Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatja, powtórz takim samym testem za dwa dni. Średnio beta co 48h przyrasta i tym samym kreska ciemnieje. Ktoś tu u Was w wątku pisał - beta 25 zł, test 4 zł, a w tych początkowych wartościach naprawdę wychodzi na jedno
Ja robiłam takie porównania na dwóch firmach.
Jeśli nie miałaś ospy, to uważaj bardzo z tym półpaścem
A może by... - tak zasadniczo uważam, że 12dpo to już prawie jak termin @. Jak coś się miało zadziać, to się zadziało i wyjdzie Tylko jednak z porannego raczej testuj.
Pozdrawiam Was ciepło i życzę każdej z osobna powodzenia
Katja11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:Mi też się wydaje, że coś tam jest:) Gratuluję! Agniechaa, witaj w klubie miałyśmy to samo: bóle i tak sobie myślałam, że może nam to obu zwiastuje ciążę, a teraz zobacz... obie będziemy testować w grudniu i mam nadzieję, że będzie lepiej:) Mnie po drodze w listopadzie będzie czekać jeszcze mierzenie prolaktyny, bo skończę bromergon i martwię się, że ona jeszcze nie spadła... fajnie, że przynajmniej u Ciebie franca dobrze wychodzi:) ja narazie czekam też na @, bo neistety u mnie to takie plamienie często pojawia się nawet dwa dni wcześniej, a potem dopiero z grubej rury.
Ja biore norprolac. I to juz tylko 1/3tab co 2dni i dzis poziom 9z czyms wiec ideolo jedyny plus dnia dzisiejszego -
Agniechaaaa wrote:Ja biore norprolac. I to juz tylko 1/3tab co 2dni i dzis poziom 9z czyms wiec ideolo jedyny plus dnia dzisiejszegoStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualnytoto wrote:Kurcze, to ja sie boje, ze za duzo tego Norporlacu biore.. przy wynikach prl na czczo miedzy 30 a 50 dostalam 1 tabletke 75mg dziennie, w koncu mi za nisko spadnie..! Myslicie, ze prolaktyna może być za niska? Ale lekarka doświadczona, chwalona i polecana, powinnam jej zaufać...
Moze byc za niska, ja taka mialam po dostinexie i potem po zmianie na norprolac tez i zmniejszalismy dawki. I teraz ladny wynik mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:Piękna kreska:) Kurczę, a ja się właśnie zastanawiam czemu mi nie da tego leku skoro po miesiącu bromergonu dwie tabsy dziennie nic nie spadła w dół... teraz jak nie spadnie to się zapytam czy nie ma lepszego leku...
Ja bardzo polecam bo nie ma zadnych skutkow uboczmych przy okazji a to tez wazne. Slyszalam ze bromergon ma ich mnustwo ;/ -
Hej, chciałabym dołączyć do Was, chociaż nie wiem czy to dobry pomysł, jestem kolejny cykl na clo + gonal f + pregnyl. Pregnyl dostałam w sobotę (3pęcherzyki dominujące), starania od soboty do wtorku.
Dzisiaj miałam kontrolę i niestety mam torbiel 3cm. Bardzo bolał mnie brzuch co już wydało mi się dziwne. Od dziś dupek do 15.11 i 16.11 mam dopiero testować. Dziwnie, że tak długo. Płakać mi się chce bo myślę, że nic z tego nie będzie. Ehhh kolejny raz to samo.
Załamałam się trochę bo czułam, że coś jest nie tak i w sumie myślę, że nic z tego tym razem też nie będzie.
Testować mimo wszystko planuję za tydzień czyli 14 dni po pregnylu, myślę, że już nie będzie fałszował testu.
Pozdrowienia dla wszystkich i samych dwóch krech na testach :*
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja