Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Gg88 też chodzi do naszej Dr?
Gg cieszę się że wyleczone !! To już z górki!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kiyka 123 wrote:Wyobrażam sobie, jak musi Ci być ciężko... Ja już tak bardzo chciałabym komuś powiedzieć (poza mężem), ale chciałabym, żeby lekarz potwierdził, że wszystko jest ok... Zobaczę jak mi urośnie beta, na razie wizyta w czwartek zostaje A teraz odpuszczam treningi i mam ogromne wyrzuty sumienia, że po tej becie poniedziałkowej (negatywnej) znowu żyłam po swojemu i w ten sposób mogłam dzieciątku zaszkodzić (treningi, sporo kawy, jakaś lampka winka wpadła)....Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:A powtarzalas bete dlatego ze dalej nie masz @? Bo zgubiłam wątek.
Tak, generalnie 13 listopada odebrałam negatywną betę (okres spóźniony jakieś 12 dni), stwierdziłam, że po sprawie. Tydzień zleciał, okresu nadal brak, a w sobotę 18 listopada jakoś tak leżał jeszcze jeden sikacz... Zrobiłam z rana i wyszły dwie kreski! Wczoraj poleciałam na betę, wynik 15,3.Bea25, Karma88, staraczka1111 lubią tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
Flowwer wrote:Tak,
Gg cieszę się że wyleczone !! To już z górki!!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Kiyka 123 wrote:Tak, generalnie 13 listopada odebrałam negatywną betę (okres spóźniony jakieś 12 dni), stwierdziłam, że po sprawie. Tydzień zleciał, okresu nadal brak, a w sobotę 18 listopada jakoś tak leżał jeszcze jeden sikacz... Zrobiłam z rana i wyszły dwie kreski! Wczoraj poleciałam na betę, wynik 15,3.
Kobiecy organizm nigdy nie przestanie mnie zadziwiacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 14:40
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:To musiałaś mieć późno owulacje
Kobiecy organizm nigdy nie przestanie mnie zadziwiac
No właśnie pewnie tak. Zwykle cykle były jak w zegarku 30 dniowe, ten ostatni spóźniony 7 dni był podejrzany, a kolejny jak widać generalnie zaszalałBea25 lubi tę wiadomość
innamorata88 wrote:O matko jak ja jestem do tyłu z newsami super, że syf już poszedł w niepamięć teraz naturalsiki?
tylko stresuję się tą @ bo nigdy nie miałam USG wtedy robione i tak nie za bardzo wiem jak to będzie.
Aksamitna trzymaj się i czekamy na wieści od Ciebie :*
A 6 tyg powtórne badanie bo ta ureaplasma lubi powracać dlatego zaleca się sprawdzenie po takim czasie jeszcze.
grr dale nie ma jeszcze wyników M
innamorata88 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:ja was nie mogę nadrobić pojechałam na pocztę w pracy a tu tyle stron Jutro mam pierwsza wizytę u dr. Cygal zobaczymy co powie na całą nasza kartotekę
tylko stresuję się tą @ bo nigdy nie miałam USG wtedy robione i tak nie za bardzo wiem jak to będzie.
Aksamitna trzymaj się i czekamy na wieści od Ciebie :*
A 6 tyg powtórne badanie bo ta ureaplasma lubi powracać dlatego zaleca się sprawdzenie po takim czasie jeszcze.
grr dale nie ma jeszcze wyników MMeśka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ewela!!! Co ja widzę tak coś czułam, že to nie jelitówka :p
Tak bardzo się cieszę. Zrobiłaś mi piękny prezent urodzinowy
Aksamitna, trzymam kciuki!91Ewela09, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Kiyka 123 wrote:Tak, generalnie 13 listopada odebrałam negatywną betę (okres spóźniony jakieś 12 dni), stwierdziłam, że po sprawie. Tydzień zleciał, okresu nadal brak, a w sobotę 18 listopada jakoś tak leżał jeszcze jeden sikacz... Zrobiłam z rana i wyszły dwie kreski! Wczoraj poleciałam na betę, wynik 15,3.
Bea25, Kiyka 123, KateHawke, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
cześć dziewczyny, wróciłam do pracy i ciężko z czytaniem Was
Gratuluje bet!!! Ewela, Panna i Kyika
odebrałam tsh mam 2,9 więc od dziś Eutyroks 150mg
dziś tez był skok tem, ovu wskazało owulację na piątek więc od dziś tez duphaston 1x1 10mg
nadal boli mnie prawa pachwina no i trzymam kciuki za wszystkie przed którymi testy by ujrzały II91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
Sammer masz dziś urodziny?!
Słońce wszystkiego Najlepszego ♡♡♡♡♡♡♡ bezproblemowego rozwiązania życzę!summer86 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
gg88 to tego nie wiedzialam ze trzeba po 6 tyg powtorzyc no coz, nie zrobilam tego.. mam nadzieje ze jest okMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:Trzymam kciuki koniecznie zdaj relację ja w poniedziałek dopiero dreptam na wizytę w klinice.
Inna a Ty dalej chodzisz do Cygal ? Osttanio jak byłam na wizycie była babeczka w widocznej ciąży i rejestratorka nie chciała jej umówić na kolejna wizyte bo stwierdziła że dyrekcja zarządziła ze celem kliniki jest pomoc w zajściu w ciążę a nie jej póżniejsze prowadzenie.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
summer86 wrote:Ewela!!! Co ja widzę tak coś czułam, že to nie jelitówka :p
Tak bardzo się cieszę. Zrobiłaś mi piękny prezent urodzinowy
Aksamitna, trzymam kciuki!
Wszystkiego najlepszego, spelnienia wszystkich marzensummer86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Jesteś przykładem tego że póki nie ma @ jest nadzieja !!
Dokładnie dziewczyny!! O kant d*py można potłuc "regularne cykle" przez jakieś 13 lat, wystarczyła jedna poważna odchyłka, która zwykle nie zwiastuje nic dobrego i się udało! oby teraz beta rosła jak trzeba...Bea25, Flowwer lubią tę wiadomość
Summer najlepszego w dniu urodzin Spełnienia marzeń.
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...