłam jeden test bodajże w 9dpo i obiecalam sobie że następny w dniu spodziewanej @. Zaoszczedzilam na testach bo @ przyszła 2 dni przed czasem, wyjątkowo bolesna...Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
MavisDracula wrote:Ja tak miałam:-P zrobiłam jeden test bodajże w 9dpo i obiecalam sobie że następny w dniu spodziewanej @. Zaoszczedzilam na testach bo @ przyszła 2 dni przed czasem, wyjątkowo bolesna...
Ja w tamtym mies 4 dni przed @ polecialam na bete glupia