Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ANkaG ja jeszcze testu nie robiłam, bo zglupiałam czy to była @ czy nie, poczytałam o plamieniach implatancyjnych, ale tak różnie je opisują że nie potrafię się do tego odnieść.
ANkaG lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Reset dziękuję ale nie mam juz żadnych symptomów... jakos opadly mi skrzydelka
reset lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Reset dziękuję ale nie mam juz żadnych symptomów... jakos opadly mi skrzydelka
Olik, skrzydełka do góry. Po pierwsze jest wcześnie, po drugie masa kobiet nie ma żadnych objawów, po trzecie od 5 dpo OF daje punkty za objawy i np. za kremowy śluz dostaniesz Po czwarte - sama wiesz pewnie, że objaw pt. boli mnie brzuch jest żadnym objawem, przed @ też boli.
Ale Cię trochę rozumiem, bo też tak mam, ze np. czytam, że dziewczyny bolą piersi/ sutki, a u mnie nic! I już sobie wkręcam, że innym się udało, a mnie nie. Zawroty głowy -a owszem, mam, ale raczej o dyskopatii w kręgosłupie szyjnym, choć na wykres wpisałam i mam 2 punkty. Tylko jakby zawroty głowy potwierdzały ciążę to byłabym w niej od dobrych 10 lat
poza tym KAŻDA Z NAS JEST INNA, więc może Ty akurat bezobjawowo będziesz ciążę przechodzić :*Lunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
olik321 wrote:LUNARIS wedlug ovu 3dpo wedlug mnie i gina 5dpo
To nic nie zmienia, milion kobiet na tym etapie nie ma objawów
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1dfdecd5987.jpg
Matka znów była na łowach obudziłam się już z tym uczuciem że muszę coś kupić i pojechałamreset, lamka, innamorata88, KateHawke, Ania1003, Lunaris, 91Ewela09, Agniechaaaa, Lusesita, pilik, Selina, Anna Stesia, Emilkap11, Zośkaaa, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81, blue00, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1dfdecd5987.jpg
Matka znów była na łowach obudziłam się już z tym uczuciem że muszę coś kupić i pojechałam
Olik spokojnie, dziwnie byłoby jakbyś miała już objawystaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:LUNARIS wedlug ovu 3dpo wedlug mnie i gina 5dpo
Olik to by dziwne było, gdybys juz miała objawy Najprawdopodobniej nawet zagnieżdżenia jeszcze nie było. Najczęściej jest między 6 a 10 dniem a może byc i nawet później. Dopiero po zagnieżdżeniu beta się podnosi i powoduje jakieś nieznaczne objawy u niektórych - ale podkreślam, u niektórych bo większość zafasolkowanych dziewczyn co najwyżej czuje zbliżający się okres, który nie nadchodzi -
Amy333 wrote:Jasne,ze dam znac. U mnie niby nie ma przeszkod,ale ten 1% u Mka,eh tez na naturalsa marne szanse
JAk u Ciebie nic nie znaleźli to jest szansa ze zaskoczy, a moze po suplach sie poprawi (na co licze bo i wtedy u nas bedzie nadzieja na poprawe hihi)Amy333 lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
olik321 wrote:Reset wiem wiem tak tylko marudzę sobie
Sama wiesz, że w marudzeniu też jestem mistrzem (vide moje wczorajsze marudzenie na temperatury itp.). Dziś też już udało mi się nawkręcać sobie sporo negatywnych myśli, więc możemy sobie podać ręce.
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1dfdecd5987.jpg
Matka znów była na łowach obudziłam się już z tym uczuciem że muszę coś kupić i pojechałam
Ooo słodkości!!! Ja też chcę już coś kupowaćstaraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
-
gg88 widze w stopce ze bierzerz eutyrox 12,5 na co Ci taka dawke zapisali?
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
staraczka1111 wrote:Flowwer jak się czujesz?? fajnie się spało?
Fajny odlot hahah mogę to powtórzyć
Ale dziwne uczucie ze 6-cioro dzieci mam w klinice. Podala mi dr acoffil domacicznie a jutro mam dzwonić.
Teraz zaczyna się stres.Lunaris, Ania1003, Agniechaaaa, KateHawke, staraczka1111, Anna Stesia, Bocianiątko, Czrna 81, summer86, Barbarka1984, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Haha Reset gdzieś w koncu musimy pomarudzic. Mkowi glowy nie zwracam bo oficjalnie przeciez ciśnienia nie ma a nieoficjalnie to bardzo bym chciała... jak kazda z nas tutaj i kazdej z nas to się spelni mocno w to wierze
JustynaG lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1dfdecd5987.jpg
Staraczka
Gdzie takie cudeńka kupiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 13:16
-
Flowwer wrote:Fajny odlot hahah mogę to powtórzyć
Ale dziwne uczucie ze 6-cioro dzieci mam w klinice. Podala mi dr acoffil domacicznie a jutro mam dzwonić.
Teraz zaczyna się stres.
Wracasz dziś do domku?
P.s. Olik OF też u mnie stwierdził 6dc wiec mu wyłączyłam myślenie i przestawiłam na własneolik321 lubi tę wiadomość