Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dibolek wrote:Jeśli zarywam duphaston to mam miesiaczki tylko nie wiem kiedy jest owulacja. Czy jest to możliwe że po prostu za wcześnie go przyjmuje i dlatego nic nie wychodzi???
Emilkap11 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Dibolku a jakie testy ovu robisz? I kreska ciemnieje czy jest ciągle taka sama?
Dibolek lubi tę wiadomość
-
Dibolek wrote:Jeśli zarywam duphaston to mam miesiaczki tylko nie wiem kiedy jest owulacja. Czy jest to możliwe że po prostu za wcześnie go przyjmuje i dlatego nic nie wychodzi???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 07:59
Karma88, Meśka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 08:02
Dibolek lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Dokładnie monitoring, żeby wiedzieć na początek co i jak i potem wdrażać cokolwiek.
Witam się dzisiaj. Miałam ciężką noc przez pracownicę. Wykończy mnie kiedyś ta robota, ale co zrobić. Jest szansa, że dziś będzie lepiej.
Ktoś dziś testuje?
Flo cieszę się, że punkcja coraz bliżej.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyWitam Was kochane, w ten ponury poranek.
Trzymam za Was kciuki, za testujace, i za te co się starają oraz te które już maja pod serduchem dzieciątko.
Ja wczoraj rano zrobiłam test sikany, wyszedl negatyw. My z moim M narazie bierzemy wszystko a luzie, bez stresu. Ja już chciałam dziś lecieć na bete, ale stwierdziłam, ze może jednak nie ma sensu się tak stresować jaki wynik i czy to ciąża. W zeszłym cyklu @ mi się spóźniła dwa dni i tez miałam nadzieje ze to już i bardzo się zawiodłam, dlatego w tym cyklu biorę to na luzie bo zwariować by można.
Pozdrawiam WasCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flo, jak ja się ciesze, ze jesteś coraz bliżej:)
Summer,Kochana jeszcze ode mnie lecą urodzinowe buziaki:*
Akasamitna- jakbym mogla to bym Ci tą szyjkę sama naciągnęła. Z całej siły trzymam za Ciebie kciuki!
Bociuś- to dobrze że @ porządna, wiesz to ostatnia, więc się popisuje;-)
Lamka- niech kreseczka ciemnieje i to szybko, kciukam mocno!:*
A u mnie chyba owu jakas szybsza. Możliwe żeby HSG przyspieszylo pękniecie pęcherzyka? Chyba nie bardzo, nie?
Ostatnio tak kolo 16-17dc miewałam, a tu już takie cuda na owulaku. Wczoraj były tak tłuste krechy jakich w zyciu u siebie nie widziałam. A testowa była nawet szersza i ciemniejsza niż kontrola:)lamka, Flowwer, KateHawke, Czrna 81, Lunaris, Lena21, Bunia86, summer86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim ja dzisiaj Męża wykorzystałam, żeby odwiozl córkę do przedszkola z racji tego ze ja na chorobowym więc leżę sobie jeszcze w lozku i Was nadrobilam.
Aksamitna Świetne wiadomości. Trzymamy mocno kciuki!
Nenusia Super podejście ja to chyba przez zbytnia spine sobie @ zablokowała i już 42 dc
Kiyka Takie skurcze mogą się zdarzać.
Bunia Tak sobie pomyslalam ze może u Ciebie po prostu jest wszystko w porzadku? A przy takiej becie jeszcze chybs nic nie widać ?
Ewela Ania Summer jak się czujecie?
Wybaczcie jeżeli o kimś zapomnialamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 09:13
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
lamka wrote:Cześć dziewczyny!
Aksamitna trzymam kciuki za kolejne milimetry!
Reset ładny wynik
Yoselyn na airbnb można tanio noclegi wyhaczyć, na Fuedteventurze w Corralejo płaciliśmy jakoś koło 300zł/os 7 noclegów. Pokój z prywatną łazienką i kuchnia do podziału z dwiema dziewczynami.
Nie wrzucę bobotesta, bo pewnie na zdjęciu nawet nic nie zobaczycie, zresztą tak jak Rucola pisze kreska jest raczej szara, więc kiszka.[/QUOTE
Lamka pokaż Twój test! kciuków nie puszczam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 08:54
-
91Ewela09 wrote:Poza tym ze mam straszne mdłości i silny ból głowy to wszystko na razie ok. Bardzo ciężko jest sie dostać do mojego lekarza i tylko ten termin byl wolny ewentualnie styczeń
-
nick nieaktualnyBea25 wrote:Dzień dobry wszystkim ja dzisiaj Męża wykorzystałam, żeby odwiozl córkę do przedszkola z racji tego ze ja na chorobowym więc leżę sobie jeszcze w lozku i Was nadrobilam.
Aksamitna Świetne wiadomości. Trzymamy mocno kciuki!
Nenusia Super podejście ja to chyba przez zbytnia spine sobie @ zablokowała i już 42 dc
Kyiko Takie skurcze mogą się zdarzać.
Bunia Tak sobie pomyslalam ze może u Ciebie po prostu jest wszystko w porzadku? A przy takiej becie jeszcze chybs nic nie widać ?
Ewela Ania Summer jak się czujecie?
Wybaczcie jeżeli o kimś zapomnialam
U mnie chyba jest ok. Jestem od 5 u rodzicow i może trochę zajmę głowę. Jedynie co, to boję się pójść do wc po tej luteinie. Czuję się jakbym miała potop... -
Kiyka 123 wrote:Dzień dobry! Ja dziś wyspana, z betą przerzuconą na środę, żeby pojechać z mężem. Z rana dostałam dość silnego bólu podbrzusza, trochę jak przed okresem, trwało to może 5 minut, ale już mocno spanikowałam.
Czy to normalna sprawa na początku ciąży? Dzisiaj muszę też odwołać zabieg chirurgiczny zaplanowany na jutro, chirurg niby wyrazil zgodę, ale nie chcę na samym początku ciąży przyjmować znieczulenia... A jakby rana się źle goiła to potem antybiotyki. Sprawa pilna nie jest, bardziej estetyczna, więc odwołuję.
To podobno normalne w terminie miesiączki, nie przejmuj się Dobrze że odwołałaś jak to estetyka. Lepiej jednak dmuchać na zimne
Dzień Doberek dziewczyny moje kochane, ale tego naprodukowałyście -
Byłam w przychodni ze skierowaniem na żelazo i morfo, potem w Diagnostyce - wzięłam pakiet tarczycowy z przeciwciałami i osteoporotyczny z wit D i jeszcze progesteron (potwierdźmy tę moją niby owulację). Jutro będę się jeszcze kłuć w swissmedzie ( w ramach reklamacji) a w czwartek w invikcie oddam z pół litra za -50%. W piątek mam immunolożkę... No powiedzcie, czyż nie jest to mega ambitny plan? Ale cóż mi pozostaje - mężyk się upiera przy swoim i jeśli chcę mieć w domu małego człowieka, to 1) muszę go sobie sama urodzić i 2) spłodzić go w domu a nie w laboratorium, żeby było trudniej. Kupię sobie wieczorem czekoladę (niby na krew) to może mnie trochę pocieszy. Miłego dnia.
Lamuś, a ja myślę, że muszę Cię przeprosić, że też Cię wczoraj namawiałam do pośpiechu... wiesz, 10 dpo, wieczorny mocz... zaczekaj tak chociaż do jutra i siknij porannym skoncentrowanym strumieniem. Widzisz, jaki mądry Polak po szkodzie?lamka, Meśka, Lunaris, Bunia86, Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Dibolku a jakie testy ovu robisz? I kreska ciemnieje czy jest ciągle taka sama?
W 9dc i w 18dc miałam taki test :
https://zapodaj.net/68669fd9533df.jpg.html
A w reszcie dni druga bladziutka
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualny
-
Emilkap11 wrote:Diabolek jeżeli nie prowadzisz obserwacji i nie znasz swojego organizmu na tyle, żeby stwierdzić kiedy występuje owulacja, to przyjmowanie duphastonu mija się z celem. Czy to duphaston czy luteinę zaczynamy przyjmować 2-3 dni po owulce. Jeżeli zażyjesz je za wcześnie to po prostu zablokujesz sobie owulację. Może warto przez kilka cykli "zafundować" sobie monitoring.
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
KateHawke wrote:To podobno normalne w terminie miesiączki, nie przejmuj się Dobrze że odwołałaś jak to estetyka. Lepiej jednak dmuchać na zimne
Dzień Doberek dziewczyny moje kochane, ale tego naprodukowałyście
Taaak, też doszłam do wniosku, że lepiej nie ryzykować.
Z farbowaniem włosów też pewnie lepiej zaczekać do końca I trymestru? Jestem brunetką z natury, obecnie blondynka, zapowiadają się święta z mega odrostami, ale to chyba będą najpiękniejsze odrosty na świecie! ❤KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem