Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Beta 540, skoczyła z 226,50.
Natomiast prog spadł z 31 na 19.
Jestem przerażona. Dostanę dzisiaj Luteinę dopochwowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 13:22
-
Ania1003 wrote:Beta 540, skoczyła z 226,50.
Jestem przerażona. Dostanę dzisiaj Luteinę dopochwowo.
Piękna beta
Nie zamartwiaj się progiem, będzie dobrze. Dostaniesz lutkę i będzie ok -
Kargo31 wrote:Hmmm... To dobrze, że bez bólu. Ale chyba jesteś pierwszą osobą, od której to słyszę. Ciekawe w sumie
Prócz tego miała niski poz. Kw.foliowego 5 i B12 ( grubo poniżej normy), homocysteie 17!!!!! I namówiłam ja ma mutacje i jest posiadaczką dwóch mutacji MTHRF.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ale ładnie szybuje !! Prog jest ok !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKargo31 wrote:A jak się czujesz? Męczy coś jeszcze oprócz mdłości?
Powiem Ci, że Twoje Maluszki były jednymi z pierwszych, które się pojawiły jak zaczęłam Was tu podglądać na wątkach i widzę jak czas upływa po Twoim suwaczku :*
Wczoraj męczyły mnie zaparcia a duzo pije wiec to mi nie pomaga pół dnia spałam bo mnie cały czas cos „cmilo” w plecach i brzuszku... na szczęście dzis cos tam sie udało i lepiej. Mam problem z jedzeniem bo mdłości mam cały dzien i praktycznie na nic nie mam ochoty a jak juz to albo słodkie albo kwaśne :p porcje która przed ciaza jadłam na 1x teraz mam na 4/5 razy bo zaraz czuje sie zapchana. Ale to nic byle do przodu i byłem maluszki zdrowo rosły w środę wizyta wiec juz zaczyna sie strachWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 13:24
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny z kolei jak mnie glowa boli to boli mnie przod glowy, czolo, mam wrazenie ze mnie ktos bije w glowe jakis narzedziem.. taki mam bol, do tego wymioty, mdlosci, swiatlowstret, meoczki przed oczami. Musze lezec wtedy w lozku bo nie dam rady nic zrobic. Gorzej jak to sie dzieje w robocie to juz w ogole leze..
Ja tak mam na estrogenach - nie funkcjonuje a o pracy nie mam nowy.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OMG dziewczyny jak czytam o tych waszych migrenach to gęsiej skórki dostaję. Szczerze współczuję.Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:A z kad jestes ja mam luteine dopochwowe moge oddać. Zreszta prog i tak jeszcze dobre wiec bez nerwow. Gratuluje bety
Ty mi dajesz nadzieję bo widzę w stopce że też miałaś spory spadek. Z luteiną nie mam problemu. Mama pracowała w aptece i na cito będzie
Boję się już sprawdzać kolejny raz...
Zwiększę sobie też Dupka z 3x1 na 4x1.
Zwariuję ze stresu teraz przez tydzień jak M nie będzie... -
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Ty mi dajesz nadzieję bo widzę w stopce że też miałaś spory spadek. Z luteiną nie mam problemu. Mama pracowała w aptece i na cito będzie
Boję się już sprawdzać kolejny raz...
Zwiększę sobie też Dupka z 3x1 na 4x1.
Zwariuję ze stresu teraz przez tydzień jak M nie będzie...Melevis lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja tak mam na estrogenach - nie funkcjonuje a o pracy nie mam nowy.
ale ja mam o roznych porach cyklu, nie caly czas w tym samym czasie..
Ania prg masz dobry, prg jest wyrzucany pulsacyjnie, wiec za godzine moglby byc wiekszy wynik niz masz obecny. Nie martw sie..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Ania, u mnie przy betach od 7 do 4000 progesteron skakał w granicach 15-19 (badany 4 razy), brałam Duphaston 3x1 i wszystko było cacy, także spokojnieAnia1003, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:No i sie nie udało zwymiotowałam No trudno 1,15 min wytrzymałam wiec cis sie tam wchłonęło.
Wczoraj męczyły mnie zaparcia a duzo pije wiec to mi nie pomaga pół dnia spałam bo mnie cały czas cos „cmilo” w plecach i brzuszku... na szczęście dzis cos tam sie udało i lepiej. Mam problem z jedzeniem bo mdłości mam cały dzien i praktycznie na nic nie mam ochoty a jak juz to albo słodkie albo kwaśne :p porcje która przed ciaza jadłam na 1x teraz mam na 4/5 razy bo zaraz czuje sie zapchana. Ale to nic byle do przodu i byłem maluszki zdrowo rosły w środę wizyta wiec juz zaczyna sie strach
Ja bardzo mocno trzymam kciuki !! Nie martw się, będzie wszystko dobrze i jak kwaśne i słodkie to może faktycznie będzie parka*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Aksamitna wrote:Ja mam mieć dzisiaj usg. Bardzo się boję, aż mnie drze na wymioty. Nie dają mi nadziei bo szyjki praktycznie nie ma.
ale co mowia lekarze? ze czemu tak sie stalo? co bylo powodem ze tak sie skrocila szyjka?
trzymaj sie!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyKargo31 wrote:Ja bardzo mocno trzymam kciuki !! Nie martw się, będzie wszystko dobrze i jak kwaśne i słodkie to może faktycznie będzie parka
A co do stresu i wizyt to juz pewnie zawsze bedzie mi towarzyszyć -
Odebrałam betę. Wynik: 15,3. Czy to nie podejrzanie mało? Biorąc pod uwagę, że w sobotę rano test o czułości 25(!) pokazał dwie kreski, krew oddawalam w niedzielę rano....
KateHawke, staraczka1111 lubią tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
nick nieaktualnyJedyne miejsce gdzie chociaż trochę pocieszenia można znaleźć.
Nie potrafię mimo to odgonić czarnych myśli...
Ja też nie badałam o stałej porze.
Pierwszy raz był o 9, drugi o 10, trzeci z dzisiaj o 8.
Byle plamienia się nie pokazały to chyba nie zwariuję...
Po luteinie można brudzić prawda? Pytam na zaś bo każda moja wizyta w wc kończy się oglądaniem bielizny i papieru...