Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInna coś tam widać, ja bym pewnie jutro powtórzyła. Chociaż po swoich testach w tym miesiącu póki u mnie nie będzie grubej krechy to nie uwierzę. Agniecha to będziemy testować czysto formalnie. U mnie to będzie 3 cs, a juz czuje lekkie zniechęcenie.
-
CzeresniowaMama wrote:Inna coś tam widać, ja bym pewnie jutro powtórzyła. Chociaż po swoich testach w tym miesiącu póki u mnie nie będzie grubej krechy to nie uwierzę. Agniecha to będziemy testować czysto formalnie. U mnie to będzie 3 cs, a juz czuje lekkie zniechęcenie.
Oluchna, Katja11 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Jeżeli temperatura jutro nie spadnie, a mnie oczywiście nie zaleje to powtórzę, ale jakiś szczególnych nadziei sobie nie robię chociaż to już 2 pozytyw w tym miesiącu.
Inna, nic nie spadnie i nic cię nie zaleje Ja trzymam kciuki -
nick nieaktualnyA może by... wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie. Myślicie że jest sens testować 12 dpo czy lepiej czekać do terminu @
Ja byłam 5 razy w ciąży i zawsze (przy cyklach 26-27 dni) testowałam już 10-11dpo i była delikatna kreseczka.
Także odpowiadając na pytanie: testowałabym 12po Powodzenia:-) -
Mi też się wydaje, że coś tam jest:) Gratuluję! Agniechaa, witaj w klubie miałyśmy to samo: bóle i tak sobie myślałam, że może nam to obu zwiastuje ciążę, a teraz zobacz... obie będziemy testować w grudniu i mam nadzieję, że będzie lepiej:) Mnie po drodze w listopadzie będzie czekać jeszcze mierzenie prolaktyny, bo skończę bromergon i martwię się, że ona jeszcze nie spadła... fajnie, że przynajmniej u Ciebie franca dobrze wychodzi:) ja narazie czekam też na @, bo neistety u mnie to takie plamienie często pojawia się nawet dwa dni wcześniej, a potem dopiero z grubej rury.