Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Dziewczyny nie miałyscie tak? Czuję się jakbym wróciła z całodniowego marszu po sklepach, tak mnie w pachwinach boli i jajnik strasznie pusluję i ciągnie. Ten który był w stanie spoczynky przez długie lata. Gdyby bolał lewy to bym sienie zdziwiła, ale ten prawy tak mnie naparza że lewdo co chodzę, aż mi noga drętwieje.
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Ten który był niedrożny? Jak do jutra nie przejdzie to ja na twoim miejscu przeszłabym się do gina na usg. Lepiej być pewnym że wszystko ok.
Tak szczerze to ja pewnie nie miałam tej pozamacicznej, tylko maciczną, ale była zbyt mała ciążą i nie było jej widać. Bo w badaniu histopatologicznym wykazano tylko torbiele.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 17:34
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:To ten lewy niby był nie drożny i miałam częściową jego resekcję, prawego nigdy nie czułam, do wczoraj. Może to po prostu na okres tak bolą. Uh...
Tak szczerze to ja pewnie nie miałam tej pozamacicznej, tylko maciczną, ale była zbyt mała ciążą i nie było jej widać. Bo w badaniu histopatologicznym wykazano tylko torbiele.
A może coś dobrego się dzieje kurcze byłoby cudownie przeczytać że masz 2 tłuste krechy (albo 3 na bliźniaki ) będę mocno trzymać kciuki żeby to był taki ból mówiący: fasolka idzie!
Ale jeśli rzeczywiście do jutra nie przestanie boleć to po usg będziesz spokojniejsza. -
91Ewela09 wrote:Poza tym ze mam straszne mdłości i silny ból głowy to wszystko na razie ok. Bardzo ciężko jest sie dostać do mojego lekarza i tylko ten termin byl wolny ewentualnie styczeń
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Poza tym ze mam straszne mdłości i silny ból głowy to wszystko na razie ok. Bardzo ciężko jest sie dostać do mojego lekarza i tylko ten termin byl wolny ewentualnie styczeń
pecherzyk 16,7
GS : 16,7 mm
GA :5W+1D
GAC 6W+5D
GS : 5W+ 1D
Także nie wiem jak co i kiedy było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 17:46
-
Ja Ulli znam z wątków na poronieniu i ona nie jest oszolomem a natura jest nieobliczalna.
innamorata88, PodwojnaMamaWdwupaku, malka lubią tę wiadomość
-
Summer, ja myślałam, że Ty jesteś letnia dziewczyna, to jednak prawie cały rok jestem od Ciebie starsza, gówniarzu
A jak że jestem teraz nad morzem, to życzę Ci oceanu cudownych wspomnień, fali wzruszeń, długich spacerów, przebywania w tym najbardziej wyczekanym towarzystwie, ale przede wszystkim - żeby Ci było ciepło! A do tego jeszcze życzę wszystkiego, co Ci już dziś życzono tylko 2 razy bardziej;)summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Ja Ulli znam z wątków na poronieniu i ona nie jest oszolomem a natura jest nieobliczalna.
Ja Ulii tez znam z watku po poronieniuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lamuś, pewnie jest za wcześnie - zagnieżdżenie bywa bawt i w 10 dniu, więc jeszcze nie puszczamy kciuków. Wykres jest piękny, może taki zostanie!
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:No niestety, ale jeszcze zatestuje na pewno w tym cyklu, także nie ma się co załamywać.
Może i macie rację, pewnie to torbiel, jak już na lewym nie ma gdzie wyskoczyć to teraz na prawy jeszcze przeszło, życie.lamka lubi tę wiadomość
-
Lamka ale jeszcze nadzieja jest!!!
Summer dzisiejsze to twój present urodzinowy!!! Fajnie się wpisuje na pierwszej stronie.
Monika może to pozostałość po czyszczeniu ? Wiem że Sammer skarżyła się na takie bóle. Lepiej jak to gin zobaczy.summer86, lamka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny przepraszam, że tak wjeżdża z buta na Wasz wątek.
Chciałam tylko odnośnie tej bety.
Ja jestem po cp , więc panikara straszna. Ładne 2 kreski wyszły mi przy becie około 120 a przy becie okolo 1400, lekarz na izbie przyjec znalazl po 10 minutowych poszukiwaniach malenki pecherzyk w macicy.
Więc przy 80 to jest niewykonalne.
Pozdrawiam Was i podczytuje regularnieKateHawke, Bocianiątko, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, hihi, mam tu na plaży grzańca z radlera 0% w termosie. Ciekawe jak szybko mąż się skapnie - zakładam, że już po zapachu. Jest zimno, ale kocham i nieważne, że jutro będę smarczyć
olik321, reset, malka lubią tę wiadomość