Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:https://zapodaj.net/1898c8013cc05.jpg.html
Oto zdjęcie z wynikiem bety
Dziś wypije piwko albo dwa jest co świętowaćBajkaaa, Amy333, innamorata88, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Emilkap11, KateHawke, Lejka, Zośkaaa, Kargo31, lamka, Anna Stesia, blue00, Selina, summer86 lubią tę wiadomość
-
Bociuś, strasznie mi przykro z powodu tej bety:( Mocno Ci tule i raz z Toba olalam dzisj IO. Zjadlam pizze i zagryzłam kupnymi ciastkami, a tam, do razu nie umrzemy od tego
Musimy walczyć dalej i damy rade:*innamorata88, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Hej nadrobilam was i tak:
Bocianiatko mega mi przykro bo dziś cały dzień w pracy myślałam że się udało tobie...
Aksamitna trzymam dalej kciuki
A między tymi informacjami były chwilę śmiechu dajecie czadu laski
Aha no i do co bety to ja wam powiem że ja byłam w niedziele robić betę u mnie w diagnostyce i wynik miałam po godzinie, ale to dlatego że u nas jest laboratorium w szpitalu i robią od razu bo nie mają dużo roboty, bo innym razem w ciągu tygodnia to czekam po kilka godzin,
Aha Panan ty robiłaś w diagnostyce? Bo oni inaczej wyniki podają z tego co pamiętam
Tak w diagnostyce i na internecie mam podgląd. Lubie u nich bo mają do 16. A jest taki diagmed i pobierają tylko do 10 -
Panan jak w ciąży jesteś to sio na fioletową!!
_Hope_, Agniechaaaa, Amy333, staraczka1111, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Lejka, Zośkaaa, Anna Stesia, lamka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Panan, hop, hop!! Nie widzisz, że już się z dziewczynami ma bilet dla Ciebie zrzuciłam?
Agniechaaaa, staraczka1111, Amy333, Lejka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Agniechaaaa wrote:Popieram ty kurczę tylko nie na wątek który prowadzę
Lejka, MamaFabianka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011