Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja Was pocieszę!
Od średnio 7dc i w fl moje endo było ZAWSZE na poziomie 13-15mm.
W tym cyklu byłam 9dc na monitoringu i się załamałam. Miało ledwo 7mm...
Pierwszy raz w życiu tak nisko było.
Zaskoczyło A jestem z tych niepijących wcale, więc żadne winka nie wchodziły w grę.
W czwartek już w ciąży endo miało ponad 12mm.
Więc nie ważne dokładnie ile ma, byle spełniło swoją funkcjęlamka, gabi90, Bea25, Lunaris, reset, Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzolda - owulka piękna, endo tak samo, niebawem otrzymasz pocieszenie po poronieniu, wiem to :-*
Czy II będą to się okaże, boję się, że siebie i Was rozczaruję. Tak sobie myślę, ja się staram dopiero 4 miesiące i byłam już raz w ciąży, za co jestem wdzięczna losowi. I gdybym miała możliwość wstrzymać swoje starania i zapewnić tym samym ciążę którejś z Was, na pewno bym z tego skorzystała. Flower, Bociek, Nika, Yosel, Bunia i inne z Was (przepraszam, że nie wymienię wszystkich), jestem z Wami dopiero trzeci wątek, a przywiązałam się ogromnie. I chcę dla Was jak najlepiej. :-*
Oj coś mi chyba hormony wariują Lamka przestań już bo to się robi creepy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 19:40
Anna Stesia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:NO WAY !!! będę twarda! zobaczymy czy jutro się po czymś porzygam to może na czwartek się skuszę ale NAPRAWDĘ nie chcę zobaczyć tej bieli- wolę zobaczyć @ :]
Bądź twarda
Trzymam kciuki, dasz radę.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Każda doczeka się tego cudu.
Ja czekam na ten dzień bardzo długo, bo prawie 3 lata, miałam tu wzloty i bolesne upadki. No ale dzięki fantastycznym Kobietom nigdy się nie poddałam (może czasem tak mówiłam,znikalam stąd,ale ciagle się staraliśmy❤). Nie ma nic bardziej wartościowego jak dobre słowo i zrozumienie drugiej Staraczki.
Wiem ze to dopiero początek mojej drogi w dwupaku,ale jestem pełna wiary że wszystko będzie w jak najlepszym porządku i w urodziny mojej mamusi 29.07, urodze mój maleńki cud.
Kochane życzę każdej z Was abyście doczekały się tego momemtu, warto nawet pomimo okropnej "jelitowki".
Mój M dopiero uwierzył i przyszedł przytulić się do brzucha. A głupia ja siedzę i znów płacze.gabi90, Flowwer, Lunaris, reset, Bocianiątko, Czrna 81, Anna Stesia, lamka, Bea25, KateHawke, Bunia86, Sarna84, Phnappy, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:To ja Was pocieszę!
Zaskoczyło A jestem z tych niepijących wcale, więc żadne winka nie wchodziły w grę.
Więc nie ważne dokładnie ile ma, byle spełniło swoją funkcję
Kiedy byłaś u gina? Tak szybko zobaczył ciążę na usg?
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
reset wrote:Ja w tym cyklu prawie wpadłam w alkoholizm, a i tak dzień po owulacji endometrium miało tylko 6.1 mam:(
Ja odkąd mam monitoringi, teraz to byl trzeci cykl to zawsze endo bylo ladne, niestety ostatnie 2cykle bezowulacyjne. Cieszę się, ze w koncu ruszylo.
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
91Ewela09 wrote:Każda doczeka się tego cudu.
Ja czekam na ten dzień bardzo długo, bo prawie 3 lata, miałam tu wzloty i bolesne upadki. No ale dzięki fantastycznym Kobietom nigdy się nie poddałam (może czasem tak mówiłam,znikalam stąd,ale ciagle się staraliśmy❤). Nie ma nic bardziej wartościowego jak dobre słowo i zrozumienie drugiej Staraczki.
Wiem ze to dopiero początek mojej drogi w dwupaku,ale jestem pełna wiary że wszystko będzie w jak najlepszym porządku i w urodziny mojej mamusi 29.07, urodze mój maleńki cud.
Kochane życzę każdej z Was abyście doczekały się tego momemtu, warto nawet pomimo okropnej "jelitowki".
Mój M dopiero uwierzył i przyszedł przytulić się do brzucha. A głupia ja siedzę i znów płacze.
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
nick nieaktualnygabi90 wrote:Kiedy byłaś u gina? Tak szybko zobaczył ciążę na usg?
Byłam w zeszły czwartek. Nie widział ciąży. Jedynie miejsce w którym podejrzewa że się zaczęła rozwijać.
Było za wcześnie. Musiałam dostać recepty dlatego i tak zajrzeliśmy.
Mam kolejną wizytę 30.11 -
Bea25 wrote:Flower O której jutro?
reset, lamka, olik321, pilik, Bocianiątko, Anna Stesia, Czrna 81, Bea25, Jedna_z_Wielu, Kotowa, staraczka1111, Bunia86, Sarna84, Lena21, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:9.50 właśnie jem kolację skazańca czyli budyń czekoladowy hihi oby jajeczka nie popękały wcześniej!.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:To ja Was pocieszę!
Więc nie ważne dokładnie ile ma, byle spełniło swoją funkcję
Aniu, zbieram takie pozytywne przypadki, bo u mnie problem z endometrium jest w każdym cyklu:(
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
a nie czasem dopiero nastepnego dnia beda dzwonić ile sie zapłodniło jajeczek? hmm, nie pamięta kurcze już nie pamiętam:)
Flowwer mega mocno zaciskam kciuki za udane zbiory!!!
Lamka :*:*:*Czrna 81 lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Synio grzecznie śpi to wrzucam Wam moje dzisiejsze szaleństwo w H&Y oraz małe szaleństwo w "Pewexie"-8zł a tyle radości (H&M, Disney!) Najbardziej mnie rozwalił ten czerwony kapturek jak mi nie wyjdzie to się koleżanki ucieszą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/280e0024c760.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51692032cb5f.jpgCzrna 81, Flowwer, olik321, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, StaraczkaNika, Bunia86, Kaczorka, pilik, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny