Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Boćku tulę mocno! Dziś budyń, jutro poprawa korony i smigasz dalej
Myślę, ze Panan juz dziś wieczorem będzie miała biel na teście i wszystkie będziemy "musiały" współczuć i tulic ją/jego do serca
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Bocieka dawaj do mnie! ja mam pralinki Lindor, Twixa i od kilku postów jeszcze czekoladę Milkę wszystko bym zeżarła ale coś mnie wzdęło to Ci odstąpię -budyniu nie lubię więc jest bezpieczny Będzie dobrze :*
Bocianiątko, Czrna 81, lamka, Lejka lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Bocianiatko tule ❤
Kate dobrze pamiętam ze jutro masz wizytę?
Jeśli mnie pytasz to tak jutro mam ściąganie szwów. W robocie się rypłam i kumpeli mówię "jutro ściągam wszy"
Mam nadzieję że wyciągnę jakieś informacje od Doktorka.91Ewela09, Anna Stesia, Emilkap11, Amy333, Flowwer, Lejka lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem zginie z forum na kilka dni max 1,5 tygodnia, a później jak gdyby nigdy nic wróci i zapyta o swoj wykres co o nim myślimy, czy owu się zbliża czy nie. No ale oczywiście najpierw wykres zablokuje standard.
KateHawke, Zośkaaa, Agniechaaaa, Flowwer, Lejka lubią tę wiadomość
-
Boćku smutno mi razem z Tobą cholera czekałam na dobre wieści, trzymaj się tam nasza dzielna kobieto i zjedz tyle budyniu ile trzeba.
Dziewczyny pytałyście o objawy - u monecie tygodnia czuje się tak jak pisakam wcześniej jakbym miała mega kaca, nic to przyjemnego, boli mnie głowa, kręgosłup i wszystko mnie brzydzi szczególnie jedzenie i zapachy, No ale przetrwamy to wszystko z kruszynką
Aaaaa i jeszcze jedno... chyba mi ktoś męża podmienił tfu tfu nie zapeszajac jest mega kochany i właśnie siedzę sobie leżę pod kocykiem z moją psinką a on pojechał po sałatkę dla mnie żebym w końcu jadła coś więcej niż chleb z seremKateHawke, staraczka1111, olik321 lubią tę wiadomość
-
Bociusiu przytulam
A może tak lody z bitą śmietaną, hę? Ciul ten jeden raz z dietą!
A tak po za tym, to zgadzam się z Bazylkiem nie masz za co przepraszać! TY nie robisz zbędnego zamieszania. Po to tu jesteśmy by mieć w sobie wsparcie i sobie kibicować
Staraczka brzusio miodusio! Zazdraszczamstaraczka1111, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
KateHawke wrote:Jeśli mnie pytasz to tak jutro mam ściąganie szwów. W robocie się rypłam i kumpeli mówię "jutro ściągam wszy"
Mam nadzieję że wyciągnę jakieś informacje od Doktorka.KateHawke lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Jeśli mnie pytasz to tak jutro mam ściąganie szwów. W robocie się rypłam i kumpeli mówię "jutro ściągam wszy"
Mam nadzieję że wyciągnę jakieś informacje od Doktorka.
Nieważne, czy szwy, czy wszy - trzeba się ich pozbyć!Czrna 81, staraczka1111, Emilkap11, pilik, KateHawke, Lejka lubią tę wiadomość
-
Bocku mocno tule
-
Bocianiątko tulę mocnoHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Anna Stesia wrote:Nieważne, czy szwy, czy wszy - trzeba się ich pozbyć!Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualnyHej :* podczytuje was i nie wierzę. Czekam na screena z tej bety.
Ja jutro mam usg, boje sie ale staram się myśleć pozytywnie, ze szyjką żyje i ma sie ok. Poproszę o masę kciuków na jutro, my nadal lezymy z brzuchem obok.Anna Stesia, Rucola, 91Ewela09, Bunia86, Jadranka, Lunaris, olik321, Phnappy, staraczka1111, Kaczorka, KateHawke, Amy333, Lena21, Flowwer, lamka, Bajkaaa, PodwojnaMamaWdwupaku, Bocianiątko, Meśka, Czrna 81, gg88, StaraczkaNika, madzia8lenka, Lejka, MamaStasia, Zośkaaa, klaudiaaa93, Izolda90, Madżka89, blue00, Sarna84, pawojoszka, JustynaG, Bea25, by7mistake, Selina, summer86, Tosia2323, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:Hej :* podczytuje was i nie wierzę. Czekam na screena z tej bety.
