Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:No to zaczynamy nowy cykl... @przyszla wiec wyniki to tylko formalnosc ! Eh... to ktos musi zaczac grudzien wiec zakladam watek
Agniecha ściskam mocno, grudzień na pewno będzie szczęśliwyNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnyO ile moj M zepnie tylek bo nie chce go zmuszac a widze, ze tak na zawolanie zaczyna dawc mu w kosc ;(
Jak cos to zapraszam na świąteczne testowanie. Chodz mam nadzieje, ze bedziecie mpgly przejsc bardziej na fioletowe lipcowki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 09:10
-
Katja ja też widzę i gratuluję już czekamy na betę
U mnie dziś 11 dpo i tak się zastanawiam czy może jutro nie testować 10... ? Czy lepiej poczekać jeszcze? Myślę że nic z tego nie będzie bo u mnie brak jakichkolwiek objawów. Zasadniczo nawet PMS nie przyszedł... nie wiem o co chodzi ale zrobiłabym test co by pozbawić się jakichkolwiek złudzeń. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja11 wrote:A mize by... bulkasiaa dziekuje Dziewczynki ! Chcialabym. Chciala. Ale czekam grzecznie do terminu @.mowic mezowi ?
Ja bym się wstrzymała do czasu potwierdzenia beta żeby mi później jeszcze dodatkowo smutno nie było i żeby się mniej stresować, chociaż jestem przekonana że będzie dobrze. Oczywiście każda z nas jest inna i musisz sama pomyśleć co ci w duszy graKatja11, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:test jest rozlany powtórz jeszcze raz inny test bo negatyw jak nic
Inna ja widzę kreskę i to nie cień cienia:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 10:16
innamorata88, Dagn_, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:No to zaczynamy nowy cykl... @przyszla wiec wyniki to tylko formalnosc ! Eh... to ktos musi zaczac grudzien wiec zakladam watek
Ale lada chwila dołączę na wątek grudniowy, żeby było Ci raźniejStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?