Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:No to zaczynamy nowy cykl... @przyszla wiec wyniki to tylko formalnosc
! Eh... to ktos musi zaczac grudzien wiec zakladam watek
Agniecha ściskam mocno, grudzień na pewno będzie szczęśliwyNasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnyO ile moj M zepnie tylek bo nie chce go zmuszac a widze, ze tak na zawolanie zaczyna dawc mu w kosc ;(
Jak cos to zapraszam na świąteczne testowanie. Chodz mam nadzieje, ze bedziecie mpgly przejsc bardziej na fioletowe lipcowki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 09:10
-
Katja ja też widzę i gratuluję już czekamy na betę
U mnie dziś 11 dpo i tak się zastanawiam czy może jutro nie testować 10... ? Czy lepiej poczekać jeszcze? Myślę że nic z tego nie będzie bo u mnie brak jakichkolwiek objawów. Zasadniczo nawet PMS nie przyszedł...nie wiem o co chodzi ale zrobiłabym test co by pozbawić się jakichkolwiek złudzeń.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja11 wrote:A mize by... bulkasiaa dziekuje Dziewczynki ! Chcialabym. Chciala. Ale czekam grzecznie do terminu @.mowic mezowi ?
Ja bym się wstrzymała do czasu potwierdzenia beta żeby mi później jeszcze dodatkowo smutno nie było i żeby się mniej stresować, chociaż jestem przekonana że będzie dobrze. Oczywiście każda z nas jest inna i musisz sama pomyśleć co ci w duszy graKatja11, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:test jest rozlany powtórz jeszcze raz inny test
bo negatyw jak nic
Inna ja widzę kreskę i to nie cień cienia:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 10:16
innamorata88, Dagn_, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:No to zaczynamy nowy cykl... @przyszla wiec wyniki to tylko formalnosc
! Eh... to ktos musi zaczac grudzien wiec zakladam watek
Źle się coś ten listopad zaczyna, ale jak na tak ponury miesiąc to nawet dość pasuje
Ale lada chwila dołączę na wątek grudniowy, żeby było Ci raźniejStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?