Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarma88 wrote:O ludzie. Nie mogie, nie mogie jak to czytam. Oczy mi wypala.
-oślepłem
A drugi: - to masz szczęścieYoselyn82, Karma88, MamaFabianka, olik321, Emilkap11, innamorata88, Lejka, Bajkaaa, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A po jaka cholerę wogole isc na usg z raka betą skoro sie nic nie dzieje???
To jest znajomy przyszłam do niego zapytać kiedy Przyjść na wizytę i co zażywac i wziął mnie na usg.... Głupia się dałam :/tylko stresu mi napędzil niepotrzebnie co teraz stres nie wskazany. Przy jakiej becie iść Na wizytę? -
nick nieaktualnypanan12 wrote:To jest znajomy przyszłam do niego zapytać kiedy Przyjść na wizytę i co zażywac i wziął mnie na usg.... Głupia się dałam :/tylko stresu mi napędzil niepotrzebnie co teraz stres nie wskazany. Przy jakiej becie iść Na wizytę?
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:To jest znajomy przyszłam do niego zapytać kiedy Przyjść na wizytę i co zażywac i wziął mnie na usg.... Głupia się dałam :/tylko stresu mi napędzil niepotrzebnie co teraz stres nie wskazany. Przy jakiej becie iść Na wizytę?
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Przypomniała mi sie anegdotka z oczami brat mi kiedyś opowiadał, ze byli na striptizie i przyszła taka brzydka większa striptizerka na co jeden z nich
-oślepłem
A drugi: - to masz szczęście
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyDziewczyny sorki ze sie wtrace ale na Majowkach 2018 mialysmy podobna sytuacje. Na stronie 11 dziewczyna o nicku Ulli88 przy becie 35 wstawila zdjecia 2 pecherzykow i my rowniez bylysmy w szoku jak to mozliwe bo mi przy becie ponad 1000 nie bylo nic widac i do tej pory nie wiem jak to mozliwe.....
-
Agniechaaaa wrote:To Ci lekarz niby nie powiedział, ze przy takiej becie to nicość moze zobaczy i przy jakiej becie cos widać??
Nic nie powiedział. Chyba muszę jechać do Wyroby bo zginę jak ciotka w Czechach przy tych mądrych lekarzach. Kurna matoly -
nick nieaktualnyPodwojnaMamaWdwupaku wrote:Dziewczyny sorki ze sie wtrace ale na Majowkach 2018 mialysmy podobna sytuacje. Na stronie 11 dziewczyna o nicku Ulli88 przy becie 35 wstawila zdjecia 2 pecherzykow i my rowniez bylysmy w szoku jak to mozliwe bo mi przy becie ponad 1000 nie bylo nic widac i do tej pory nie wiem jak to mozliwe.....
Lejka lubi tę wiadomość
-
Ewela gratuluję!
I nic więcej nie pamiętam mówiłam ze jestem stara91Ewela09, lamka, Lejka lubią tę wiadomość
-
Summer wszystkiego najlepszego braku stresów przez cała ciąże i szczęśliwego rozwiązania! Ściskam urodzinowo.
Bea25
Lamka ja jestem z tych niecierpliwych i pewnie już bym na Twoim miejscu testowała
Reset wpisujesz najbardziej płodny objaw w ciągu dnia, nawet jeśli to trwało 5min, jeśli chodzi o śluz kremowy to dla mnie i kontystencja i kolor są takiego rzadszego balsamu do ciała. A co do badań ANCA to jeśli masz podejrzenie jakiejś choroby autoimmunologicznej to może warto je zrobić, to są przeciwciała skierowane przeciw cytoplazmie neutrofil a nie tak jak ANA przeciw jądrowe, wiec jest to diagnostyka w innym kierunku ale tez w kierunku chorób autoimmunologicznych. Ale poczytaj jeszcze, jak masz już podejrzenie jakiejś konkretnej choroby to można spróbować dobrać dokładnie badania.
Panan a było widać już coś konkretnie czy tylko jakieś zgrubienie endometrium? U mnie w 5t1d był pęcherzyk 8mm, nie wiem jak szybko taki pecherzyk rośnie ale jeśli 1mm na dzień to może tam jakiś cień lekarz widział. Ale chyba mała szansa. Mi lekarz kazał przyjść na pierwsza wizytę tydzień po spodziewanej @ bo wtedy może już coś stwierdzić.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaFabianka wrote:Jeśli już to sprawdzaj betę czy rośnie tak jak powinna
Ide w środę na kolejną bete . Później w piątek tak do 1000 napewno będę chodziła. Maz też się kiedyś z niego śmiał jak mi powiedział po owulacji że to mu wygląda jakby do za doszło hahahaha kurna a mój mówi że chory facet -
malka wrote:Summer wszystkiego najlepszego braku stresów przez cała ciąże i szczęśliwego rozwiązania! Ściskam urodzinowo.
Bea25
Lamka ja jestem z tych niecierpliwych i pewnie już bym na Twoim miejscu testowała
Reset wpisujesz najbardziej płodny objaw w ciągu dnia, nawet jeśli to trwało 5min, jeśli chodzi o śluz kremowy to dla mnie i kontystencja i kolor są takiego rzadszego balsamu do ciała. A co do badań ANCA to jeśli masz podejrzenie jakiejś choroby autoimmunologicznej to może warto je zrobić, to są przeciwciała skierowane przeciw cytoplazmie neutrofil a nie tak jak ANA przeciw jądrowe, wiec jest to diagnostyka w innym kierunku ale tez w kierunku chorób autoimmunologicznych. Ale poczytaj jeszcze, jak masz już podejrzenie jakiejś konkretnej choroby to można spróbować dobrać dokładnie badania.
Panan a było widać już coś konkretnie czy tylko jakieś zgrubienie endometrium? U mnie w 5t1d był pęcherzyk 8mm, nie wiem jak szybko taki pecherzyk rośnie ale jeśli 1mm na dzień to może tam jakiś cień lekarz widział. Ale chyba mała szansa. Mi lekarz kazał przyjść na pierwsza wizytę tydzień po spodziewanej @ bo wtedy może już coś stwierdzić.
Zgrubienie i taki jakby mały czarny pęcherzyk malutki takiego kształtu trochę owalnego nie wiem co to było -
nick nieaktualnyPodwojnaMamaWdwupaku wrote:Aga ja to wiem i wiele dziewczyn tez bylo w szoku. Mozesz poczytac;) ale zdjecia wstawiala i mowila ze swietny sprzet wiec nie wiem normalnie o co chodzilo.
Karma88, Phnappy, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie miałyscie tak? Czuję się jakbym wróciła z całodniowego marszu po sklepach, tak mnie w pachwinach boli i jajnik strasznie pusluję i ciągnie. Ten który był w stanie spoczynky przez długie lata. Gdyby bolał lewy to bym sienie zdziwiła, ale ten prawy tak mnie naparza że lewdo co chodzę, aż mi noga drętwieje.
-
Ech, no comments...
Bea, tulę:*** mnie budyń czekoladowy postawił na nogi
A ponieważ nie mogę zaczynać nowego cyklu bez planu to na środę omówiłam się do prof. Jerzak, warszawskiej guru od immunologii ale jak będę miała prowadzić u niej ciąże to pójdę z torbami
Ewela, jak wszystko jest ok, to poczekaj do 6 tydz, będzie serduszko
Summer Kochana, dużo radości, uśmiechu, pięknie rozwijającego się maluszka, bezproblemowego porodu o czasie i spełnienia wszystkich innych, pozafasolkowych marzeń :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 17:32
summer86 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy