Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny Czy ja mogę do Was dołączyć nawet jeśli w listopadzie nie będę już testować? Podczytuję Was od dwóch miesięcy i bardzo Wam kibicuję, chyba w końcu pora się przywitać
To dopiero nasz trzeci c.s. ale po moich wynikach niestety zapowiada się na dłuższą walkę. Bardzo potrzebuję wsparcia osób, które mają podobny problem bo mój M chyba ze mną oszaleje i ja sama też oszaleję. Cierpliwość na poziomie ujemnym. Nie tak to wszystko miało wyglądać, echSelina, KateHawke, lamka, MOJE, Amy333 lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:To po co w takim razie dzwoniły? Dla mnie to niedorzeczne. Może jednak jest coś na rzeczy, a dzwoniła wczoraj inna babka z AZ?
dla mnie to tez chore! dzwonia zeby to powiedziec.. odebrala dzis babka i mowila ze wczoraj dzwonila inna dziewczyna do mnie.. ale ja nie wiem ktora, ja dzwonilam do laboratorium wiec chyba gdyby cos bylo na rzeczy to ta tez by mi powiedziala... jedynie tyle ze mam czekac na tel jak bedzie zarodek zadzwonia itpMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:brak slow na to! to takie oczywiste ze wiadomo ze jak bedzie zarodek to zadzwonia.. nie no... nrobili mi troche nadziei i duuuupa...
-
madwitka wrote:Yoselyn to jest oburzajace i zarazem przykre , taka gra na emmocjach klientów wrrr, no nie chcesz widziec mojego wscieku! wrrr....
Kochana z całego serca życze Wam (ty wiesz) zeby znależli zarodek dla Was.
dziekuje :* nie bede sie denerwowac bo nic mi to nie da... ale troche mi sie smutno zrobilo chociaz myslalam ze to troche za wczesnie zeby byl dla mnie zarodek ale jednak czlowiek robi sobie jakas tam nadzieje.. no nicMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn, ale Ci emocjonalny roller coaster zafundowali W tych klinikach cały personel powinien mieć obowiązkowe szkolenia z empatii.
AlicjaJ, witaj i rozgość się a na tyle na ile będziemy potrafiły doradzimy i pomożemy -
Bocianiątko wrote:3-5 dc na pewno. Tylko chodzi o to że od wczoraj biorę CLO i czy to nie będzie przeklamane...
hmm kochana nie wiem czy mozesz isc jak masz cykl stymulowany.. chociaz dopiero wzielas pol tabl to az tak widocznie na usg nie bedzie.. moze pojdz niech zobaczyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:dla mnie to tez chore! dzwonia zeby to powiedziec.. odebrala dzis babka i mowila ze wczoraj dzwonila inna dziewczyna do mnie.. ale ja nie wiem ktora, ja dzwonilam do laboratorium wiec chyba gdyby cos bylo na rzeczy to ta tez by mi powiedziala... jedynie tyle ze mam czekac na tel jak bedzie zarodek zadzwonia itp
-
Ja chyba też zaczynam lekko wariować, bo niby test rano wyszedł ujemny, ale nie daje mi spokoju to krwawienie, które @ raczej nie było (przynajmniej nie moją hehehe) wyskoczyłam na chwilę z pracy i zrobiłam bete - czekam na wynik.
Z jakiego wyniku powinnam się cieszyć ? to mój debiut dlatego przepraszam za tak błahe pewnie dla Was pytanie, ale widzę że Wy tutaj obeznane jesteście bardzo w temacie.lamka lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Yoselyn, ale Ci emocjonalny roller coaster zafundowali W tych klinikach cały personel powinien mieć obowiązkowe szkolenia z empatii.
AlicjaJ, witaj i rozgość się a na tyle na ile będziemy potrafiły doradzimy i pomożemy
oni sie niczym nie przejmuja w klinikach, jada rowno z koksem, fabryka zarabiania pieniedzy na nas.. polowa ludzi robi to rutynowo i niczym sie nie przejmuje..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Siwulec wrote:Ja chyba też zaczynam lekko wariować, bo niby test rano wyszedł ujemny, ale nie daje mi spokoju to krwawienie, które @ raczej nie było (przynajmniej nie moją hehehe) wyskoczyłam na chwilę z pracy i zrobiłam bete - czekam na wynik.
Z jakiego wyniku powinnam się cieszyć ? to mój debiut dlatego przepraszam za tak błahe pewnie dla Was pytanie, ale widzę że Wy tutaj obeznane jesteście bardzo w temacie.
Będziesz mieć podane normy na wyniku i z nich będziesz wiedzieć jaka wartość wskazuje na ciążę. Powodzenia :*Siwulec lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
dziękuję reset :*
dziękuję lamka :*
co do kliniki to faktycznie tam pracują ludzie dla których to tylko praca... dzisiaj strasznie ciężko spotkać empatyczną osobę, której praca sprawia przyjemność (i nie mówię tu o zarabianiu kasy, ale o takiej pracy do której chce się iść...)
dlatego fajnie że są takie miejsca jak to, gdzie można pogadać wylać żale, które czasem ciężko przekazać bliskim osobom.
Fajnie że się macie dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 11:46
Amy333, ANkaG lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Oj ci z MZ sobie pomyślą, że Was tymi królikami dobrze zmotywowali hahahaha
tacy jesteśmy posłuszni obywateleCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Witam i ja
Lamka pomimo "wejścia" na forum koło 12 tej tez, mogłam zobaczyć zdjęcie, dzięki Katehawke bo zacytowała i jeżeli nie zmieniła to Ty śliczna
Chyba muszę przestać tu zaglądać bo wyglądem do Was nie pasuje
Ewela gratuluję
Edit: witam nowe znajomeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 12:06
lamka lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyMój wynik wymazu nie przekreśla szans na hsg choć podobno tam gdzie mam robić są bardzo skrupulatni więc mam antybiotyk,globulki i po miesiączce znow wymaz...jeśli miesiączka przyjdzie bo lekarz zrobił mi USG(dziś 25dc) i ewidentnego pęcherzyka nie widać ale widać punkcik który albo jest pozostałością po owulacji albo jednak coś z tego będzie..mam testować w sobotę. Myślałam że będzie wszystko jasne albo USG sugeruje ciążę albo nie i spokojnie czekać mam na okres..no nie jest łatwo z tym całym staraniem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 12:08
-
Jedna_z_Wielu wrote:Witam i ja
Lamka pomimo "wejścia" na forum koło 12 tej tez, mogłam zobaczyć zdjęcie, dzięki Katehawke bo zacytowała i jeżeli nie zmieniła to Ty śliczna
Chyba muszę przestać tu zaglądać bo wyglądem do Was nie pasuje
Ewela gratuluję
Edit: witam nowe znajome
Ojj to muszę teraz to zedytować i usunąć lamce żeby nie było zdjęcia Sorki Lakma-Lamka
Edit: UsunięteWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 12:09
lamka lubi tę wiadomość