Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka Może to za wcześnie ?
Ewela Trzymaj się, Ciebie mdli bardzo zasadnie a mnie nie wiem czemu, chyba z nerwów
Bocianiątko Budyń wczoraj zjadłam aż się sama dziwiłam, bo nie jem słodyczy od ładnych paru lat
Teraz z tych całych nerwów mnie głowa rozbolała, chyba za bardzo się nakręcam na to wszystko i dlatego rozczarowanie mnie tak boli.
A teraz powiedzcie mi czy Ovarin mam brać od 1dc czy już?
I jeszcze przypomnijcie czy temperaturę się zaczyna mierzyć po krwawieniu?
edit. Pobrałam tajemną wiedzęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 18:03
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
-Monika- wrote:Dziewczyny nie miałyscie tak? Czuję się jakbym wróciła z całodniowego marszu po sklepach, tak mnie w pachwinach boli i jajnik strasznie pusluję i ciągnie. Ten który był w stanie spoczynky przez długie lata. Gdyby bolał lewy to bym sienie zdziwiła, ale ten prawy tak mnie naparza że lewdo co chodzę, aż mi noga drętwieje.Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Nasza Justya przy becie 100 miała pęcherzyk w macicy nie wiem od czego to zależy i jak to możliwe ale są takie przypadki. To ta sama seria cudów co nasza Inna z pozytywnymi sikancami 6-7 dpo
innamorata88, PodwojnaMamaWdwupaku, KateHawke, malka lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Nasza Justya przy becie 100 miała pęcherzyk w macicy nie wiem od czego to zależy i jak to możliwe ale są takie przypadki. To ta sama seria cudów co nasza Inna z pozytywnymi sikancami 6-7 dpo
PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Nasza Justya przy becie 100 miała pęcherzyk w macicy nie wiem od czego to zależy i jak to możliwe ale są takie przypadki. To ta sama seria cudów co nasza Inna z pozytywnymi sikancami 6-7 dpo
No wiec jednak sa takie przypadki.
Ja rowniez z tych co w tym udanym cyklu test 7dpo, 8dpo z wieczora pozytywny i beta 9dpo pozytywna. -
Ja jeszcze 1h czekam na wizytę w poczekalini. Jajka to ja zniosę.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Ja miałam test pozytywny 9 dpo a 10 dpo beta była 12,30
A po za tym nie rozumie jak dr nie wspomniał o braniu kw foliowego zwłaszcza że podchodziłaś do IUI. Ja musiałam podać wszystkie leki i suplementy które biorę a kw. Foliowy to podstawa przy świadomym planowaniu ciąży.Anna Stesia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aksamitna nie trać wiary. My wszystkie wierzymy :*
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Flower, całe forum z Tobą czeka, więc szybko zleci ta godzina
Aksamitna - brak słów. A nawet nie mogę powiedzieć Ci, żebyś zrobiła im awanturę, bo nerwy w Twojej sytuacji niewskazane.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Flowwer wrote:Lepiej poszukaj dobrego gina który odpowiednio poprowadzi ciążę a przy takiej becie to usg wróżenie z fusów bo nawet mały skrzep w macicy bedzie wyglądać jak pecehrzyk.
A po za tym nie rozumie jak dr nie wspomniał o braniu kw foliowego zwłaszcza że podchodziłaś do IUI. Ja musiałam podać wszystkie leki i suplementy które biorę a kw. Foliowy to podstawa przy świadomym planowaniu ciąży.
No widzisz czasem cuda się zdarzają... Od kilku dni biorę kwas foliowy a dziś i od jutra będę zażywala femibion wczesna Ciąża tak się nazywa i się go bierze do 12 tygodnia ciąży -
Dziewczyny ale naprodukowałyście, już nie pamiętam komu co miałam napisać..
Summer Spełnienia marzeń i duuuuuuużo miłości
Bea prykro mi
Flower kciuki
Panan i Ania gratkulacje, piękne wyniki
Ania1003, summer86 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26