Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Wtrace się miedzy Was i powiedzcie jaki test ciążowy polecacie z apteki czy rossmana?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Jedna - mi wystarczy nawet półtorej kreski! I mojej suni też
-
nick nieaktualny
-
Łoo! Nie zauważyłam za dużo gadam
-
te laboratoria to pracują w moich godzinach pracy...
to test - jak myślicie kiedy można go zrobić ?
bo jaki to już przeczytałam co poleciłyście Nenusi -
Lamka i Lunaris - będzie się działo w weekend Coś czuję, że obie będziecie świętować szklanką mleka
A u mnie śluzu zanikł, głowa mnie troch boli, ale chyba z głodu, bo albo pracuję albo siedzę na forum i nie mam kiedy ruszyć się podgrzać zupyLunaris, lamka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Flowwer, 6! Masz za to szóstkę od pani psorki
Trzymam kciuki za zarodeczki!
Pobrały mi 11 fiolek krwii + wczoraj 5 i jakoś mi dziwnie i pali mnie ryj. Nie chcę nawet patrzeć w lustro bo wiem, że mam mega wypieki i wyglądam jak clown!
I taaak mi się nie chce pracować!lamka, reset, Flowwer, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer jak się czujesz?? fajnie się spało?
lamka lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:...Pobrały mi 11 fiolek krwii + wczoraj 5 ...
Lunaris lubi tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualnySiwulec też mam takie dziwne podejrzenia bo przed @ był bardzo blado test z || ale potem krótko przed @ były 2 negatywne i czekam aktualnie na owy czy będzie na testach do końca tyg jeśli nie robię ciążowy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 13:17
-
olik321 wrote:Lunaris Lamka Reset cały czas trzymam kciuki by były II
Flo jak się czujesz?
My już będziemy miały jasność, kiedy Ty będziesz testować, więc kciuków do trzymania za Ciebie będzie sporo...
A z nami to chyba testować też będzie i Rucola, i Czrna, i mysysss i chyba jeszcze ktoś, o kim zapomniałam.
A ja znalazłam dodatkowy powód, by teraz ujrzeć II kreski - wg OF trmin porodu wypadałby na 6.08, a więc 4 dni przed urodzinami M. i 20 dni przed rocznicą ślubu. Byłoby miło mieć takie prezentyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 12:52
olik321, Lunaris, Bocianiątko, Czrna 81, Lena21 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Meśka wrote:GG88 byłam umówiona na 13:15 ale przyjechałam dużo za wcześnie i weszłam chyba cos ok 12:30 jakos mi sie udało pewnie się gdzies minełysmy na korytarzu.
Jak masz nazwisko tej koorydnatorki to na priv moge Ci podac numer jeśli mamy tą samą.
Ja dziś rano pobiegłam na badania : tarczycowe, estradiol i progesteron a teraz mam dniówke przy scanerze i skanuje chyba wszystkie dokumenty firmowe dla szanownej Pani biegłej ... ehh...
EDIT: zapomniałam przez to wszytsko o Flo super ze juz po teraz czekamy na "małe kwiatuszki"
To dosłownie musiałyśmy się minąć bo ja była o 12.30 na parkingu, a koordynatorak taka ruda chyba ola Janus ale nie pamiętam dokładnieTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r