Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dobrze ze nie z popcornem jak w Magdzie M
Zdecydowanie wolę zelki, ktorych so wczoraj nie znosilam,a wrecz sie nimi brzydzilam. -
KateHawke wrote:Amy super że wszystko drożne a mówił ci lekarz jakie masz pęcherzyki?
Bociusiu to musi być pomyłka... Wierzę w twoją betę
Staraczka jaki piękny brzuuusio!
Bylam tak "zesrana', ze nie dopytalam, a on z tych malo wylwnych, wiec nie wiem nic poza tym, ze pecherzyk owulacyjny jest na prawym jajcorze. ale jaka wielkosc, jakie endo, nie wiem;-)
4 grudnia mam wizyte, bede tuz przed @ zobaczymy, co mi wtedy powie. Jest duza szansa ze od razu di IUI bedzie nas szykowal. Chyba ze androlog uzna, ze Mkowi potrzeb jakiejs dluzszej kuracji.KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Do popcornu mam wstręt. Na filmie Thor miałam całe opakowanie zjadłam i myślałam że do końca filmu nie wytrzymam.
Zdecydowanie wolę zelki, ktorych so wczoraj nie znosilam,a wrecz sie nimi brzydzilam.Lejka lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Dokładnie, jutro Panan pewnie spadnie beta a test będzie negatywny.
Agniechaaaa, klaudiaaa93, MamaFabianka lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Jeśli mnie pytasz to tak jutro mam ściąganie szwów. W robocie się rypłam i kumpeli mówię "jutro ściągam wszy"
Mam nadzieję że wyciągnę jakieś informacje od Doktorka.KateHawke lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:Z tego co pamiętam w tym cyklu miala miec IUI ale jak dziewczyny powiedziały że to wg kościoła grzech, to cykl stał sie naturalny.
Ktory normalny lekarz daje pacjentce leki na stymulacje, w nastepnym albo i tym samym IUI a w kolejnym juz nic?
Żeby leki zaczęły działac trzeba brac je chociaż ze 2 cykle.
Panan na kilometr śmierdzi klamstwem, ale jak to mówią "Głupiemu plujesz w twarz,a mówi że deszcz pada".
Tyle w temacie.
Miałam stymulacje w tamtym cyklu i lekarz postanowił iui. W tym cyklu miałam letrozol bez zastrzyku i mieliśmy działać naturalnie -
nick nieaktualny
-
Bociek to takie niesprawiedliwe gdzie tu ku..a sprawiedliwość ? Jednak patologiczne króliki problemów nie mają .
Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, StaraczkaNika, Amy333, Phnappy, innamorata88, Lunaris, Lejka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna jesteś w Bytomiu ?
Najważniejsze że znaleźli źródło krwawienia a co z pessarem ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Hej nadrobilam was i tak:
Bocianiatko mega mi przykro bo dziś cały dzień w pracy myślałam że się udało tobie...
Aksamitna trzymam dalej kciuki
A między tymi informacjami były chwilę śmiechu dajecie czadu laski
Aha no i do co bety to ja wam powiem że ja byłam w niedziele robić betę u mnie w diagnostyce i wynik miałam po godzinie, ale to dlatego że u nas jest laboratorium w szpitalu i robią od razu bo nie mają dużo roboty, bo innym razem w ciągu tygodnia to czekam po kilka godzin,
Aha Panan ty robiłaś w diagnostyce? Bo oni inaczej wyniki podają z tego co pamiętam