Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny wszystko idealnie ciaza określona 1babel 6t2d 2babel 6t1d ona serducha boją jeszcze nie słuchaliśmy bo nie chciał męczyć maluszków kolejna wizyta 22.11 mam zrobić mocz, morfologię, glukozę i cos jeszcze ale wszystko juz mam w domku a jedziemy do rodziców a i leki bez zmian poza progynovą która od jutra zamiast 3x dziennie to 2x przez 7dni a potem tylko raz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad5ed7045863.jpg
Czyli to sądny dzień i zarazisz mnie wiruskami od weteranki dla weteranki a dzieciaczki rosną i nie masz pojęcia jak się cieszę z Tobą bo wiem ile przeszłaś a teraz głęboki wydech i spokojnie ciesz się z maleństw i szukaj podwójnego wózka.
Podwójne szczęście
Ja właśnie próbuję ustalić godz wizyty bo na jutro wszystko zajęte a na 18.30 nie mogę bo na 19 muszę być w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 12:47
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyMalwas wrote:Agnieszka extra , wygląda na to, że maluszkom tam dobrze u Ciebie. Kto prowadzi Twoja ciążę?
Flowwer, Bocianiątko, Malwas, Barbarka1984, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Ja czekam na @. Test - biel vizira więc dupek odstawiony.
Syn chory a ja w pracy musze siedziec bo taki zapierdol mamy.
Nic mi nie wychodzi. Humor mam do dupy. Wroce jak mi przejdzie bo jeszcze Was zaraze.
Ale póki nie ma @ nadzieja jest czasem beta 100 a na testach biel
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ale póki nie ma @ nadzieja jest czasem beta 100 a na testach biel
Dzięki Flo ale to jest najczystsza postać bieli, nie wierze w takie historie, przynajmniej nie u mnie ...
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Agniecha jest ekstra! Wy pewnie jesteście w siódmym niebie, ale wiesz, nas, niby obce baby ogromnie cieszą takie wieści i dają siły, żeby się nie poddawać. Wyniki są wspaniałe, zające są wspaniałe i silne (od początku były ślicznymi zarodkami!) i Ty też jesteś ekstra, że się z nami tym wszystkim dzielisz
Bocianiątko, Agniechaaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny wszystko idealnie ciaza określona 1babel 6t2d 2babel 6t1d ona serducha boją jeszcze nie słuchaliśmy bo nie chciał męczyć maluszków kolejna wizyta 22.11 mam zrobić mocz, morfologię, glukozę i cos jeszcze ale wszystko juz mam w domku a jedziemy do rodziców a i leki bez zmian poza progynovą która od jutra zamiast 3x dziennie to 2x przez 7dni a potem tylko raz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad5ed7045863.jpg
kochana podwojne gratulacje serduszek!!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flo kciuki za twojego M , na pewno wszystko bedzie dobrze...
Flowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:No to drogie Panie proszę porcja odemni &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
laaaaaaapie duuuuuzo wiiiiirruuuuskooooowMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAga wiedziałam bliźniacze wirusy są mega zaraźluwe. Czekam z niecierpliwością na opisy Twojej mega nudnej ciąży. Bez rzadnych niespodzianek jak w podręczniku :*
Razem z moimi grubasami cieszymy sie najmocniej :*Bocianiątko, Karma88, Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Flo kciuki za twojego M , na pewno wszystko bedzie dobrze...
Właśnie M dzwonił nie wbili się do kręgosłupa jeszcze zemdlał i przesuniętyą operację ma na piatek w znieczuleniu ogólnym tylko jak go zaintubują ehhh u niego cięzko z tym.
Juto wizyta na 13,30 a 2 h hormony
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Zielona gratulacje!
Agniechaaa! Cudnie! Wiem jakie to szczęście zobaczyć serduszko a co to musi być za szczęście jak się zobaczy 2! Mega!
Flo jakiś pech z tą operacją. Mam nadzieję, że w piątek już pójdzie gładko! Trzymam kciukiAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Właśnie M dzwonił nie wbili się do kręgosłupa jeszcze zemdlał i przesuniętyą operację ma na piatek w znieczuleniu ogólnym tylko jak go zaintubują ehhh u niego cięzko z tym.
Flo współczuję... Faktycznie jakiegoś pecha ma Twój M.... -
Flowwer wrote:Właśnie M dzwonił nie wbili się do kręgosłupa jeszcze zemdlał i przesuniętyą operację ma na piatek w znieczuleniu ogólnym tylko jak go zaintubują ehhh u niego cięzko z tym.
przykro mi, myslalam ze juz po bedzie... oby sie udalo w piatek!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Agniechaaa cudownie widzisz tak miało być. tyle przeszłas nie poddalas się i teraz masz 2 piękne serduszka marzenia się spełniają rosnijcie zdrowo
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Aga pięknie. Maluchy niech rosną, a serducha jak dzwon mają być!
Flo biedny M. To leżenie w szpitalu też dołuje. Jak się trzyma?Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kurcze zawsze coś... Trzymam kciuki żeby w końcu udało się z tą operacją &&
A jak wstanę jutro po zabiegu to ty już będziesz w trakcie stymulacji