Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:A ja mam wrażenie że w tych pączkach bedą kolce
A kysz z takimi myślamiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Tak, z tym, że słyszałam tak jeżeli chodzi o dochodzenie w tym samym czasie (że pomagają w wędrówce).
Teraz się zastanawiam jak to jest właśnie po paru minutach od skończenia faceta.
Bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi - zdaje sobie sprawę że pytanie dziwne :* -
madwitka wrote:Yoselyn a nie mialam porównania miedzy 3 a 5 dobą jak to jest z tymi zarodkami, ale fakt, masz racje jest tak jak mówisz, jak ma byc ciąza to bedzie bez wzgledu na dzień hodowli zarodka!
Flowwer cudnie! Macie 5 dzieciaczków! Marzyłas o tak licznej rodzinie kochana?
Wybraliśmy z dr i M IMSI bo " wybierają lepsze genetycznie " plemniki co przekłada się na mniejsze ryzyko poronienia. Widzę że i u Ciebie zadziałało !!
Staraczka, Aksamitna, Inna, Aga taką techniką IVF miałyście ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 15:06
Aksamitna lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flo, co ja czytam!!! Gratuluję Ci z całego serducha!!!! na razie zapłodnionych komórasków i już nie mogę doczekać się poniedziałku, a potem następnego wtorku, albo środy, bo może w mikołajki sobie zatestujesz??!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 15:11
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Agniechaaaa wrote:Jeżeli nasienie jest juz w środku to dla mnie logicznie myśląc skurcze wepchną je głębiej w końcu plemniki długo żyją
Jedna z wielu:
https://youtu.be/kFzP0tVxo_A a tu fajny film dokumentalny o walce plemnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 15:17
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Nie liczę że wszystkie dojdą do 5 doby bo to by było zbyt piękne. Sama wiesz że to bety daleka droga a 3 doba jest generalnie kluczowa.
Wybraliśmy z dr i M IMSI bo " wybierają lepsze genetycznie " plemniki co przekłada się na mniejsze ryzyko poronienia. Widzę że i u Ciebie zadziałało !!
Staraczka, Aksamitna, Inna, Aga taką techniką IVF miałyście ?Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Dzwoniłam więc u mnie tak
Pobrano 6 w tym 5 dojrzałych i wszystkie się zapłodniły ufff. W poniedziałek transfer czyli w piątej dobie.
Brzuch mnie boli jak diabli.
Ale przez ten tel to jestem starsza o 10 lat a gdzie tam poniedziałek ?!!!
Kochana, masz 5 dzieci!!! Ależ się cieszę!!! W poniedziałek wszystkie bierzemy urlopy na żądanie i jedziemy pod drzwi kliniki!Flowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Flo, co ja czytam!!! Gratuluję Ci z całego serducha!!!! na razie zapłodnionych komórasków i już nie mogę doczekać się poniedziałku, a potem następnego wtorku, albo środy, bo może w mikołajki sobie zatestujesz??!!
W tym czasie będziesz już po wizycie u P.
Anna Stesia, reset, Rucola, PodwojnaMamaWdwupaku, Lena21, Jedna_z_Wielu, Sarna84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny bralam juz Ovitrelle w kilku cyklach ale pierwszy raz dwa w ciagu jednego dnia. Dzis drugi dzień po zastrzykach a ja jestem nie do zycia, zasypiam na stojąco i jakas otepiala jestem. Wczesniej nic mi sie nie dzialo czy to normalne ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer u nas tylko i wyłącznie IMSI bo mój M ma słabe nasienie.
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Babeczki oglądalismy ostatnio z M.jakis film,w ktorym bohaterka tlumaczyla facetowi,ze znaleziona na ulicy moneta przynosi szczesche,ale tylko gdy lezy reszka do gory;) zaniedlugo okazalo sie,ze beda miec blizniaki. A ja wlasnie wracam z pracy,a tu pod moimi nogami grosik!reszka do góry;)))
Wiem,ze jestem wariatka,ale pewnie domyslacie sie jakiego banana mam teraz na gębie;)reset, Karolina90, Rucola, Czrna 81, olik321, Emilkap11, lamka, Lena21, MamaStasia, Anna Stesia, KateHawke, Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Babeczki oglądalismy ostatnio z M.jakis film,w ktorym bohaterka tlumaczyla facetowi,ze znaleziona na ulicy moneta przynosi szczesche,ale tylko gdy lezy reszka do gory;) zaniedlugo okazalo sie,ze beda miec blizniaki. A ja wlasnie wracam z pracy,a tu pod moimi nogami grosik!reszka do góry;)))
Wiem,ze jestem wariatka,ale pewnie domyslacie sie jakiego banana mam teraz na gębie;)Amy333 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Witam znowu. Pytałam wcześniej o wiarygodność testów z moczu, wczoraj w końcu byłam zrobić bete z krwi i w 33 dniu jest 1.2 czyli brak ciąży, dzisiaj mam 34 dzień a ja nadal ani objawów ani okresu. Wcześniej moje cykle były bardzo regularne co do dnia, max 31 dni. Czy możliwe żeby nagle mi się tak wydłużal bez powodu?
AMH - 1.18 ng/ml
NK 29%
05.01.2021 r. - transfer 8A
8 dpt - beta hcg 2.31
10 dpt - beta hcg 22.92
13 dpt - beta hcg 88.17
15 dpt - beta hcg 233.90
17 dpt - beta hcg 629.40
22 dpt pecherzyk ciążowy
27 dpt zarodek z ❤
16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
4.03 - 3.79 cm 💗
13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤ -
nick nieaktualnyMeśka obawiam się że to normalne w końcu to "tak jakby" objawy ciąży. Ja mam zastrzyk zrobić sobie jutro na noc (10dc)
Innamorata Pani dr mnie pocieszyła 33% to nie tragedia i jak najbardziej możemy zajść naturalnie, uff! Mówiła że mąż ma b.duza koncentrację 120mln i że jest szansa. Ma do suplementacji włączyć Mace i wit.C 1000j oprócz supli które już bierze.
A ja mam pęcherzyki 19 i 28mm, Endo 7mm i jutro na noc zastrzyk łiii! Naprawdę wyszłam z uśmiechem od niej, ona potrafi podbudować naprawdę. No i przede wszystkim ton1szy lekarz któremu ufam i wierzę we wszystko co mówi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 15:48
Rucola, Amy333, Flowwer, Karma88, Emilkap11, Yoselyn82, Anna Stesia, KateKum, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySwatka wrote:Witam znowu. Pytałam wcześniej o wiarygodność testów z moczu, wczoraj w końcu byłam zrobić bete z krwi i w 33 dniu jest 1.2 czyli brak ciąży, dzisiaj mam 34 dzień a ja nadal ani objawów ani okresu. Wcześniej moje cykle były bardzo regularne co do dnia, max 31 dni. Czy możliwe żeby nagle mi się tak wydłużal bez powodu?
-
Amy333 wrote:Babeczki oglądalismy ostatnio z M.jakis film,w ktorym bohaterka tlumaczyla facetowi,ze znaleziona na ulicy moneta przynosi szczesche,ale tylko gdy lezy reszka do gory;) zaniedlugo okazalo sie,ze beda miec blizniaki. A ja wlasnie wracam z pracy,a tu pod moimi nogami grosik!reszka do góry;)))
Wiem,ze jestem wariatka,ale pewnie domyslacie sie jakiego banana mam teraz na gębie;)Karolina90, Amy333, reset, Flowwer lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021