Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiyka 123 wrote:Dziewczyny, szybkie pytanie: jaki kwas foliowy polecacie? Macie coś sprawdzonego, dobrego?
prenatal uno ma tez formy metyloweAnia1003 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
_Hope_ wrote:Ja polecam wszystkim prenatal uno. W razie mutacji (a mthfr ma blisko 50% populacji) to najlepsze co znajdziesz w aptece.
biore go wlasnie wczesniej bralam femibion natal 1Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
_Hope_ wrote:Ja polecam wszystkim prenatal uno. W razie mutacji (a mthfr ma blisko 50% populacji) to najlepsze co znajdziesz w aptece.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Zdecydowanie tu brakuje opcji ukryj komentarze konkretnej użytkowniczki. Człowiek by był spokojniejszy
Bocianiątko, MamaFabianka, StaraczkaNika, Aksamitna, PodwojnaMamaWdwupaku, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, Lunaris, Karma88, Sarna84, Amy333, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Bunia przykro mi ze musisz przez to przechodzic, beta spada ale powoli, a co na to lekarz ze tak wolno leci w dol?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:Prenatal ma formę zmetylowaną kwasu foliowego?
Bocianiątko, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Szwagierka jak się dowiedziała że jest w ciąży dopiero brała kwas. Ma zdrowego syna. Ale wiem oco Ci chodzi o sam fakt że się staraliśmy i robiliśmy to świadomie i nie bralam
innamorata88, Bocianiątko, boduszka, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Pannam co ty masz za lekarza ktory nic nie tlumaczy? nie zaleca co masz brac a co nie a tym bardziej nie pytal sie ciebie co bralas lub bierzesz? po prostu nic..jaki to twoj znajomy lekarz? to tym bardziej powinien sie przylozyc do tego!
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Hej.
Gratuluję pozytywnych testów i bet.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
Za Aksamitną również kciuki wielkie. Dacie radę.
Rzadko się udzielam bo jak zwykle nam si3 nie udaje. Ten cykl znowu do kitu a miałam nadzieję że coś ruszy.
No ale rozwala mnie koleżanka. Nie wiem jak można być tak tępym za przeproszeniem . Ok może i niech będzie w tej ciąży. Ale czytam Was cały czas no i tępota i durnota mnie zadziwia. Przepraszam ale musiałam.
Amy333 lubi tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
91Ewela09 wrote:Panan na 1 wizycie przed staraniami 5 stycznia 2015 roku, ginekolog obowiązkowo kazał mi zażywać kwas foliowy, kompeks witamin dla kobiet,a M dostal Salfazin. Więc błagam Cię nie mów tu o świadomym planowaniu rodziny.
Mi nie kazali widocznie macie lepszych ginekologow -
Osłabłam. Zostanę tu na brzeźnieńskim molo i zamarznę, bo mi ręce i nogi opadły i nie mam siły się podnieść. No niektórzy to sami się proszą o nieszczęście. Tam chyba nie powinno być "cudzie" tylko "downie".
innamorata88, Lejka, Karma88, Sarna84, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Pannam co ty masz za lekarza ktory nic nie tlumaczy? nie zaleca co masz brac a co nie a tym bardziej nie pytal sie ciebie co bralas lub bierzesz? po prostu nic..jaki to twoj znajomy lekarz? to tym bardziej powinien sie przylozyc do tego!
innamorata88, Lejka, misiak17, Aksamitna, Anna Stesia, Ania1003, Lunaris lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Panna tu nie chodzi o kazanie żeby brać.starasz się o dziecko. Czytasz wątki staraczkowe i nie wiesz że łyka się kwas foliowy. Mi lekarz tego nie mówił. Sama zaczęłam brać bo trochę myślę.
innamorata88, Lejka, Anna Stesia, KateHawke, boduszka lubią tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
30.08 - 1 IUI ☹ -
O Milordzie co tu się znowu odkolegowuje baba przez dwa lata starań nie słyszała o kwasie foliowym Skisłam Nika, niech Cie tam tylko nie zwieje.
Lejka, misiak17, Aksamitna, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, lamka, Meśka, Karma88, Sarna84, Amy333 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hejka laski:)
Taki miałam ciężki dzień w pracy a teraz to uśmiałam się po pachy:) Panan może lekarze ci nie mówili o kwasie foliowym bo uznali że skoro tyle czasu się starasz to oczywiste że bierzesz ewentualnie jeszcze jest opcja ze ty poprostu nie chodzilas do żadnych lekarzy to nie mieli okazji Ci powiedzieć o tym...
Aksamitna ja dalej wierzę i trzymam kciuki
Ewelina gratuluję i oby mnie też kiedyś dopadło takie zatrucie jak ciebie
Więcej nie pamiętam przepraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 19:29
91Ewela09, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Inna ona myślę że słyszała ale nikt jej nie kazał brać. Idę po melise bo mam ciśnienie. Ale i tak długo zwlekalam żeby się odezwać w tym temacie.
innamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
30.08 - 1 IUI ☹