Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W środę punkcja o 9.50 pecherzyki już są spore i w drodze do domuu na parkingu bede się kłuć Ovitrelle
Whoosie, lamka, Yoselyn82, 91Ewela09, Cheresta, Ania1003, Bajkaaa, misiak17, Agniechaaaa, Lunaris, KateHawke, madwitka, Barbarka1984, innamorata88, olik321, PodwojnaMamaWdwupaku, myssss, Bunia86, Anna Stesia, Bea25, Selina, Karolina90, bazylkove, -Monika-, Melevis, Femine_, Jedna_z_Wielu, madzia8lenka, Bocianiątko, Malwas, staraczka1111, Phnappy, Czrna 81, Karma88, E_w_c_i_a, KateKum, mi88, summer86, MamaFabianka, Kotowa, Lejka, blue00, Sarna84, pilik, panan12, Kaczorka, Zośkaaa, by7mistake, Lena21, pawojoszka, emi2016 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:A no różnie to było. Nie wiem do kogo iść na te pierwsza wizytę komu zaufać. Tyle rzeczy mi mówicie i żaden lekarz mi się nie podoba x tych co znam... Wyroba jest spoko ale kurcze 110 km mam do niego
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Właśnie doczytałam, że Summer ma dziś święto!
Wszystkiego Najlepszego zatem!!!
Flo! Trzymam kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:28
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:W środę punkcja o 9.50 pecherzyki już są spore i w drodze do domuu na parkingu bede się kłuć Ovitrelle
P.s ja o 11 bede podglądać maluszki wiec to bedzie dobry dzien dla Nas!!! Musi być!lamka, Whoosie, misiak17, KateHawke, innamorata88, Flowwer, Selina, Aksamitna, madzia8lenka, Bocianiątko, Czrna 81, MamaFabianka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Yos - dla mnie może się nie interesować mną, ale niechże myśli o dziecku, które niczemu nie jest winne. Ja naprawdę jestem uczulona na głupotę ludzką...
Wyczywam tu kochana zboczenie zawodoweProvita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Whoosie wrote:Hej Dziewczyny!
Ostatnio miałam tak zalatane dni, że nie miałam kiedy was podczytać, ale mam nadzieję, że zaraz nadrobię, właśnie do tego siadam
Jak zwykle trzymam za wszystkie kciuki, szczególnie za nasze weteranki.
Nie wiem czy się zapisywać na testowanie, bo kiepsko z serduszkami w tym cyklu (trochę problemów zdrowotnych), poza tym zaczęłam brać ovarin a od nowego cyklu clo, a wy jak sądzicie?
Poza tym zapomniałam spytać mojej Pani doktor czy uważacie, że przy takiej stymulacji jest sens pić zioła o. Sroki? Nie chcę za bardzo namieszać....
Hej wiesz co, ja brałam ale lącząc te zioła z Inofemem rozregulował mi się cykl... Zawsze miałam jak w zegarku 28 dni i nagle 25-26. Odstawiłam i wróciło do normy. Nie zaszkodzi to jakoś szczególnie ale jak masz wszystko poukładane to może coś poindorczyć z dniami cykluWhoosie lubi tę wiadomość
-
Flo kciuki!
Summer najlepszego
Chyba znalazłam dobre ovulaki na allegroinnamorata88, Flowwer, summer86 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:W środę punkcja o 9.50 pecherzyki już są spore i w drodze do domuu na parkingu bede się kłuć Ovitrelle
no to w srode wazny dzien !! juz trzymam kciukiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:W środę punkcja o 9.50 pecherzyki już są spore i w drodze do domuu na parkingu bede się kłuć Ovitrelle
super! będziemy miały ciekawy weekend- dużo się będzie działo! -
Pannam gdybym ja zaszla w ciaze o ktora sie staram tyle czasu to bym wszystko wiedziala co mam robic, jakie leki brac i jakie dawki itp. Rozmowa z lekarzem to podstawa!
A ty widze co idziesz do lekarza to jeden lepszy od poprzedniego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:37
innamorata88, Whoosie, Agniechaaaa, Lejka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Powiem Ci tyle, głupoty gadasz
Agniechaaaa, Bocianiątko, summer86, Karma88, Lejka lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
KateHawke wrote:Hej wiesz co, ja brałam ale lącząc te zioła z Inofemem rozregulował mi się cykl... Zawsze miałam jak w zegarku 28 dni i nagle 25-26. Odstawiłam i wróciło do normy. Nie zaszkodzi to jakoś szczególnie ale jak masz wszystko poukładane to może coś poindorczyć z dniami cyklu
Wiesz co mam w miarę regularne około 37-40 dni. Trochę chcemy skrócić te cykle, ale myślę, że póki co poczekam co mi da nowa mieszanka, mam tylko nadzieję, że od tych leków nie zrobię się zielona jak hulk Idę na dniach na kontrolę porlaktyny, bo nie wiadomo czy nie będzie trzeba wrócić do bromergonu po którym się fatalnie czułam.... -
Flo, Aguś moje kciuki będą mocno zaciśnięte w środę!
Propos dzisiejszego tematu dnia polecam moje podejście trzeba sobie w głowie zrobić taką zakładkę "przestań obserwować" i "nie odpowiadaj". Skoro wszystko wie i wszystko już przerobione to po co strzępić język. To tylko wzmaga naszą alergię.Whoosie, Anna Stesia, Lunaris, Flowwer, Lejka lubią tę wiadomość
-
Flowwer ale jajca:) to juz w środe! no przecudnie:)
Flowwer lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
innamorata88 wrote:I na tym możemy skończyć wątek panan, a ją samą wysłać w jedną stronę, na fioletową stronę!
pytanie czy bedzie chciala iscinnamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Flo w środę trzymamy kciuki
dziewczyny odpuście panne, nie reagujcie na nią, przecież to istne brednie..
wchodzi na forum by zwrócić na siebie uwagę, jak jej sie to udaję to pisze z nami jak nie to wychodzi.. więc nie warto.. a jak czytam co pisze to ehhh -
Whoosie wrote:Wiesz co mam w miarę regularne około 37-40 dni. Trochę chcemy skrócić te cykle, ale myślę, że póki co poczekam co mi da nowa mieszanka, mam tylko nadzieję, że od tych leków nie zrobię się zielona jak hulk Idę na dniach na kontrolę porlaktyny, bo nie wiadomo czy nie będzie trzeba wrócić do bromergonu po którym się fatalnie czułam....
Whoosie lubi tę wiadomość
-
Mozna bylo by to dac do programu śmiechu warte na pewno wygralabyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️