Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:Czarna - też oglądałam parę odcinków i całkiem całkiem serial.
MOJE - nie znamy się, więc witam się i życzę powodzenia
Malka - robiłam prog i estr w ALAB na Nauczycielskiej we Wrocławiu.
Bajka - gratulacje z okazji pierwszego dnia ciąży
Madzia - piękne łóżeczko, aż się rozmarzyłam.
Panan - gratulacje, zdrowia!
Lunaris - prog jest w normie, czego Ty chcesz dobrze jest!
Jutro smaruję reklamację (wkurw wkurw wkurw), a tymczasem znalazłam swoje badania z sierpnia 4dc, zerkniecie?
LH 4,3 mIU/ml
FSH 6 mIU/ml
Estradiol 39pg/ml
TSH 1,88 mikroIU/ml
T3 - 1,17 ng/ml#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za podpowiedź. Musze sie w takim razie wybrać do lekarza po skierowanie. Faktycznie nie sprawdzalam tego. Co do diety. Prowadzę raczej zdrowy tryb życia, ale słodyczy od czasu do czasu nie unikam
Gratuluję zafasolkowanym trzymam kciuki za resztę staraczek7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
AhahhahA młode laski jesteście kobity do mojego czasu juz dzieci odchowacie -ja za 3 miesiące kończę 37
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:AhahhahA młode laski jesteście kobity do mojego czasu juz dzieci odchowacie -ja za 3 miesiące kończę 37
ja skończyłam 35, więc już też tak sobie -
Rucola wrote:Fajnie Ci. Mi 32 wisi nad głową
Ja też niebawem:/
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Flowwer wrote:odpocznij i to już 3 lata ? ehhh
A propo dzieci to moj M tez świetnie sprawdza sie w roli "opiekuna" do dzieci.
Listy do M moim zdanie nudne, dopiero końcówka była fajna.
Dobrej nocy ❤Flowwer lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:ja skończyłam 35, więc już też tak sobie
Rucola, Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej, ale mnie nie wyganiajcie na fioletową nie lubię jej ...
Lamka ale bym im wysmarowała pismo, tak brzydko w kulki lecieć!
Odnoście skarg, reklamacji i zażaleń to mam historie. Moja mama pracuje w sądzie. Ojciec obiecywał od miesięcy, ze powiesi okap w kuchni. No i tak ona prosiła, on obiecywał i temat wisiał w powietrzu. To mama w pracy napisała pismo "OSTATECZNE WEZWANIE DO POWIESZENIA OKAPU" na kilka stron, oczywiście podpieczetowane orzełkiem, nawet sędzia sie podpisał wysłane poleconym z sądu za potwierdzeniem odbioru i następnego dnia okap powieszonyRucola, Lejka, Agniechaaaa, pilik, Karma88, lamka, Lunaris, Flowwer, Sarna84, Czrna 81, Izolda90, pawojoszka, Bocianiątko, malka, Bunia86, JustynaG, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Melevis... hahahhahahahaha dobre kreatywna mama7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Lunaris wrote:AhahhahA młode laski jesteście kobity do mojego czasu juz dzieci odchowacie -ja za 3 miesiące kończę 37
Lunaris - ja za 4 m-ce A i tak gdzie nie bylam, to lekarze mowili, ze mloda jeszcze jestem (hahaha)Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Panan ogromne gratulacje !! A dla zafasolkowanych jak juz kiedys sama pisałaś dedykowana jest fioletowa strona, wiec warto zastosowac się do swoich własnych sugestii.
Ja dziś 7dpo. Progesteron 19,6 a estradiol 260,3. Całkiem przyzwoicie [/QUOTE ml
Słuchaj napisałam to wtedy w nerwach bo zaciazone mnie atakowały i przykro mi bylo że one takie cwane bo mają i dlatego im tak napisałam. A ja mam swój charakter ja mam do momentu cierpliwość -
nick nieaktualny
-
Monika, nie chce na siłę pocieszać itd., ale poczekałabym jeszcze 1-2 dni czy nie odbije. Jest wiele wykresów ze spadkami ok 7-8 dpo. Ja trzymam nadal kciuki!
Dzień dobry wszystkim
U mnie rocznik jak w nicku, też nie wiem kiedy te lata lecą, ale trzeba starać się korzystać by później nie żałować.
U mnie dziś pierwsze erotyczne sny.. chyba już bardzo brakuje mi seksu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 06:55
olik321, Lunaris, Flowwer, malka lubią tę wiadomość