Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina.G wrote:
MegaPaulina.G lubi tę wiadomość
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
KateHawke wrote:O matko z córką! Ale żeście tego naprodukowały pół godziny nadrabiałam. Teraz mogę pisać
Wybudzili mnie o 11. Patrzę i myślę gdzie ja kurde jestem. I czemu jeszcze mi tego zabiegu nie robią ale zaraz potem mdłości przyszły i już wiedziałam że jestem po. Przewieźli mnie na moją salę i poszłam spać. Wstalam godzinkę temu. Na razie nic nie boli ale pewnie dopiero zacznie. Nic nie wiem na temat tego co mi robili. Doktorek będzie dopiero wieczorkiem albo jutro rano. I znowu mi się oczy kleją
Regeneruj się, kochana, bylaś bardzo bardzo dzielna!KateHawke lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Wzruszyłam się ! Inna sprawa że ja dzisiaj mam oczy w mokrym miejscu bo byle myśl sprawia że już płaczę ale pięknie napisane Słońce :*** i chyba za wcześnie się pochwaliłam że mnie cycki nie bolą bo właśnie zaczęły! Ale i tak jest postęp, bo jakiś tydzień później niż zwykle ach, nie mogę się doczekać moich badań hormonów! Jestem strasznie ciekawa
U Ciebie, Bociusu, to już bliżej jak dalej! I zobaczysz, dzidziutek pojawi się w takim cyklu, w którym się go najmniej spodziewasz.Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina piękny maluszek
Anna, Lejka - pięknie piszecie, aż się człowiek wzrusza.
U mnie owulki brak, wyczuwam długi cykl, albo bezowulacyjny, także Summer testowanie będę przekładać, ale jeszcze nie wiem na kiedy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 15:32
Paulina.G lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... Ja mam jednego wolnego rogala... Nówka sztuka nieśmigana! Mega wygodny - tylko dzięki niemu przetrwałam noce przez ostatnie miesiące ciąży. Wolnego rogala mam dokładnie takiego:
https://www.lozkoholicy.pl/product-pol-35054-Poduszka-Ciazowa-I-19K-Auto-Traktor-Samolot-M.html
Jak widać jest to wersja chłopięca, ale... dla wygody nie ma znaczenia wzór poszewki, co? Ja z rogalem funkcjonuję na codzień i życia sobie nie wyobrazam bez niego.
A ten rogal jest wolny, bo... splotem różnych dziwnych okoliczności zamiast 2 poszewek ja dostałam...2 rogale... I z tym jednym nie mam co zrobić - tylko miejsce w naszym małym mieszkanku zabiera. Chętnie oddam w dobre ręce, zwłaszcza forumowej przyszłej Mamusi, tylko jakby co - jest to spora poducha, więc będę musiała pokombinować z wysyłką. Bo nie mam takiego wielkiego kartonu, żeby to upchnąć. No chyba, że ktoś blisko Bielska mieszka i będzie chciał sobie podjechać
Tak czy siak - naprawdę chętnie go oddam! Tylko trzeba mi będzie dać trochę czasu na wysyłkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 15:32
Anna Stesia, Czrna 81, malka lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualnyLejka wrote:Dziewczyny... Ja mam jednego wolnego rogala... Nówka sztuka nieśmigana! Mega wygodny - tylko dzięki niemu przetrwałam noce przez ostatnie miesiące ciąży. Wolnego rogala mam dokładnie takiego:
https://www.lozkoholicy.pl/product-pol-35054-Poduszka-Ciazowa-I-19K-Auto-Traktor-Samolot-M.html
Jak widać jest to wersja chłopięca, ale... dla wygody nie ma znaczenia wzór poszewki, co? Ja z rogalem funkcjonuję na codzień i życia sobie nie wyobrazam bez niego.
