Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojoj przypomniał mi się mój sen z dzisiaj: byłam u ginekologa i na koniec jak miałam wychodzić od niego on do mnie, że za trzy dni robimy transfer 3dniowych (flo to chyba intensywne myślenie o Tobie wychodzi )
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Lena hahahaha uwielbiam takie akcje, w trakcie pełno nerwów a teraz na wesoło jest co wspominać hahaha
-
Yoselyn dziekuje za odpowiedź, nie pozostaje mi nic innego jak czekac do grudnia, juz nic nie zmienie.
Przykro mi ze to jednak nie "ten" telefon, tylko nadziei czlowiekowi narobia19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Selina
nasienie prawidłowe: DFI < 15%
obniżona płodność nasienia: DFI 15% – 30%
wysokie ryzyko niepłodności: DFI > 30%
3% dużo i nie dużo, ale trzeba być dobrej myśli że lekarz pomoże :* -
Selina, odnośnie nasienia i fragmentacji to Inna jest tu specjalistką.
Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Selina
nasienie prawidłowe: DFI < 15%
obniżona płodność nasienia: DFI 15% – 30%
wysokie ryzyko niepłodności: DFI > 30%
3% dużo i nie dużo, ale trzeba być dobrej myśli że lekarz pomoże :* -
FLO 13.00 czekam jak na swoje zarodki hihihi kciuków nie puszczam
Yosel no to narobili nadzieji tylko, ale pomyśl teraz urlop z mężem odpoczniesz troszkę oderwiesz sie od tej rzeczywistości codziennej.
Summer jak sie czujesz ? brzuszek boli dalej czy przestało ?
-
Selina wrote:Odebrałam właśnie wyniki chromatyny męża i fragmentacja wynosi 33% (norma do 30%). Napisane że wynik nierpawidlowy, czekam na wizytę do lekarki jednak wg.Was to bardzo źle?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
mój eMek nie wie ze na forum siedze.. albo tylko udaje
Nie raczę go tez wieloma informacjami bo aż mi przykro jak czasami sam przyjdzie i zapyta czy juz fasolka jest..
Ale faszeruje go witaminą C, E, magnezem, maccą w proszku ( pije biedny) i VitotalemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 13:10
-
Staraczka, leniuchuję od wczoraj wieczorem i z brzuchem jest lepiej. Za to piersi jakoś zmalały i nie bolą.. ale staram się nie panikować.
A jak u Ciebie? Widzę, że ciuszków już trochę masz skompletowanych dla Maluszkastaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:FLO 13.00 czekam jak na swoje zarodki hihihi kciuków nie puszczam
Dzwoniłam więc u mnie tak
Pobrano 6 w tym 5 dojrzałych i wszystkie się zapłodniły ufff. W poniedziałek transfer czyli w piątej dobie.
Brzuch mnie boli jak diabli.
Ale przez ten tel to jestem starsza o 10 lat a gdzie tam poniedziałek ?!!!olik321, Karolina90, KateHawke, innamorata88, staraczka1111, Selina, lamka, by7mistake, summer86, Agniechaaaa, Yoselyn82, pilik, Barbarka1984, JuicyB, Kargo31, Meśka, Emilkap11, Zośkaaa, Jadranka, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, JustynaG, Kaczorka, PodwojnaMamaWdwupaku, Amy333, Bunia86, Karma88, emi2016, Czrna 81, MamaFabianka, Aksamitna, Anna Stesia, blue00, Madżka89, Sarna84, Lena21, malka, Lejka, Lunaris, 91Ewela09, Bajkaaa, Kotowa, Tosia2323 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dzwoniłam więc u mnie tak
Pobrano 6 w tym 5 dojrzałych i wszystkie się zapłodniły ufff. W poniedziałek transfer czyli w piątej dobie.
Ale przez ten tel to jestem starsza o 10 lat a gdzie tam poniedziałek ?!!!
EXTRA! poniedziałek to będzie wielki dzień Transferujesz 1 czy 2?Flowwer lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Juhuuu 5 pięknych zajęcy Trzymam kciuki Kwiatuszku -
summer86 wrote:Staraczka, leniuchuję od wczoraj wieczorem i z brzuchem jest lepiej. Za to piersi jakoś zmalały i nie bolą.. ale staram się nie panikować.
A jak u Ciebie? Widzę, że ciuszków już trochę masz skompletowanych dla Maluszka
a to cycki raz bolą raz nie. Też panikowałam bo mnie przestały na początku ciąży ale za to po paru dniach zaś zaczeły bolec ale tylko na wieczór. Suty mialam starsznie wrażliwe w sumie dalej mam.
U mnie wporządku no ciuszków troszkę już mam Jak jest okazja to kupuje bo potem wszystko na raz szukac to też nie łatwo.summer86 lubi tę wiadomość
-
Selina, niestety fragmentacja wyszła niespecjalnie i prawdopodobnie doktor zleci Wam MSOME, żeby zobaczyć jak sprawa wygląda w przybliżeniu i test wiązań z hialuronem.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Dzwoniłam więc u mnie tak
Ale przez ten tel to jestem starsza o 10 lat a gdzie tam poniedziałek ?!!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer, na to wszystkie czekałyśmy razem z Tobą
Niech teraz te 5 maleńkich kwiatuszków pięknie pączkuje i czeka do poniedziałku na Mamusię!Flowwer, emi2016, Sarna84 lubią tę wiadomość