Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
dziewczyny mam pytanie-odebrałam wyniki wymazu z szyjki macicy (mam miec HSG 6.12)
wyszło mi że z materiału wyhodowano Enterococcus faecalis, wzrost: srednio obfity oraz że również wyhodowano Lactobacillus species- wzrost obfity +++
Czy to oznacza że mi nie zrobią badania? mam no 2 tyg, po 15 dzwonię do mojego gin zapytać co brać jeśli coś trzeba.a tak myśle bo wymaz musi być czysty prawda? robiłam tez crp wyszedł w normie 1.2( norm 0.0-5.0) myslalam że wymaz będzie ok.. ma ktoś doswiadczenie z hsg i takimi wynikami? dzis mam 24 dc- jest jeszcze mozliwosc że jestem w ciąży ale testować mam zamiar po weekendzie jęsli @ nie przyjdzie... -
nick nieaktualny
-
madwitka wrote:gg88 widze w stopce ze bierzerz eutyrox 12,5 na co Ci taka dawke zapisali?
Staraczka ładne łowy też mi się marzy chodzić na takie polowania. Uwielbiam dziecięce ciuszkimadwitka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A mnie napadła rodzinka z nienacka i okazuje sie ze babcia sie kilku osoba wygadała o ciazy jeszcze ciekawi mnie skąd ona wie o in vitro bo tez o mało sie nie wygadała... Nosz ręce mi opadly
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:...rodzina, ach rodzina.... olej Aga, pewnie Babcia się tak cieszyła że nie wytrzymała. Moja mama też mi tak kiedyś odwaliła Fajnie jest samemu się pochwalić ale już nie masz teraz na to wpływu. 15.30 coraz bliżej i tego się trzymaj
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:A mnie napadła rodzinka z nienacka i okazuje sie ze babcia sie kilku osoba wygadała o ciazy jeszcze ciekawi mnie skąd ona wie o in vitro bo tez o mało sie nie wygadała... Nosz ręce mi opadly
Agusia nie denerwuj się, starsi ludzie tak mają
Szkoda, że babcia się dowiedziała, bo różnie ze starszymi bywa. Albo może i dobrze.
Jeśli chodzi o religię, to też się nad tym zastanawiałam ale uważam, że to nie problem. Mam koleżankę, która ochrzciła synka i nie było problemu. Nawet się spowiadała u braci z tego - jeśli ktoś ma taką potrzebę( chociaż ja uważam, że to nie jest tak bardzo potrzebne)
EhCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:To ze powiedziała to pikus ale zaczęła temat czy ksiądz uzna i urwała w pół zdaniu bo sie chyba zorientowała jakie głupoty zaczyna wygadywać i to mnie wkurzyli najbardziej
-
nick nieaktualny
-
Agniechaa nie przejmuj się teraz babcią ważne jest spokój dla zajączków wizyta tuż tuż i zobaczysz swoje słodkie maluchyTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyPanikara ze mnie...
Dzisiaj termin @
Więcej nie badam i jak za 2 dni znowu mnie najdzie to możecie mnie zaszczuć że jestem głupia kolejny raz.
HCG 1387,00 mIU/ml
Progesteron 35,20 ng/mlolik321, KateHawke, Lunaris, Anna Stesia, reset, Agniechaaaa, staraczka1111, Emilkap11, pilik, Zośkaaa, Bocianiątko, PodwojnaMamaWdwupaku, Karma88, by7mistake, lamka, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Kaczorka, Yoselyn82, Kargo31, blue00, Bajkaaa, Selina, Izolda90, MamaFabianka, Lena21, Sarna84, JustynaG, malka lubią tę wiadomość
-
Agniecha współczuję, żeby babci wyparowały te głupoty z głowy!!
Flowwer 6 jajeczek ahhh marzenie!!! Cuuudnie, a co to ten acoffil, cos słyszałam ale nie wiem czy dobrze mi świta...
Misia1989 a z czego tu sie spowiadac? phhii...
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualny
-
Lusesita wrote:Staraczka
Gdzie takie cudeńka kupiłaś?KateHawke, Lunaris, Anna Stesia, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość