Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Mi nie kazali widocznie macie lepszych ginekologowpanan12 wrote:Aaa bierzcie mnie za debil... W macierzyństwie byłam i też mi nie zlecil
Widocznie sądzili, że ktoś kto przychodzi do kliniki,jest pełnoletni,jest również na tyle świadomy, żeby to WIEDZIEĆ.
Poza tym jesteś tu o wieeeeele dłużej niż ja i naprawdę nie zauważyłaś żadnej stopki z podpisem, kto co bierze? Żaden wykres nie dał Ci do myślenia? Toż to ovarin to ponoć nawet na jakimś HGTV reklamują między panią Rozenkową a Geslerową, nie trzeba do tego książek medycznych czy PubMedu zgłębiać!
Ja ogólnie jestem miła, pomocna i wyrozumiała. Nie mam tylko cierpliwości do głupoty!
Jeszcze, jeszcze bym zrozumiała, że można nie wiedzieć o zmetylowanych formach, ale nie, nie umiem uwierzyć, że o zwykłym kwasie foliowym nie wiedziałaś. Chyba ten Radler mnie nie zagotował aż tak jak to...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:03
Bajkaaa, innamorata88, Emilkap11, Lejka, Sarna84 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Tylko nie wiem czy my chcemy wiedziec
A tak swoja droga znow liczysz sie tylko ty i twoje problemy i ciaza itp..
W ogole cie inne sprawy nie interesuja ani dziewczyny!
Tylko ty ty i jeszcze raz Ty..
Plakac sie chce normalnie i rece opadaja!innamorata88, Lejka, Zośkaaa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
reset przeciez ona nie czyta co piszemy a jesli juz to pare slow lub zdan..ona wpada powiedziec co chce o sobie powiedziec i zaraz wypada!!
innamorata88, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ah zapomniałam napisać Lamka myslę że na test za wcześnie, powtórz niebawem, ja polecam te facelle paskowe z rossmana, mnie nigdy nie oszukał, na bobo nieraz miałam bladziochy a ciąży nie było.
Monika smacznej sałatki A kiedy testujesz? Może te bóle to jest już coś na rzeczylamka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
-Monika- wrote:Malwas wzielam no-spe i przeszlo uff, przeszukalam wszystkie szuflady i jak znalazłam to się strasznie ucieszyłam
a teraz robie sobie sałatkę z jakiem, kukurydzą, porem i pieczarkami ostatnio strasznie dobra mi wyszła, ale za mało zrobiłam jaaaami
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Yoselyn82 wrote:reset przeciez ona nie czyta co piszemy a jesli juz to pare slow lub zdan..ona wpada powiedziec co chce o sobie powiedziec i zaraz wypada!!
Yos - dla mnie może się nie interesować mną, ale niechże myśli o dziecku, które niczemu nie jest winne. Ja naprawdę jestem uczulona na głupotę ludzką...
Btw. dziewczyny - mignęło mi w Rossmanie, że slynny tu żółty bobo test jest w promocji Nie wiem po ile, bo widziałam tylko żółtą plakietkę (postanowiłam NIE kupować testu, bo inaczej bym testowała od juta, co nawet przy promocjach jest słabym biznesem;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:10
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyPanan kuźwa mać bo już też nie wytrzymałam. Przygotowywałaś się do IUI, poszłaś do kliniki i nie wierzę, że Mirocki Cię nie spytał co zażywasz. Poza tym na wejściu się wypełnia ankietę i mówi pielęgniarce co się zażywa aktualnie a lekarz później to czyta. Mnie pytał co zażywam i nie uwierzę, że i Ciebie nie pytał o suplementy. IUI to poważna procedura, byłaś stymulowana i wywalilas na to kupę kasy i ot tak poprostu. I nie brałaś kwasu?! To jest mega nieodpowiedzialne! Czytałaś o skutkach może? Bo widzę że dziewczyny grzmią równo a Ty i tak sobie wiele z tego nie robisz i jeszcze się śmiejesz
Napisałabym jeszcze chyba sporo, ale muszę chyba iść się uspokoić, bo się zagotowało we mnie... wdech wydech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:16
innamorata88, myssss, Bocianiątko, Czrna 81, Emilkap11, Lejka lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Bunia ciężko coś doradzić ale może wizyta lub konsultacja z dr wskazana.
Byłam dziś na usg, naprawde dokłanie mnie badał i nic nie widać złego, po wynikach kontaktowałam się telefonicznie z lekarzem, mam powtórzyć bete w szpitalu za 2 dni.
Wiem że nic nie wymyślę, ale musiałam wyrzucić swoje żale na tą diagnostykę, no bo te roznieżności w wynikach chyba nie powinny być, no chyba że to wina urządzenia do pomairów, kompletnie się na tym nie znam.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyPanan a mi sie wydaje ze Ty wchodzisz do gina z podejściem „jestem kozak i wiem wszystko” jakos ja z każdym lekarzem siadałem analizowałam jakie leki suplementy witaminy, potem dawki badania, usg kakretnie ma mi pokazać gdzie co i jak i rzecz jasna zdj dla mnie do wglądu. Nie uwierzę, ze w macierzyństwie nikt z Tobą tak nie rozmawiał bo nawet położne po wyjściu z gabinetu zawsze ze mna rozmawiają!!! Co i wogole... nie dociera to do mnie
innamorata88, Lejka, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Buniu, może trzeba by zapytać jakiegoś lekarza, czy beta tak może skakać. Ja nie mam pojęcia, czy to kwestia złego pomiaru w diagnostyce, czy może po prostu masz jakąś taką niespotykaną dynamikę tego przyrostu bety. Na czerwcówkach jest dziewczyna, której też ta beta tak skakała - to spadała, za chwilę znów sie podnosiła (chodziło oczywiście o inne wartości, ale mechanizm działania był podobny).
-
Summer wszystkiego zdrowego i spełnionego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/875c5a73208b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:18
Bocianiątko, Czrna 81, summer86, Emilkap11, Lejka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Ostatnio miałam tak zalatane dni, że nie miałam kiedy was podczytać, ale mam nadzieję, że zaraz nadrobię, właśnie do tego siadam
Jak zwykle trzymam za wszystkie kciuki, szczególnie za nasze weteranki.
Nie wiem czy się zapisywać na testowanie, bo kiepsko z serduszkami w tym cyklu (trochę problemów zdrowotnych), poza tym zaczęłam brać ovarin a od nowego cyklu clo, a wy jak sądzicie?
Poza tym zapomniałam spytać mojej Pani doktor czy uważacie, że przy takiej stymulacji jest sens pić zioła o. Sroki? Nie chcę za bardzo namieszać.... -
Summer wszystkiego co najlepsze :* Spokojnej i nudnej ciazuni i bezproblemowefo rozwiazania
Flo czekam na wiesci...
Zafasolkowanym gratulujeFlowwer, Ania1003, summer86 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Widocznie sądzili, że ktoś kto przychodzi do kliniki,jest pełnoletni,jest również na tyle świadomy, żeby to WIEDZIEĆ.
Poza tym jesteś tu o wieeeeele dłużej niż ja i naprawdę nie zauważyłaś żadnej stopki z podpisem, kto co bierze? Żaden wykres nie dał Ci do myślenia? Toż to ovarin to ponoć nawet na jakimś HGTV reklamują między panią Rozenkową a Geslerową, nie trzeba do tego książek medycznych czy PubMedu zgłębiać!
Ja ogólnie jestem miła, pomocna i wyrozumiała. Nie mam tylko cierpliwości do głupoty!
Jeszcze, jeszcze bym zrozumiała, że można nie wiedzieć o zmetylowanych formach, ale nie, nie umiem uwierzyć, że o zwykłym kwasie foliowym nie wiedziałaś. Chyba ten Radler mnie nie zagotował aż tak jak to...
Wiedziałam ale nie bralam. A z ovarinem miałam przygodę w tym roku nawet... -
Panan przygode to Ty możesz mieć na wycieczce w gorach jak spotkasz niedźwiedzia a nie z lekami. Rynce opadają.
Agniechaaaa, innamorata88, madwitka, Aksamitna, Jedna_z_Wielu, Meśka, Emilkap11, Karma88, MamaFabianka, Lejka, Sarna84, Amy333, Zośkaaa lubią tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Agniechaaaa wrote:Panan a mi sie wydaje ze Ty wchodzisz do gina z podejściem „jestem kozak i wiem wszystko” jakos ja z każdym lekarzem siadałem analizowałam jakie leki suplementy witaminy, potem dawki badania, usg kakretnie ma mi pokazać gdzie co i jak i rzecz jasna zdj dla mnie do wglądu. Nie uwierzę, ze w macierzyństwie nikt z Tobą tak nie rozmawiał bo nawet położne po wyjściu z gabinetu zawsze ze mna rozmawiają!!! Co i wogole... nie dociera to do mnie
A no różnie to było. Nie wiem do kogo iść na te pierwsza wizytę komu zaufać. Tyle rzeczy mi mówicie i żaden lekarz mi się nie podoba x tych co znam... Wyroba jest spoko ale kurcze 110 km mam do niego -
Agniechaaaa wrote:Panan a mi sie wydaje ze Ty wchodzisz do gina z podejściem „jestem kozak i wiem wszystko” jakos ja z każdym lekarzem siadałem analizowałam jakie leki suplementy witaminy, potem dawki badania, usg kakretnie ma mi pokazać gdzie co i jak i rzecz jasna zdj dla mnie do wglądu. Nie uwierzę, ze w macierzyństwie nikt z Tobą tak nie rozmawiał bo nawet położne po wyjściu z gabinetu zawsze ze mna rozmawiają!!! Co i wogole... nie dociera to do mnie
I moja głowa włącza opcje wygaszenia problemu pn.Agniechaaaa, Bajkaaa, madwitka, innamorata88, Jedna_z_Wielu, Phnappy, Karma88, MamaFabianka, Lejka, Amy333, Zośkaaa lubią tę wiadomość