Ja jutro mam usg, boje sie ale staram się myśleć pozytywnie, ze szyjką żyje i ma sie ok. Poproszę o masę kciuków na jutro, my nadal lezymy z brzuchem obok.
Kochana, odezwałaś się Jak walka o Bytom? Dużo o Was myślę i nawet zastanawiałam się, czy nie mam nikogo w Bytomiu, żeby pociągnąc za jakieś sznurki! Jesteś bardzo dzielna! -
nick nieaktualnyAksamitna wrote:Hej :* podczytuje was i nie wierzę. Czekam na screena z tej bety.
Ja jutro mam usg, boje sie ale staram się myśleć pozytywnie, ze szyjką żyje i ma sie ok. Poproszę o masę kciuków na jutro, my nadal lezymy z brzuchem obok. -
Do 20 min macie zdjęcie i przestaniecie pier*****że ze mnie troll. Jestem nieprzewidywalna msm taki charakter. Po drugie rano się pochwaliłam testem w sensie że bladzioch ale mi telefon nie chciał kreski złapać. Później robiłam z rodzicami paczki świąteczne i pomyślałam że może pójdę na te bete i rozwieje to wątpliwości i laboratorium u nas to jedyne gdzie badają i pobierają jest na śniadeckich nowy sącz czynne od 7:30-16 a badają do 17. Jeżeli przyjedziecie po 15 zrobią wam, jeżeli przyjedziecie 15 40 już mogą odmówić bo badają do 17.
Mam wynik 12,30 miu jak chcecie mi gratulujcie i czekajcie na bete za 48h a jeżeli nie chcecie to najważniejsze że my z mężem pi cichu się cieszymy i tyle w mojej uwadze. Kolejny post to będzie wynik bety. Dziękuję za uwagę!! -
Boćku przykro mi kurczę wierzyłam do ostatniej chwili że jednak będzie piękna beta. Do dupy z tymi testami
Aksamitna kciuki cały czas zaciśnięte!
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
bazylkove wrote:Człowiek wraca z pracy a tu takie newsy, nie wiadomo od czego zacząć
Amy Super że hydraulika drożna i macie plan działania. Możecie się starać od razu?
Boćku Nie puszczam kciuków za betę :*
U mnie dziś świętowanie 1 dnia cyklu czyli duża Milka, wino i koc
Kurcze coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam z tych emocji
Tak, ja mialam sono hsg, wiec nie ma przeciwskazan. Nawet juz tak nie boli, wiec moze dzisiaj nie, ale od jutra ruszamy z serduchami;-)Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Do 20 min macie zdjęcie i przestaniecie pier*****że ze mnie troll. Jestem nieprzewidywalna msm taki charakter. Po drugie rano się pochwaliłam testem w sensie że bladzioch ale mi telefon nie chciał kreski złapać. Później robiłam z rodzicami paczki świąteczne i pomyślałam że może pójdę na te bete i rozwieje to wątpliwości i laboratorium u nas to jedyne gdzie badają i pobierają jest na śniadeckich nowy sącz czynne od 7:30-16 a badają do 17. Jeżeli przyjedziecie po 15 zrobią wam, jeżeli przyjedziecie 15 40 już mogą odmówić bo badają do 17.
Mam wynik 12,30 miu jak chcecie mi gratulujcie i czekajcie na bete za 48h a jeżeli nie chcecie to najważniejsze że my z mężem pi cichu się cieszymy i tyle w mojej uwadze. Kolejny post to będzie wynik bety. Dziękuję za uwagę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 18:38
nenusia, Amy333, Lejka lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Do 20 min macie zdjęcie i przestaniecie pier*****że ze mnie troll. Jestem nieprzewidywalna msm taki charakter. Po drugie rano się pochwaliłam testem w sensie że bladzioch ale mi telefon nie chciał kreski złapać. Później robiłam z rodzicami paczki świąteczne i pomyślałam że może pójdę na te bete i rozwieje to wątpliwości i laboratorium u nas to jedyne gdzie badają i pobierają jest na śniadeckich nowy sącz czynne od 7:30-16 a badają do 17. Jeżeli przyjedziecie po 15 zrobią wam, jeżeli przyjedziecie 15 40 już mogą odmówić bo badają do 17.
Mam wynik 12,30 miu jak chcecie mi gratulujcie i czekajcie na bete za 48h a jeżeli nie chcecie to najważniejsze że my z mężem pi cichu się cieszymy i tyle w mojej uwadze. Kolejny post to będzie wynik bety. Dziękuję za uwagę!! -
Aksamitna nie puszczamy kciukow!