Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misiak17 wrote:Inna ona myślę że słyszała ale nikt jej nie kazał brać. Idę po melise bo mam ciśnienie. Ale i tak długo zwlekalam żeby się odezwać w tym temacie.
Lejka, Flowwer, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Jednym slowem jaja jak berety
Lejka, innamorata88, misiak17, Flowwer, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A ja dalej pod gabinetem, mega poślizg
Ale estradiol dzisiejszy taki sobie.. bo tylko 1214 pg/ml
Prog 0.4Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 19:37
Bea25 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja dalej pod gabinetem, mega poślizg
Prog 0.4
czekamy dalej na informacje a poprzedni jaki mialas?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:czekamy dalej na informacje a poprzedni jaki mialas?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Prog 0.4Mikołaj 25.04.2011
-
Zabawnie to wygląda z Panan... bo już jest niby ok, już jej gratulujemy, afera cichnie itd a tu nagle znowu jeb! odjebowuje, no cyrk
innamorata88, Yoselyn82, Ania1003, Lunaris, Bocianiątko, Phnappy, Karma88, nenusia, Lejka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Prog 0.4
Straszny poślizg ale nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze. Czekamy na info po wizycieEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
-Monika- współczuję takich odczuć ;/ może spróbuj zatestować
Summer – Samych spokojnych i szczęśliwych dni, dużo miłości i wsparcia oraz szczęśliwego rozwiązania
Flower czekamy na wieści
Ewela i Kiyka serdeczne gratulację! W końcu coś się dzieje
Ja zażywam Pregnę plus, też z formą zmetylowaną kw. Foliowego
Jak dla mnie Panan to troll, pojawiła się na chwilę z tym, że lekarz coś widział przy tak niskiej becie i że nie bierze kwasu foliowego i już całe forum o niej gada.
Phnappy, summer86 lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:-Monika- współczuję takich odczuć ;/ może spróbuj zatestować
Summer – Samych spokojnych i szczęśliwych dni, dużo miłości i wsparcia oraz szczęśliwego rozwiązania
Flower czekamy na wieści
Jak dla mnie Panan to troll, pojawiła się na chwilę z tym, że lekarz coś widział przy tak niskiej becie i że nie bierze kwasu foliowego i już całe forum o niej gada.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:O Milordzie co tu się znowu odkolegowuje baba przez dwa lata starań nie słyszała o kwasie foliowym Skisłam Nika, niech Cie tam tylko nie zwieje.
Malwas, innamorata88, reset, Anna Stesia, Lunaris, lamka, summer86, Lejka lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Nie ilość, a jakość!! Ja do punkcji miałam coś koło 1400, a było 7 dojrzałych jajec.
KateHawke, innamorata88, Melevis, summer86 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Nie wiem bo wynik jest w kartotece
najwazniejsza jest jakos a nie ilosc bedzie dobrze! czekamy na relacjeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Nika ale pamiętaj mocno w ślinę idź!!
A o IVF masz czas i wszystko w swoim czasie na razie musi "pracuś pracować"
Ja zawsze zahaczam o jego ego. Uuuu działaMalwas, innamorata88, summer86 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bunia86 wrote:Wiecie jakie jaja, zgłupiałam i nie wiem znowu co robić
W piątek robiłam betę w diagnostyce - 270, mój gin kazął zrobić w szpitalu. Krew oddałam koło 8-9 - wynik 239, nuby spada, ale niewiele, 23 godziny później zrobiłam badanie w diagnostyce, przekonana że wynik będzie nawet niższy, w końcu to 3 godziny później a co ja widzę - wynik 283!
No KU*** MAĆ, czy ta diagnosyka ma faktycznie takie pomyłki? Bo ja już sama nic nie wiem
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:-Monika- współczuję takich odczuć ;/ może spróbuj zatestować
Flower czekamy na wieści
Jak dla mnie Panan to troll, pojawiła się na chwilę z tym, że lekarz coś widział przy tak niskiej becie i że nie bierze kwasu foliowego i już całe forum o niej gada.
Idze idze troll Hahaha z żadnej strony nie przypominam. Kiedyś brałam kwas rok temu dwa... W tym roku odpuściłam noi trudno szkoda wiadomo... Dobra dziewczyny dzięki za opieprz bo jest cenny wiem że zawaliłam ale jyz go biorę kiedyś brałam ten zwykły z rosmana. Podam wyniki w środę kolejnej bety -
nick nieaktualnyMalwas wzielam no-spe i przeszlo uff, przeszukalam wszystkie szuflady i jak znalazłam to się strasznie ucieszyłam
a teraz robie sobie sałatkę z jakiem, kukurydzą, porem i pieczarkami ostatnio strasznie dobra mi wyszła, ale za mało zrobiłam jaaaamiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:01