Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania piękna beta, kiedy masz wizytę bo już przy takiej becie to pęcherzyk będzie widac
Ania1003 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPokaże Wam mój mega wielki brzuchol z dnia dzisiejszego. ☺
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b1e20016355.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fd074f61b62.png
Ciągle zadaje sobie pytanie : Gdzie ten prawie 1,5 kilogramowy potworek się mieści? ☺☺☺Anna Stesia, Agniechaaaa, KateHawke, Lunaris, olik321, Zośkaaa, Bocianiątko, Karma88, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Flowwer, Kargo31, blue00, Selina, Yoselyn82, innamorata88, Izolda90, KateKum, Sarna84, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:Panikara ze mnie...
Dzisiaj termin @
Więcej nie badam i jak za 2 dni znowu mnie najdzie to możecie mnie zaszczuć że jestem głupia kolejny raz.
HCG 1387,00 mIU/ml
Progesteron 35,20 ng/ml
Prześliczna beta, prog - wspaniały!Ania1003 lubi tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Pokaże Wam mój mega wielki brzuchol z dnia dzisiejszego. ☺
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b1e20016355.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fd074f61b62.png
Ciągle zadaje sobie pytanie : Gdzie ten prawie 1,5 kilogramowy potworek się mieści? ☺☺☺
Wow! Wyglądasz prześlicznie! Jesteś niesamowicie zgrabna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 13:49
aiwlys lubi tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:to pogoń w diabły. Najważniejsze to po pierwsze Twoje samopoczucie, poczucie własnej wartości i siła ktora masz olbrzymią. Dasz sobie rade z dwójką dzieci, i wychowasz je na ciepłych , wartościowych ludzi z dala od tego psychola. Ja byłam takim dzieckiem, które zawsze bylo beznadziejne, wszystko co robiłam było bezsensu bo głupia gowniara. Ciagle krytyka, że nie posprzatalam, ze obleśny grubas ( 45 kg przy 170) , że nic w życiu nie osiągnę. Dopiero prawie udana próba samobójcza i 2 letnie wegetowanie na psychotropach pokazały mojemu ojcu jakim był potworem. Oszczędź tego swoim dzieciom.
Brakuje mi słów... Nie wiem czy jest to możliwe, ale jeszcze bardziej Ci kibicuję. Oczywiście Tobie i twoim maluszkom! Dostałaś już od życia tak po dupie, że teraz musi być dobrze.
Z miesiąca na miesiąc coraz bardziej Was poznaję i coraz bardziej się z Wami zżywamKateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Panikara ze mnie...
Dzisiaj termin @
Więcej nie badam i jak za 2 dni znowu mnie najdzie to możecie mnie zaszczuć że jestem głupia kolejny raz.
HCG 1387,00 mIU/ml
Progesteron 35,20 ng/mlAnia1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWizyta w kolejny czwartek, jeszcze 8 dni. Przy takim tempie bety to obstawiam już na usg. Ale ważne żeby było wszystko w endometrium!
Reszta już będzie mało ważna.
Zapominam teraz do wizyty o laboratorium chociaż ginka kazała zrobić jeszcze przed wizytą raz wyniki.
Panikara, panikara, panikara... ale czy dla wyczekanej dzidzi każda chyba zrobiłaby wszystko nie?
Luteina 2x50 na razie zostaje. No i wynik proga jest z późniejszych godzin, także ten ostatni spadek to raczej chyba wczesna pora po prostu była.Lunaris, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny&#;##,#*-&&-&&@&*@*'&&&@&#&#&*#(#£*# komu komu, bo.. A Nie, nie idę! Czerpać garściami ❤❤❤❤
Anna Stesia, KateHawke, Zośkaaa, olik321, Karma88, Lunaris, Meśka, lamka, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Kargo31, Selina, Yoselyn82, MamaFabianka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Aiwlys ale jesteś chudziutka
Ania super wyniki!! Nie stresuj się na zapasAnia1003, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:Wizyta w kolejny czwartek, jeszcze 8 dni. Przy takim tempie bety to obstawiam już na usg. Ale ważne żeby było wszystko w endometrium!
Reszta już będzie mało ważna.
Zapominam teraz do wizyty o laboratorium chociaż ginka kazała zrobić jeszcze przed wizytą raz wyniki.
Panikara, panikara, panikara... ale czy dla wyczekanej dzidzi każda chyba zrobiłaby wszystko nie?
Luteina 2x50 na razie zostaje. No i wynik proga jest z późniejszych godzin, także ten ostatni spadek to raczej chyba wczesna pora po prostu była.
Ja to całkowicie rozumiem. Wczoraj u mojej doktor panikowałam, bo mam jakąś infekcję intymną i miałam robione wymazy. I moja doktor, kobieta o anielskiej cierpliwości, w końcu nie wytrzymała, spojrzała na mnie krzywo i powiedziała z wyrzutem "Pani Anastazjo, przywołuję panią do porządku" Moim zdaniem jednak nasze zachowanie jest zupełnie normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 14:24
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ode mnie też łapcie ###$$#@#$%^$###$$$#
Czytam Was o każdej możliwej porze i bardzo kibicuje
Mam nadzieję, że mnie stąd nie pogonicie.Anna Stesia, KateHawke, Bocianiątko, Lunaris, Meśka, lamka, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Kargo31, Amy333, Yoselyn82, KateKum, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita wrote:Slicznosci<3
A ja durna zamiast się rozglądać za czymś to się boje
A ja dla zabicia czasu w łóżku, ślęczę na internecie patrząc na ciuszki, wózki, leżaczki itd...
Wmawiam sobie że nic złego się przez to nie stanie a głowę czymś przyjemnym zawsze warto zająćLunaris lubi tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Slicznosci
A ja durna zamiast się rozglądać za czymś to się bojeLusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Hej,
dziewczyny mam pytanie-odebrałam wyniki wymazu z szyjki macicy (mam miec HSG 6.12)
wyszło mi że z materiału wyhodowano Enterococcus faecalis, wzrost: srednio obfity oraz że również wyhodowano Lactobacillus species- wzrost obfity +++
Czy to oznacza że mi nie zrobią badania? mam no 2 tyg, po 15 dzwonię do mojego gin zapytać co brać jeśli coś trzeba.a tak myśle bo wymaz musi być czysty prawda? robiłam tez crp wyszedł w normie 1.2( norm 0.0-5.0) myslalam że wymaz będzie ok.. ma ktoś doswiadczenie z hsg i takimi wynikami? dzis mam 24 dc- jest jeszcze mozliwosc że jestem w ciąży ale testować mam zamiar po weekendzie jęsli @ nie przyjdzie...
Ania, cudowne wyniki! Mam nadzieję że uspokoiłaś się troszkę, bo to najważniejsze teraz trzymam kciuki za !
Agniechaaa to już niedługo! I będzie rodzinna fotka! i usłyszysz dwa !
A ja siedzę pod gabinetem i trzęsę się jak galaretka... chyba aż takiego stres przed wizytą to jeszcze nie miałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 14:09
Ania1003, KateHawke lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy