Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
channah wrote:Ja za to nie ogarniam moich cykli.
6cs-28dni
7cs-25dni
8-28dni
9-25dni
i teraz 10-28 jutro prawdopodobnie @
to normalne by miec cykle w kratke ?? haha -
channah wrote:Ja za to nie ogarniam moich cykli.
6cs-28dni
7cs-25dni
8-28dni
9-25dni
i teraz 10-28 jutro prawdopodobnie @
to normalne by miec cykle w kratke ?? hahahttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
channah wrote:Jak @ nie przyjdzie to w Pt.ale coś czuję, że i tak przyjdzie.
Głowa mnie boli
-
channah wrote:Jak @ nie przyjdzie to w Pt.ale coś czuję, że i tak przyjdzie.
Głowa mnie boli
U mnie pewnie tez cisza przed burza- jak to na @ dzien przed. Choc sutki od godziny znow bola i draznia nie do zniesienia. Do tego od poludnia co zjem to przeze mnie leci... -
aann26 wrote:U mnie pewnie tez cisza przed burza- jak to na @ dzien przed. Choc sutki od godziny znow bola i draznia nie do zniesienia. Do tego od poludnia co zjem to przeze mnie leci...
a ja juz wyczekuje tego okresu bo juz mnie i plecy bolą i jajniki...złapałam doła -
nick nieaktualnya ja dzisiaj z rana @ ! Koniec wkręcania jakichś objawów i testów. Kooniec.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Żartoooowaałaaam:P Idę chyba do grudniowego wątku. Ale już bez spiny. (taa jasne)
Jeszcze dzisiaj jak na złość do koleżanki z pracy siostra przysłała mmsa z usg.... -
nick nieaktualnyaann26 wrote:A pierwszy lyk kawy mial dzis metaliczny posmak aluminium, dobre nie? pewnie to lyzeczka :D:D
a może to kamień z czajnika?
Choroba, dziewczyny, mam wrażenie, że to nigdy NIE ZATRYBI !!!!! Przedwczoraj byłam w ciąży urojonej a dziś okres. Słabe to. -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:mam podobne odczucia ostatnio, że 2 dziecko nie jest mi pisane
Od dzisiaj mam inne podejście: to czego nie zrobiłam do tej pory chcę jeszcze zrobić. Wiecznie sobie odmawiam. Koniec. w Lutym chcę wakacje jakieś ciepłe. Nie wiem gdzie, będziemy z mężem szukać czegoś fajnego. Może wtedy się uda.
a dzisiaj wino, odmawiałam sobie dwa tygodnie Nie ma tak. I odpoczynek od kwasów foliowych i innych pierdół.
W marcu mi stuknie 26. Ja chce dziecko ! -
Izape91 wrote:a może to kamień z czajnika?
Choroba, dziewczyny, mam wrażenie, że to nigdy NIE ZATRYBI !!!!! Przedwczoraj byłam w ciąży urojonej a dziś okres. Słabe to.
Ty Iza... w sumie czajnik w pracy zakamieniony jak cholera to bedzie to no albo lyzeczka
Jutro dzien @ -
Ja przed 30 chciałam mieć pierwsze, ale teraz już wiem, że planowanie to sobie można w d... wsadzić;/ ja niestety też zawsze na kilka dni przed okresem mam ból głowy, dlatego teraz też już myślę, że ten cykl stracony skoro dziś mnie boli;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 17:43
-
nick nieaktualnyaann26 wrote:Ty Iza... w sumie czajnik w pracy zakamieniony jak cholera to bedzie to no albo lyzeczka
Jutro dzien @
wieedziałam ! u nas to samo ;p
A moja mama urodziła 5 dzieci. Ja chce tylko 1 póki co... Jak mówię jej,że to nie takie łatwe jak jej się wydaje, to mi mówi, że mój tato uważał inaczej. -
nick nieaktualnyPtysia wrote:Ja przed 30 chciałam mieć pierwsze, ale teraz już wiem, że planowanie to sobie można w d... wsadzić;/ ja niestety też zawsze na kilka dni przed okresem mam ból głowy, dlatego teraz też już myślę, że ten cykl stracony skoro dziś mnie boli;/
no ja to dopiero miałam się zacząć starać za rok, ale chyba trzeba już dziś.... Przeraża mnie to. Myślałam, że to jest ŁATWIEJSZE. -
Izape91 wrote:wieedziałam ! u nas to samo ;p
A moja mama urodziła 5 dzieci. Ja chce tylko 1 póki co... Jak mówię jej,że to nie takie łatwe jak jej się wydaje, to mi mówi, że mój tato uważał inaczej.
Iza ja mam 3,5letnia corke. Drugie dziecko chcialam z roznica 3lat- niestety w tamtym roku poronilam. A teraz staram sie 7cykl o trzecia ciaze