A ten rogal jest wolny, bo... splotem różnych dziwnych okoliczności zamiast 2 poszewek ja dostałam...2 rogale... I z tym jednym nie mam co zrobić - tylko miejsce w naszym małym mieszkanku zabiera. Chętnie oddam w dobre ręce, zwłaszcza forumowej przyszłej Mamusi, tylko jakby co - jest to spora poducha, więc będę musiała pokombinować z wysyłką. Bo nie mam takiego wielkiego kartonu, żeby to upchnąć. No chyba, że ktoś blisko Bielska mieszka i będzie chciał sobie podjechać
Tak czy siak - naprawdę chętnie go oddam! Tylko trzeba mi będzie dać trochę czasu na wysyłkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 15:36
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:ja jestem chetna
Mówisz i masz! Ojjj, toż to zaszczyt będzie dla mnie, że się Twoim Zajączkom przysłużęBocianiątko, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:będą wdzieczne
wyslalam zaproszenie do przyjaciolek
Zaakceptowałam. I dobrze, że to zrobiłaś, bo ja nie ogarniam tych zakamarkow ovu... Dalej nie wiem jak się tu wiadomości wysyła!19.10.2017 - nasz drugi cud
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Testowałam dziś, ale w tym cyklu owulację miałam później, więc oczywiście biel (9dpo). Zamierzam dopiero zatestować w poniedziałek. Jednak nie wiem czy mogę mieć nadzieję.. Robiłam wczoraj badania. Progesteron wyszedł super jak na mnie, bo prawie 20, ale martwię się estradiolem: niecałe 92 Progesteron wskazuje na odbytą owulacje, a estradiol temu zaprzecza. Myślicie, że jest jeszcze szansa na pozytywny wynik w tym cyklu? Dodam, że przez wyższy wynik progesteronu odczuwam bóle piersi, a nie było tego od ponad roku
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj non stop śpię, chodzę a raczej leżę ;P jak śnięta. Juz nie mogę sie doczekać wizyty. Ostatnio maluchy oglądałam na prenatalnych. Ciekawe czy bardzo sie zmieniły. Jeszcze 18 tygodni leżenia, a ten mi zlecial nawet nie wiem kiedy.
Agniechaaaa, pilik lubią tę wiadomość
-
Aneczkaa87 wrote:Hej. Testowałam dziś, ale w tym cyklu owulację miałam później, więc oczywiście biel (9dpo). Zamierzam dopiero zatestować w poniedziałek. Jednak nie wiem czy mogę mieć nadzieję.. Robiłam wczoraj badania. Progesteron wyszedł super jak na mnie, bo prawie 20, ale martwię się estradiolem: niecałe 92 Progesteron wskazuje na odbytą owulacje, a estradiol temu zaprzecza. Myślicie, że jest jeszcze szansa na pozytywny wynik w tym cyklu? Dodam, że przez wyższy wynik progesteronu odczuwam bóle piersi, a nie było tego od ponad roku
Anna Stesia lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Kate to fajnie ze tak bez problemu przeszłas to teraz smacznie spij i snij o fasolkach !!
KateHawke lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny, co do poduszki to polecam Supermami, mam standardową C i jest wybawieniem! Co prawda wciaz sie budzę 10x w nocy, bo tu siku, bo tu młody coś zamarudzi i dodatkowo każde przekręcenie na bok musze mieć w akompaniamcie moich stęków i jęków jakich M nigdy nie słyszał w łożku. Ale śpi sie milion razy wygodniej dzięki niej
A tak w ogóle to nie gratulowałam jeszcze serduszek! Agniecha podwójne gratuluje!! Summer mega sie cieszę, wiedziałam, ze teraz bedzie wszystko pięknie! Malka, Paulina ekstra zatrzęsienie normalnie na tym forumFlowwer, Agniechaaaa, Paulina.G, Anna Stesia, malka lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie mam leki rozpisane do poniedziałku zaczynam od dziś wieczora kłucie
Gonal f 115.5 j
A od poniedziałku rana cetrotide ( tylko nie wiem co to jest) kolejny podglad w poniedziałek.Bocianiątko, Agniechaaaa, staraczka1111, panan12, Lejka, Rucola, KateHawke, Karolina90, Lunaris, emi2016, summer86, Anna Stesia, Sarna84, Jedna_z_Wielu, Bunia86, Mini89, Czrna 81, blue00, Barbarka1984, Emiilka, zubii lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