Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalaMi* wrote:U mnie podobnie wczoraj w nocy. Tak mnie bolało jak na @ że nie umiałam spać. Na płacz mi się zebralo. Byłam pewna że okres. Polecialam do toalety i nic. 3mam kciuki za pozytywną bete!
U mnie 28dc. Jutro planowo @ oby nie przyszła.
Trxymam za Nas obie kciuki
-
Jezu dziewczyny ja naprawde sie nie przewidzialam ?! Dziekuje... bardzo.... teraz czekam do terminu @, test czulosci 10mlU i podobno nir ma co sie jarac bo wychodza falszywie pozytywne... we wtorek termin @.. niewiem czy jiz cos mowic mezowi ??!! Jak juz 3 inne kochane osoby WY to widzicie ...!!!
-
nick nieaktualnyKatja11 wrote:Jezu dziewczyny ja naprawde sie nie przewidzialam ?! Dziekuje... bardzo.... teraz czekam do terminu @, test czulosci 10mlU i podobno nir ma co sie jarac bo wychodza falszywie pozytywne... we wtorek termin @.. niewiem czy jiz cos mowic mezowi ??!! Jak juz 3 inne kochane osoby WY to widzicie ...!!!
Fakt 10czesto lubia zaklamywac, nie raz tu widac to na forum. Ale mam przeczucie ze Twoj jest ok
-
nick nieaktualny
-
Milageros wrote:A ja rano sobie myśle, jest 11dpo, ja mam urodziny, może będę mieć szczęście! I negatywny
Swoją drogą pamiętam jak dwa lata temu zrobiłam test właśnie w swoje urodziny. Ale wtedy 3 dni mi się spóźnił okres i pozytyw. Ale miałam wtedy niespodziankę
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
Anga1989 wrote:Dzien dobry
Trzymam kciuki!
A ja w pracy jestem. Mam takie wrazenie jakbym zaraz @ miala dostac, przez ten sluz chyba. Jest go tak duzo... A dzisiaj dopiero 7dpo...
U mnie to samo... Niech się w końcu zdecyduje.
Katja Gratulacje!! Piękne cienieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 08:16
-
Katja11, po cichu zaczynam gratulować...
A za wszystkie dzisiejsze bety trzymam kciuki!
U mnie totaaaaaalny dół. Jestem miksem wszystkich przypadków z ostatniego dnia - plamię na bardzo-blado-brązowo od wczoraj, test negatywny (wczoraj), dzisiaj 13 dc - termin @ teoretycznie jutro, a ja się modlę, żeby się spóźniła nawet i 2-3 dni - bo jeśli zacznie się jutro, to owulacja przypadnie na czas, kiedy męża nie będzie w Polsce. Chyba, że ja do niego polecę na 2 dni, ale to chyba wariactwo?Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Kochane ja wole jeszcze nie zapeszac i nie dziekowac. Urodzinowej 11dpo zycze pozytywnego testu na dniach , pamietaj ze mi w pierwszej ciazy wyszedl pozytyw dopiero tydzien po terminie @ !! Wiec nie trcimy nadzieji poki nie ma okresu. Trzymam kciuki i pozostaje tu jeszcze napewno, moze powtorze w niedziele ? Jutro?
Milageros lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:No to zaczynamy nowy cykl... @przyszla wiec wyniki to tylko formalnosc ! Eh... to ktos musi zaczac grudzien wiec zakladam watek
oj Agniecha tulę. A tak po cichu liczyłam na twoją pozytywną betę. To powodzenia w kolejnym cyklu!
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
Katja11 wrote:Sciskam Cie mocno....Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Gratuluję Kochana Ja testuję dopiero w poniedzialek, jeśli @ do tej pory nie przyjdzie, a powinna być dzisiaj
Dziekuje Kochana. Ja napewno tez powtorze do czasu @ czyli do wtorku i z duza obawa bede czekala czy @ przyjdzie czy nie. Ty mialas cien prawda ?? Testuj mam nadzieje ze na lipcowkach 2017 sie bedziemy widywaly!!!innamorata88 lubi tę wiadomość