Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrząc na mój wykres to jutrzejsze zrywanie się przed pracą na progesteron będzie nieco bez sensu:/ Niedzielę mi ta temperatura zepsuła...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Cześć dziewczyny. Powiedzcie mi, widzicie tam coś na tym teście? Mam wrażenie, że jakiś cień cienia tam jest... My po imprezie, bo gości mamy, mój M jeszcze trochę pijany, ja niewyspana, ale wydaje mi się że coś tam widzę... To jest 12dpo Ovitrelle, 10 dpo owulacji
https://zapodaj.net/9c9d5897bc741.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 10:26
summer86, Sarna84, lamka, KateHawke, Bocianiątko, malka, Bunia86, Lena21, Czrna 81, Emiilka, Barbarka1984, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Cześć dziewczyny. Powiedzcie mi, widzicie tam coś na tym teście? Mam wrażenie, że jakiś cień cienia tam jest... My po imprezie, bo gości mamy, mój M jeszcze trochę pijany, ja niewyspana, ale wydaje mi się że coś tam widzę... To jest 12dpo Ovitrelle, 10 dpo
https://zapodaj.net/9c9d5897bc741.jpg.htmlMalwas lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ja tez sie tam świetnie wpisuje . Tzn jestem bałaganiara i cieżko mi utrzymać porządek ale jestem za to domowym MacGyverem . Mój M chciał mi nawet kiedyś kupić koszulkę Ch-Wej Pani Domu zgodnie uznaliśmy ze to słodkie . Ja jak zwykle zaczynam od ost strony forum a zaraz przy kawce nurkuje do tylu
Rucola, Lunaris, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:
Sarna to masz szpital a ty biedula z brzuszkiem zasuwasz mój M miał kolano operowanie a przy posiłku powoli trzeba karmić go
U mnie to samo, paradoksalnie najwięcej zasuwania jest przy tym najstarszym, a jak zapytałam przed chwila dziecka jaki ma humor bo biedny leży z gorączka, kaszlem i katarem to przez nos powiedział "mam szczęśliwy humor"
Flowwer, KateHawke, mi88 lubią tę wiadomość
-
Malwas, przebija się tam jakiś bladzioszek powtórz jutro i jeśli też będzie, leć na betę. Trzymam kciuki!
Malwas lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Najbardziej kobieta jest płodna w miesiącu którym się urodziła
Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Malwas wrote:Cześć dziewczyny. Powiedzcie mi, widzicie tam coś na tym teście? Mam wrażenie, że jakiś cień cienia tam jest... My po imprezie, bo gości mamy, mój M jeszcze trochę pijany, ja niewyspana, ale wydaje mi się że coś tam widzę... To jest 12dpo Ovitrelle, 10 dpo owulacji
https://zapodaj.net/9c9d5897bc741.jpg.html
Malwas ja też coś tam widzę, koniecznie do powtórki jutroMalwas lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Ale żeby nie było - jeszcze 2 miesiące temu pani w Lidlu poprosiła mnie o dowód! Dziękowałam jdj z głębi serca
Kochana sprowadze Cie na ziemię (oczywiscie zartobliwie nie złośliwie) Pani w lidlu moją własną matke przy zakupie wina, poprosila o dowód (mamuska przed 60) ,oczywiscie moja mami sie oburzyła, to Pani zrobiła się czerwona jak burak i tłumaczyła to jakąs ustawą od PIs-u , i ze kierownik kazał sie stosowac, (nie wiem o co chodzi z tą ustawą bo nie mieszkam w polsce)
Ania1003 lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
staraczka1111 wrote:U mnie do zapłodnienia doszło w miesiącu moich urodzin hihi a mrozaki brałam miesiąc później to chyba się liczy
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:A ja z rana zapchałam kibel ...odetkałam rurką do ściągania wody z akwarium znacie pozycję: "Ch*jowa pani domu?" przeczytałam od deski do deski i idealnie wpisuję się w ten typ kury domowej :] (jest również strona fb)
-
Flowwer wrote:Najbardziej kobieta jest płodna w miesiącu którym się urodziła
Kurcze słyszałam o tym, i pierwsze nasze in vitro (zreszta udane) odbyło sie tydzień po moich urodzinach, a tym razem bedzie to daleko po terminie moich urodzin i sie włąsnie tym cholernie zestresowałam:(Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Flowwer wrote:a jak samopoczucie?
Za nie długo sama będziesz to wszystko przechodzić z czego życzę Ci z całego serduchasummer86, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadwitka wrote:Kochana sprowadze Cie na ziemię (oczywiscie zartobliwie nie złośliwie) Pani w lidlu moją własną matke przy zakupie wina, poprosila o dowód (mamuska przed 60) ,oczywiscie moja mami sie oburzyła, to Pani zrobiła się czerwona jak burak i tłumaczyła to jakąs ustawą od PIs-u , i ze kierownik kazał sie stosowac, (nie wiem o co chodzi z tą ustawą bo nie mieszkam w polsce)
Ostatnio staliśmy w Lidlu po chłopaku który kupował wino. Wyglądał dojrzale- na oko z 27l miał.
Ekspedientka do niego żeby dowód pokazał a on że pierwszy raz ktoś go o to prosi. Uśmiał się ale pokazał. Pani powiedziała że mają jakieś przepisy które im KAŻĄ to robić. Powiedziała jeszcze że 'tajemniczych klientów' też muszą się spodziewać i pytają o dowód wszystkich co kupują %.
Więc już mnie chyba to nie zdziwi.KateHawke, madwitka lubią tę wiadomość
-
madwitka wrote:Kochana sprowadze Cie na ziemię (oczywiscie zartobliwie nie złośliwie) Pani w lidlu moją własną matke przy zakupie wina, poprosila o dowód (mamuska przed 60) ,oczywiscie moja mami sie oburzyła, to Pani zrobiła się czerwona jak burak i tłumaczyła to jakąs ustawą od PIs-u , i ze kierownik kazał sie stosowac, (nie wiem o co chodzi z tą ustawą bo nie mieszkam w polsce)
Tylko, że młodzież żeńska to się teraz bardzo stara starzej wyglądać, swoją drogą. Cała twarz zamalowana! A dopiero jak taka jedna z drugą przyjdą bez mazideł na buźkach to się chłopakom oczka świecą, że hej. Ehh, do wszystkiego trzeba dojrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 11:01
-
nick nieaktualnylamka wrote:Dzień dobry
Summer no to do dzieła! chyba nie masz żadnych przeciwwskazań?
Mevelis - padłam! Świetny pomysł z tym pismem o okap.
Nadal uważam, że wiek to tylko liczba znam wiele osób, które zostały mamami po czterdziestce.
UWAGA UWAGA! W nocy dostałam wynik estradiolu z ALABu.
Około 7dpo - 123,7 pg/ml
Proga nadal brak, a na nim mi bardziej zależało.
Jak będziesz chciała to prowadziłam tabelki z wynikami. Ja estradiol po ovu miałam ponad 200 nawet. Podrzucę Ci jak usiądę do kompa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 10:55
lamka lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane.
Ja od rana mam cos z okiem, piecze mnie i lzawi,że aż soczewke musiałam wyciągnąć, dlatego Malwas wybacz ale ja nic nie widzę na Twoim teście ale skoro reszta widzi to cieszę się
Ja dalej @ nie mam, dzisiaj 40dc. Juto idę na betę bo poszperalam w necie ze testy sie często mylą a tak to będę miała czarno na białym. Chociaż dzisiaj jestem jakaś taka przybita i niewyrazna wiec pewnie @ lada dzień się pojawi...Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018