Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Jedyne miejsce gdzie chociaż trochę pocieszenia można znaleźć.
Nie potrafię mimo to odgonić czarnych myśli...
Ja też nie badałam o stałej porze.aplika
Pierwszy raz był o 9, drugi o 10, trzeci z dzisiaj o 8.
Byle plamienia się nie pokazały to chyba nie zwariuję...
Po luteinie można brudzić prawda? Pytam na zaś bo każda moja wizyta w wc kończy się oglądaniem bielizny i papieru...Ania1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:U mojej siostry podobne objawy, chodziła do okulistów różnych dopiero w klinice na ceglanej w Katowicach zdiagnozowano Jaskra a ma 32l i zanik nerwu wzrokowego.
Prócz tego miała niski poz. Kw.foliowego 5 i B12 ( grubo poniżej normy), homocysteie 17!!!!! I namówiłam ja ma mutacje i jest posiadaczką dwóch mutacji MTHRF.
Mnie właśnie pierwsze co wysłali na badanie oczu żeby sprawdzić czy to jaskra (ciśnienie w oczach). Ale to na 100% nie to . W ogóle to nie jest problem oczu bo to widzi mózg, nie oczy . Z zamkniętymi oczami widać to samo, tylko na ciemnym tle
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Aksamitna wrote:Ja mam mieć dzisiaj usg. Bardzo się boję, aż mnie drze na wymioty. Nie dają mi nadziei bo szyjki praktycznie nie ma.
, nic się nie da zrobić? Mam wielką nadzieję że jednak będzie dobrze!!!
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Kiyka 123 wrote:Odebrałam betę. Wynik: 15,3. Czy to nie podejrzanie mało? Biorąc pod uwagę, że w sobotę rano test o czułości 25(!) pokazał dwie kreski, krew oddawalam w niedzielę rano....
Test może pokazywać czasem juz malutką betę To chyba od testów zależy. Powtórz we wtorek. Po cichu gratuluję -
Aksamitna wrote:Ja mam mieć dzisiaj usg. Bardzo się boję, aż mnie drze na wymioty. Nie dają mi nadziei bo szyjki praktycznie nie ma.
Kochana musi być dobrze. Wczorajszą całą modlitwę poświęciłam Tobie i Twoim Zajączkom. Musi być dobrze -
Aksamitna sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki, żeby było dobrze!
Kyika trzymam kciuki!
Ania, będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 13:54
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Test może pokazywać czasem juz malutką betę To chyba od testów zależy. Powtórz we wtorek. Po cichu gratuluję
Na razie skromnie dziękuję. Generalnie mam dwa wyniki:
-beta z 13 listopada <1,20
-beta z 19 listopada 15,3.
Na czwartek umówiłam się do lekarza, jest już sens robić USG? Nie potrafię określić który to tydzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 13:56
Agniechaaaa, KateHawke, reset, olik321 lubią tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
91Ewela09 wrote:A ja właśnie zjadłam 1 prawdziwe jedzenie,zobaczymy jak długo wytrzymam.Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualnyKiyka 123 wrote:Na razie skromnie dziękuję. Generalnie mam dwa wyniki:
-beta z 13 listopada <1,20
-beta z 19 listopada 15,3.
Na czwartek umówiłam się do lekarza, jest już sens robić USG? Nie potrafię określić który to tydzień... -
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Ja zjadłam kanapkę ze smalcem swojej roboty i ogorkiem konserwowym i mam ochotę na jeszcze jedna ale sie boje...
Kiyka cokolwiek widać przy becie 1000/1500 -
91Ewela09 wrote:Ja zjadłam kanapkę ze smalcem swojej roboty i ogorkiem konserwowym i mam ochotę na jeszcze jedna ale sie boje...
uwielbiam ale mi smaka narobilasMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:A kiedy miałaś ostatnia @? Wiesz kiedy orientacyjnie miałaś owulację?
Ostatnia miesiączka zaczęła się 1 października. Cykle zwykle 30 dniowe, przy czym ostatni spóźniony 7 dni. Z temperaturą miałam problem przez cały październik, bo za nic nie chciała skoczyć (raz podskoczyła o 0,2 20 października, po czym znowu spadła), śluz też ciągle taki sam, dlatego nie jestem w stanie za bardzo określić terminu owulacji. Do tej pory sądziłam, że miałam cykl bezowulacyjny, a tu taka niespodzianka
Martwię się jednak, że coś jest nie tak, koniecznie jutro muszę iść na powtórkę bety. Powinna urosnąć przynajmniej do 25, prawda? ( W ciągu 48h)22.11.2017 -pierwsza biochem -
Bea25 wrote:Ja od trzech dni nie mam w ogóle apetytu a wręcz mnie mdli po jedzeniu. Po cichu mam nadzieję że beta będzie pozytywna. Ale boję się, dziś 41 dc...
Ciekawe na jak długo...
A jeśli chodzi o testowanie to nie ma sensu robić przed terminem @, 13dpo test negatywny a 16 dpo pozytyw i to nie z pierwszego moczu.staraczka1111 lubi tę wiadomość