Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Summer no to do dzieła! chyba nie masz żadnych przeciwwskazań?
Mevelis - padłam! Świetny pomysł z tym pismem o okap.
Nadal uważam, że wiek to tylko liczba znam wiele osób, które zostały mamami po czterdziestce.
UWAGA UWAGA! W nocy dostałam wynik estradiolu z ALABu.
Około 7dpo - 123,7 pg/ml
Proga nadal brak, a na nim mi bardziej zależało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 07:26
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w niedzielę
u mnie 27 lat,
summer aż mi Cię szkoda z powodu Twojej abscynencji..
Lamka przeginają z tymi wynikami, ja juz bym pewnie tam akcję robiła
Flo jeśli mogę Ci polecić to na wakacjach czytałam biografie Przybylskiej, wiem wiem owiana mediami, ale naprawdę ciepła książka, w 2 dni połknełam
dziewczyny znowu mam pytanie, w czwartek strasznie kuł mnie jajnik, koło 13 miała nitki krwi w sluzie, nest ovu negatywny, sluz rozciągliwi i wodnisty, tem 36,6, 11dc
w piątek test ovu pozytywny koło 13, bardzo duzo śluzu, kłucie nadal, tem 36,6, 12dc
wczoraj sobota test ovu negatywny, wieczorem odrobina kremoewego sluzu zabarwiona na różowo, wodnistego śluzu w ciagu dnia znacznie mniej, tem 36,7, 13dc
dziś tem 36,7, 14dc
3 dni po ovu mam brac dupka.. nie mam żadnego skoku tem, więc który dzień traktować jako ovu- piątek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 07:31
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Lamka prowadzę, ale nie mam nic wykupionego wiec pewnie dlatego go nie widzicie. Poprawię się w ciągu dnia!
Lamka nie odniosę się do Twojego estradiolu.. bom głupia w tym ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 07:43
lamka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Lamka nareszcie coś rzucili! może do końca dnia i proga się doczekasz.
Of zdemolował znowu mój wykres, już bidny nie wie jak mnie rozgryźć. Chyba mu wyłączę myślenie -
nick nieaktualnyolik321 wrote:Dziękuję Lamka prowadzę, ale nie mam nic wykupionego wiec pewnie dlatego go nie widzicie. Poprawię się w ciągu dnia!
Lamka nie odniosę się do Twojego estradiolu.. bom głupia w tym ;p -
Rucola wrote:Fajnie Ci. Mi 32 wisi nad głową
Ale żeby nie było - jeszcze 2 miesiące temu pani w Lidlu poprosiła mnie o dowód! Dziękowałam jdj z głębi sercaKarma88, Czrna 81, MOJE, Rucola, Lena21, Bocianiątko, Bunia86, Lejka lubią tę wiadomość
-
Kochane witam się po krótkiej nieobecności z nowym avatarkim, podczytywalam ale przyznaję, bardzo wybiórczo, parę faktów mnie jednak nie ominelo, Flowwer cudny kurniczek, jeju ale sie niebawem szykuja emocje! Pilik piękne maleństwo, Aksamitna jestem myślami i modlitwą z Wami, Bunia nie znajduje odpowiednich slow, co za niesprawiedliwosc, trzymam kciuki za kolejne spadki. Wszystkie plamiące ciężarówki proszę o odpoczynek, a wszystkie zawiedzione testujace o poprawienie korony.
Gratulacje dla Panan, normalnie chyba radlerem powinnam uczcić, a dobrze się składa bo 8 rano, a ja w ciąży czyli radler z rana jak śmietana ; -)
Mój maluch rośnie, ja razem z nim, starszak chory, eMek tez czyli dwójka dzieci w domu, trzecie w brzuchu
Miłego dnia Dziewczyny!!StaraczkaNika, Flowwer, Czrna 81, Lunaris, pilik, staraczka1111, lamka, Lejka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Dobry. Ja w marcu koncze 30. Takze tez fajnie.
Odstresowalismy sie wczoraj na spotkaniu ze znajomymi.
Mam od rehabilitanta przepisane zabiegi na stawy m.in. pole magnetyczne, ultradzwieki i lasery. Tylko ze wzgledu na "ryzyko" ciazy musze jeszcze tydzien poczekac. Zobaczymy co ten tydzien przyniesie.
Phnappy lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
-Monika- wrote:Dziewczyny u mnie temp kiepska więc nawet nie będę testować. szkoda myślałam że coś wkoncu ruszy po tej laparotomii
Spojrz na moj wykres....
A tak w ogóle to Dzień dobryFlowwer, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lamka estradiol ładny!! Czekamy na ten prog .
Olik dzięki już zapisałam
Karma fajny Avatarek po takich polach magnetycznych to cykl odpuszczasz ?
Ewela witam w tą piękna jesienną niedzielę
Sarna to masz szpital a ty biedula z brzuszkiem zasuwasz mój M miał kolano operowanie a przy posiłku powoli trzeba karmić goWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 09:20
Sarna84, lamka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kurcze ja mam rehabilitację za tydzień (po terminie @ ustawiłam). Myślicie, że jak mam 10 zabiegów jak Karma (laser, ultradzwięki, magnetronik) to lepiej odpuścić ten cykl?
Ps Właśnie! Flo jak tam Twój M się ma po zabiegu? leżący?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 09:23
-
91Ewela09 wrote:Ja też 26 w grudniu
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
StaraczkaNika wrote:Hehe, Rucola, Reset - to będziemy 32 latki w natarciu, bo ja też za chwilę przerzucam się na na tę liczbę
Ale żeby nie było - jeszcze 2 miesiące temu pani w Lidlu poprosiła mnie o dowód! Dziękowałam jdj z głębi serca
Ja też 32. Piękny wiek. Człowiek świadomy, rozważny i romantycznysummer86, reset, Flowwer lubią tę wiadomość
-
W sumie coś w tym na pewno jest. Też zaszłam w sierpniu, tak jak się urodziłam. W sumie jakbym teraz zaszła to bym urodziła w sierpniu, też pięknie
U mnie pierwszy cykl pp.
Jak przewidywalnie ovu była w sobotę (wczoraj) to proga powinnam zacząć brać we wtorek czy środę? -
KateKum, jesli była wczoraj to zaczęłabym brać od wtorku
Ja siedzę i nadrabiam zaległości do pracy, ech.. ale muszę teraz bo po poludniu mamy spotkanie rodzinne po stronie eMka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 09:58
KateKum lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja z rana
Ja rocznik jak w nicku
Lamka, ja jestem cierpliwa i wyrozumiała, ale jakbym ja musiała czekać tyle to też bym smarowała mega reklamacje. Niech Ci dadzą ze 200 zł rekompensaty.
Oni takie kolosalne pieniądze na nas zarabiają że szok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 10:01
Czrna 81, lamka lubią tę wiadomość
-
A ja z rana zapchałam kibel ...odetkałam rurką do ściągania wody z akwarium znacie pozycję: "Ch*jowa pani domu?" przeczytałam od deski do deski i idealnie wpisuję się w ten typ kury domowej :] (jest również strona fb)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 10:06
KateHawke, KateKum, Lena21, blue00 lubią tę wiadomość