Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny my lecimy pierw na parę dni najdalej na południe czyli do Costa del sól - Malaga uwielbiam Hiszpanie, język, jedzenie itp. A z tamtąd lecimy na parę dni na Teneryfe południowa, jakie tanie bilety są z Malagi
My zawsze sami sobie załatwiamy. Też nie raz wypożyczamy auto żeby wszystko zwiedzić Taj też było jak byłam na Gran CAnarii.Czrna 81, Bea25, Flowwer, Bunia86, Emiilka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry
Yoselyn super
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jak ja bralam utrogestan to też po paru godzinach mi trochę wypływalo a na noc no to nie ale rano jak wstałam i zaczęłam chodzić to też jednak trochę.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lamka wrote:Super też lubię takie samodzielne wyprawy. Często używam azair.cz i airbnb.com
My też albo oficjalna strona samolotu albo azair
Tej drugiej nazwy nie używałam ale zapisze ja sobie, może się kiedyś przydaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 06:10
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry wszystkim
Aksamitna, super wieści! Trzymamy kciuki i jesteśmy dalej z Wami
Yoselyn, plan Waszych wakacji brzmi super Też uwielbiam Hiszpanię, ale dawno już nie byłam.
Tosia2323, witaj tak jak pisze Flowwer, dobrze jest sprawdzić drożność jajowodów. Powodzenia!
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny my lecimy pierw na parę dni najdalej na południe czyli do Costa del sól - Malaga uwielbiam Hiszpanie, język, jedzenie itp. A z tamtąd lecimy na parę dni na Teneryfe południowa, jakie tanie bilety są z Malagi
My zawsze sami sobie załatwiamy. Też nie raz wypożyczamy auto żeby wszystko zwiedzić Taj też było jak byłam na Gran CAnarii.
Uwielbiam Hiszpanie ... i w tym momencie cholernie Ci zazdroszczę!!!Yoselyn82 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogóle to wiecie jak zaczęła się moja historia ze staraniem? Znajoma chodzi już od lat co jakiś czas do babki na tarota i kiedyś zapytała o mnie chociaż o to nawet nie prosiłam. To było jakiś miesiąc po tym jak zaczęłam tak naprawdę pragnąc dziecka. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale i jej się naprawdę tyle rzeczy sprawdza że to aż niemożliwe. No ale wracając do tego że zapytała o mnie podając tylko imię i wyciągnęła karty. I wiecie co usłyszała? Że bardzo chcę dziecka ale mam coś nie tak z hormonami i najpierw muszę to unormować. I stwierdziłam że trzeba to sprawdzić. Oprócz tego usłyszałam też kilka innych faktów z życia swojego i narzeczonego. Nie śmiejecie się ze mnie bo nie wierzę w żadne czary ale to jest dla mnie nieprawdopodobnie jak obca osoba może o kimś tyle wiedzieć (mam na myśli znajoma która chodzi dość często a kobieta jej prywatnie nie zna)
Rucola, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Mi tarot powiedział, że będę w ciąży do końca roku - ciekawe jaki rok miał na myśli - kalendarzowy, akademicki, szkolny, liturgiczny? Najbardziej się skłaniam do tropu, że chodzi o ruski rok Z tarotem jest tak, że jak chcesz to wszystko odniesiesz do siebie, np. ja miałam też mieć problemy z nogami i kiedyś nowe buty mnie obtarły
Meśka, Bajkaaa, Emilkap11, Bunia86, Emiilka, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Melevis wrote:Zabawnie to wygląda z Panan... bo już jest niby ok, już jej gratulujemy, afera cichnie itd a tu nagle znowu jeb! odjebowuje, no cyrk
Rucola, KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Ja myślę że IUI to ewentualnie mąż jej robił a klinike widziała na focie u wujaszka gugiel.
I moja głowa włącza opcje wygaszenia problemu pn.summer86, Lejka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Mam wyniki progesteronu 7-8 dpo
Progesteron 16,45 ng/ml
Temperatura szału nie robi, ale nadzieję jeszcze mam, skoro @ nie ma;)summer86, lamka, Rucola, Amy333, Czrna 81, panan12, Flowwer, KateHawke, olik321, Lunaris, malka, Lena21, Yoselyn82, Bunia86, blue00, Emiilka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Aksamitna trzymam kciuki za kolejne milimetry!
Reset ładny wynik
Yoselyn na airbnb można tanio noclegi wyhaczyć, na Fuedteventurze w Corralejo płaciliśmy jakoś koło 300zł/os 7 noclegów. Pokój z prywatną łazienką i kuchnia do podziału z dwiema dziewczynami.
Nie wrzucę bobotesta, bo pewnie na zdjęciu nawet nic nie zobaczycie, zresztą tak jak Rucola pisze kreska jest raczej szara, więc kiszka.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Mam wyniki progesteronu 7-8 dpo
Progesteron 16,45 ng/ml
Temperatura szału nie robi, ale nadzieję jeszcze mam, skoro @ nie ma;)#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry! Ja dziś wyspana, z betą przerzuconą na środę, żeby pojechać z mężem. Z rana dostałam dość silnego bólu podbrzusza, trochę jak przed okresem, trwało to może 5 minut, ale już mocno spanikowałam.
Czy to normalna sprawa na początku ciąży? Dzisiaj muszę też odwołać zabieg chirurgiczny zaplanowany na jutro, chirurg niby wyrazil zgodę, ale nie chcę na samym początku ciąży przyjmować znieczulenia... A jakby rana się źle goiła to potem antybiotyki. Sprawa pilna nie jest, bardziej estetyczna, więc odwołuję.22.11.2017 -pierwsza biochem -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny my lecimy pierw na parę dni najdalej na południe czyli do Costa del sól - Malaga uwielbiam Hiszpanie, język, jedzenie itp. A z tamtąd lecimy na parę dni na Teneryfe południowa, jakie tanie bilety są z Malagi
My zawsze sami sobie załatwiamy. Też nie raz wypożyczamy auto żeby wszystko zwiedzić Taj też było jak byłam na Gran CAnarii.
Świetnie! Nam zawsze brakuje odwagi, żeby zorganizować sobie coś samemu i kończy się na propozycji od biura.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
Rucola wrote:Hej Dibolek !!! Jesli masz problem z owulacją to duphaston nie rozwiąże Twoich problemów niestety a jesli nie masz miesiaczek to raczej nie masz owulacji. Potrzebujesz stymulacji owulacji a wtedy duphaston bedzie Ci zbedny. Buziaki
Jeśli zarywam duphaston to mam miesiaczki tylko nie wiem kiedy jest owulacja. Czy jest to możliwe że po prostu za wcześnie go przyjmuje i dlatego nic nie wychodzi???
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Lamka Ty jesteś 11 dpo. Jeśli ten cień wyszedł do 10 min to są duże szanse ze to ciąża. Chyba ze bralas pregnyl czy inny ovitrelle. Mam nadzieje ze masz jeszcze kilka testów