Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boćku tulę mocno! Dziś budyń, jutro poprawa korony i smigasz dalej :)

Myślę, ze Panan juz dziś wieczorem będzie miała biel na teście i wszystkie będziemy "musiały" współczuć i tulic ją/jego do serca ;)

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocieka dawaj do mnie! ja mam pralinki Lindor, Twixa i od kilku postów jeszcze czekoladę Milkę :P wszystko bym zeżarła ale coś mnie wzdęło to Ci odstąpię -budyniu nie lubię więc jest bezpieczny :D Będzie dobrze :*

Bocianiątko, Czrna 81, lamka, Lejka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Bocianiatko tule ❤
    Kate dobrze pamiętam ze jutro masz wizytę?

Jeśli mnie pytasz to tak :) jutro mam ściąganie szwów. W robocie się rypłam i kumpeli mówię "jutro ściągam wszy" XD
    Mam nadzieję że wyciągnę jakieś informacje od Doktorka.

91Ewela09, Anna Stesia, Emilkap11, Amy333, Flowwer, Lejka lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem zginie z forum na kilka dni max 1,5 tygodnia, a później jak gdyby nigdy nic wróci i zapyta o swoj wykres co o nim myślimy, czy owu się zbliża czy nie. No ale oczywiście najpierw wykres zablokuje ;) standard.

KateHawke, Zośkaaa, Agniechaaaa, Flowwer, Lejka lubią tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boćku smutno mi razem z Tobą :( cholera czekałam na dobre wieści, trzymaj się tam nasza dzielna kobieto i zjedz tyle budyniu ile trzeba.

Dziewczyny pytałyście o objawy - u monecie tygodnia czuje się tak jak pisakam wcześniej jakbym miała mega kaca, nic to przyjemnego, boli mnie głowa, kręgosłup i wszystko mnie brzydzi szczególnie jedzenie i zapachy, No ale przetrwamy to wszystko z kruszynką <3

Aaaaa i jeszcze jedno... chyba mi ktoś męża podmienił tfu tfu nie zapeszajac jest mega kochany i właśnie siedzę sobie leżę pod kocykiem z moją psinką a on pojechał po sałatkę dla mnie żebym w końcu jadła coś więcej niż chleb z serem

KateHawke, staraczka1111, olik321 lubią tę wiadomość

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociusiu przytulam <3
    A może tak lody z bitą śmietaną, hę? ;-) Ciul ten jeden raz z dietą!
    A tak po za tym, to zgadzam się z Bazylkiem nie masz za co przepraszać! TY nie robisz zbędnego zamieszania. Po to tu jesteśmy by mieć w sobie wsparcie i sobie kibicować :-)

Staraczka brzusio miodusio! :-) Zazdraszczam ;-)

staraczka1111, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Jeśli mnie pytasz to tak :) jutro mam ściąganie szwów. W robocie się rypłam i kumpeli mówię "jutro ściągam wszy" XD
    Tak o ciebie, tak mi się wydawało ze to jutro. W takim razie czekamy na dobre wiadomości ❤

KateHawke lubi tę wiadomość

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:

:-D :-D Nieważne, czy szwy, czy wszy - trzeba się ich pozbyć!

Czrna 81, staraczka1111, Emilkap11, pilik, KateHawke, Lejka lubią tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocku mocno tule <3

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko tulę mocno <3 <3 <3

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • Emilkap11 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    :-D :-D Nieważne, czy szwy, czy wszy - trzeba się ich pozbyć!
    Padłam :-D Ale co racja to racja.

Endometrioza,
    2 x laparoskopia
    4 x histeroskopia,
    leczenie napro
    2 x IUI 😢
    3 x IMSI 😢
    Aniołek 15 tc [*]💔
    10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
    11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
    <1,2 😢
    09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
    Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :* podczytuje was i nie wierzę. Czekam na screena z tej bety.
    Ja jutro mam usg, boje sie ale staram się myśleć pozytywnie, ze szyjką żyje i ma sie ok. Poproszę o masę kciuków na jutro, my nadal lezymy z brzuchem obok.

Anna Stesia, Rucola, 91Ewela09, Bunia86, Jadranka, Lunaris, olik321, Phnappy, staraczka1111, Kaczorka, KateHawke, Amy333, Lena21, Flowwer, lamka, Bajkaaa, PodwojnaMamaWdwupaku, Bocianiątko, Meśka, Czrna 81, gg88, StaraczkaNika, madzia8lenka, Lejka, MamaStasia, Zośkaaa, klaudiaaa93, Izolda90, Madżka89, blue00, Sarna84, pawojoszka, JustynaG, Bea25, by7mistake, Selina, summer86, Tosia2323, Malinka7 lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:
    Ja jutro mam usg, boje sie ale staram się myśleć pozytywnie, ze szyjką żyje i ma sie ok. Poproszę o masę kciuków na jutro, my nadal lezymy z brzuchem obok.

Kochana, odezwałaś się :-) Jak walka o Bytom? Dużo o Was myślę i nawet zastanawiałam się, czy nie mam nikogo w Bytomiu, żeby pociągnąc za jakieś sznurki! Jesteś bardzo dzielna! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:
    Bedzie dobrze jak juz pisałam modlę sie za Was rano i wieczor i wiem, ze bedzie dobrze <3 :) pogłaskać maluszki od cioci :)

• panan12 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 20 min macie zdjęcie i przestaniecie pier*****że ze mnie troll. Jestem nieprzewidywalna msm taki charakter. Po drugie rano się pochwaliłam testem w sensie że bladzioch ale mi telefon nie chciał kreski złapać. Później robiłam z rodzicami paczki świąteczne i pomyślałam że może pójdę na te bete i rozwieje to wątpliwości i laboratorium u nas to jedyne gdzie badają i pobierają jest na śniadeckich nowy sącz czynne od 7:30-16 a badają do 17. Jeżeli przyjedziecie po 15 zrobią wam, jeżeli przyjedziecie 15 40 już mogą odmówić bo badają do 17.

Mam wynik 12,30 miu jak chcecie mi gratulujcie i czekajcie na bete za 48h a jeżeli nie chcecie to najważniejsze że my z mężem pi cichu się cieszymy :) i tyle w mojej uwadze. Kolejny post to będzie wynik bety. Dziękuję za uwagę!!

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boćku przykro mi :( kurczę wierzyłam do ostatniej chwili że jednak będzie piękna beta. Do dupy z tymi testami :/

Aksamitna kciuki cały czas zaciśnięte!

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Amy333 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bazylkove wrote:
    Człowiek wraca z pracy a tu takie newsy, nie wiadomo od czego zacząć :)

Amy Super że hydraulika drożna i macie plan działania. Możecie się starać od razu? :)

Boćku Nie puszczam kciuków za betę :*

U mnie dziś świętowanie 1 dnia cyklu czyli duża Milka, wino i koc :)

Kurcze coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam z tych emocji :P

Tak, ja mialam sono hsg, wiec nie ma przeciwskazan. Nawet juz tak nie boli, wiec moze dzisiaj nie, ale od jutra ruszamy z serduchami;-)

Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Do 20 min macie zdjęcie i przestaniecie pier*****że ze mnie troll. Jestem nieprzewidywalna msm taki charakter. Po drugie rano się pochwaliłam testem w sensie że bladzioch ale mi telefon nie chciał kreski złapać. Później robiłam z rodzicami paczki świąteczne i pomyślałam że może pójdę na te bete i rozwieje to wątpliwości i laboratorium u nas to jedyne gdzie badają i pobierają jest na śniadeckich nowy sącz czynne od 7:30-16 a badają do 17. Jeżeli przyjedziecie po 15 zrobią wam, jeżeli przyjedziecie 15 40 już mogą odmówić bo badają do 17.

Mam wynik 12,30 miu jak chcecie mi gratulujcie i czekajcie na bete za 48h a jeżeli nie chcecie to najważniejsze że my z mężem pi cichu się cieszymy :) i tyle w mojej uwadze. Kolejny post to będzie wynik bety. Dziękuję za uwagę!!
    Sory to nie jest nieprzewidywalny charakter to psychopatyzm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 18:38

nenusia, Amy333, Lejka lubią tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:

Następny post to zdjęcie wyniku twojej bety!

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna nie puszczamy kciukow!

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