Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katja piękna kreseczka
Agnieszka przykro mi że dostałaś @, ale sierpień będzie Twój.
to wtedy zatestuje jutro.
zwykle cykle mam 28 dniowe, ale ostatni trwał 24 dni to może ten również. Może ovufriend sie nie mylił w wyznaczeniu owulacji.Katja11 lubi tę wiadomość
-
czy myślicie, że jeśli w prawym jajniku jest ta torbiel to, zakładając, że tam były dwa pęcherzyki to możliwe było pęknięcie tego jednego pęcherzyka? ogólnie czy przy 3 dominujących i tej torbieli możliwa była w ogóle owulacja?
Majsonowa67 lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualnyMadzia_ wrote:czy myślicie, że jeśli w prawym jajniku jest ta torbiel to, zakładając, że tam były dwa pęcherzyki to możliwe było pęknięcie tego jednego pęcherzyka? ogólnie czy przy 3 dominujących i tej torbieli możliwa była w ogóle owulacja?
Czyli owulka jak najbardziej mozliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 12:37
-
Alisa wrote:Mój obecny cykl: 2 jajka po 18 I 20mm. Te 20mm pękło ( potwierdzone monitem), drugie nie i urosły do 24 mm ( zrobiło się takie torbielowate) i gin włączył dupka.
Czyli owulka jak najbardziej mozliwa
dziękuję za pocieszenie
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
kotek87 wrote:katja piękna kreseczka
Agnieszka przykro mi że dostałaś @, ale sierpień będzie Twój.
to wtedy zatestuje jutro.
zwykle cykle mam 28 dniowe, ale ostatni trwał 24 dni to może ten również. Może ovufriend sie nie mylił w wyznaczeniu owulacji.
Smiało testuj :* powodzenia -
Katja11 wrote:https://zapodaj.net/5b6130f445f4e.jpg.html
Widzicie tu coś ...?? 11 dpo. Ja widze cień.......
Inna nie moge z tymi Twoimi testami! Czemu one zawsze sa rozlane i niejednoznaczne wykończysz nas dziewczyno hehe kurde no widać ta druga kreskę, ale z drugiej strony test jest rozlany wiec sama nie wiem co o nim myślec powtórz w pon jak sie znowu rozleje to idź po prostu na betę, moze sikańce nie sa Ci pisane mega trzymam kciuki zeby jednak kreska była kreska
I jeszcze mam Inna do Ciebie pytanie, robiłaś zastrzyki z ovitrelle przed IUI? Jeśli tak to wiesz jak długo mogą one fałszować wynik testu?Katja11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczkaa87 wrote:Dziewczyny, czy w 24dc lekarz może stwierdzić jakiekolwiek oznaki ciąży poprzez USG? Byłam wczoraj u ginekologa i wykluczył ciążę. Ale czy to nie było za wcześnie? Do terminu @ mam ok 4-5 dni..[/QUOT
Tak zdecydowanie za wczesnie..zeby cos bylo widac to idzie sie miedzy 6 a 7 tygodniem -
nick nieaktualnyballadyna26 wrote:Aneczkaa87 wrote:Dziewczyny, czy w 24dc lekarz może stwierdzić jakiekolwiek oznaki ciąży poprzez USG? Byłam wczoraj u ginekologa i wykluczył ciążę. Ale czy to nie było za wcześnie? Do terminu @ mam ok 4-5 dni..[/QUOT
Tak zdecydowanie za wczesnie..zeby cos bylo widac to idzie sie miedzy 6 a 7 tygodniem
Wiem, że dopiero wtedy powinno się iść, ale ja byłam u niego z innego powodu. Od piątku mam bóle jak na @. Byłam pewna, że to oznacza ciążę. Ale po becie, która była negatywna w 23dc, zaczynam w to wątpić.. Chyba tak się nakręciłam na ciążę, że teraz mój organizm zaczyna płatać mi figle.. Dziś mam lekkie mdłości. Czuję jakbym miała zaraz zwymiotować. Nie wiem czy jest sens powtórnie robić badanie bety.. Boję się kolejnego negatywnego wyniku. Najlepsze jest to, że pomimo, że mało piję, chodzę często sikać. A badania moczu i morfologi są w normie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Widać! Gratulacje
I jeszcze mam Inna do Ciebie pytanie, robiłaś zastrzyki z ovitrelle przed IUI? Jeśli tak to wiesz jak długo mogą one fałszować wynik testu?
W tym cyklu wzięłam Ovi 10dc ( przy cyklach 26) i dokładnie 10dnia po wzięciu Ovi zrobiłam test: i pozytyw. ALE kreseczka delikatna.
Niestety teraz jestem 2 dni przed @ i negatywy.
Wojcinka lubi tę wiadomość