Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
toto i labamba - u mnie z tym staraniem z kolei jest tak, że mieszkamy z chłopakiem na wynajmie, kupiliśmy już mieszkanie, ale przeprowadzka dopiero za ok. 1,5 roku więc też tak ni w 5 ni w 10, ale stwierdziliśmy, że nie ma co czekać bo przecież to nie jest takie hoop. Damy radę i z przeprowadzkami i z pracą. Ze wszystkim sobie poradzimy bo będzie dla kogo
Odnośnie suplementów dla starających się to ja biorę femibion natal classic. Koleżanka farmaceutka bardzo mi poleciła.
Agniechaaa przepraszam za głupie pytanie ale musisz mi wybaczyć z racji tego, że jestem świeżakiem w tych sprawach. Jak badasz szyjkę? :o Jak stwierdzasz czy jest zamknięta czy otwarta..?1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
nick nieaktualnyEwcia88 wrote:toto i labamba - u mnie z tym staraniem z kolei jest tak, że mieszkamy z chłopakiem na wynajmie, kupiliśmy już mieszkanie, ale przeprowadzka dopiero za ok. 1,5 roku więc też tak ni w 5 ni w 10, ale stwierdziliśmy, że nie ma co czekać bo przecież to nie jest takie hoop. Damy radę i z przeprowadzkami i z pracą. Ze wszystkim sobie poradzimy bo będzie dla kogo
Odnośnie suplementów dla starających się to ja biorę femibion natal classic. Koleżanka farmaceutka bardzo mi poleciła.
Agniechaaa przepraszam za głupie pytanie ale musisz mi wybaczyć z racji tego, że jestem świeżakiem w tych sprawach. Jak badasz szyjkę? :o Jak stwierdzasz czy jest zamknięta czy otwarta..?
Kochana ja sama dopiero na piczątku drogi badaczy szyjki, są tu bardziej doświadczone. Mi udala sie ta sztuka przez zakladanie luteiny i dalej się dokształcam w tej magicznej sztuce -
Agniechaaaa wrote:To tylko zazdroscic
Nie ma czego
Prolaktyna, oczywiście, w moim przypadku, uniemożliwiała zajście w ciążę, ale nie przez brak owulacji, a po prostu przez nadmiar konkretnego hormonu w organizmie i inne związane z tym przypadłości.IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualny
-
Odnośnie chodzenia na of to jak widzicie mam otwartą zakładkę i w pracy i w domu Będę trzymała kciuki Aga jesteś pierwsza więc w poniedziałek koniecznie daj znać jak poszło
Ja czekam do środy, chyba, że @ wcześniej rozwieje wątpliwości1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
nick nieaktualnyEwcia88 wrote:Odnośnie chodzenia na of to jak widzicie mam otwartą zakładkę i w pracy i w domu Będę trzymała kciuki Aga jesteś pierwsza więc w poniedziałek koniecznie daj znać jak poszło
Ja czekam do środy, chyba, że @ wcześniej rozwieje wątpliwości
Bede relacjonowac na bieząvo -
Chciałam się przywitać w listopadzie. @ dziś przyszła. Proszę o wpisanie mnie na testowanie na 25 listopada.
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
Laski, mam dziwne pytanie. Czy miala ktoras z Was czop sluzowy po owulacji? U mnie dzis 3 dpo i poszło mi strasznie dużo galaretowatego ale przejrzystego śluzu.. Pierwszy raz takie coś mam i nie wiem czy sie martwic.
-
Witam się z wami Jestem totalną świeżyną i chyba nałogowcem OF:)
Testowanie przewidziane na 9.11., ale temperatura szaleje i przypuszczam, ze prędzej przyjdzie @, niż zrobię test.
Staram się nie nakręcać, bo to dopiero 2 cs. -
nick nieaktualny
-
To jest chyba jak z samochodami (może niezbyt trafne porównanie), ale jak już się na jakiś konkretny zdecydujesz, to nagle wyrastają na ulicy jak grzyby po deszczu, a wcześniej jakby nie istniały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:12
zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewcia88 wrote:Tak jest, 28 od maja Nie jest najgorzej, widzę, że dziewczyny w tych czasach decydują się również dużo później (z sukcesami).
Dokładnie :0) Koleżanka z pracy miała 30 z małym hakiem jak urodziła młodego. Teraz coś myśli o drugim. Także nie ma co się zamartwiać na początku, ale ja jak to typowa baba się nakręcam i czytam "internety", a to chyba największe zło