Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:A widzisz, to od Ciebie się dowiaduję, bo dzisiaj tylko rano dała znać że jest już po. Teraz czekam na odp.Czyli ty bierzesz pięciodniowego malucha,a Cccierpliwa czterodniowego? Jeeeesu ja wszystkie paznokcie obgryzę przy Waszych betach! Chyba nawet przy stopach hihi.
Lamka tak zabieram pojedyńczo
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flo super! Gratuluje piątki potomków teraz czekamy na poniedziałek. Kciuki cały czas zaciśnięte
Lamka ja oczywiście się nie załapałam na foto no nic, musi mi wystarczyć tylko moja wyobraźnia. Po tych wszystkich wyrazach zachwytu już mam wizję jak wyglądasz
Aksamitna gdzieś tam pisałaś ze szukasz pomysłu na zupy. Mój hit to ostatnio marchewkowa z mleczkiem kokosowym i prażonymi migdałami. Nie jest może zbyt dietetyczna ale mega dobra!
Agniechaaa nie stresuj się, połóż się i odpocznij. U ciebie plamienie już było wiec trzymam kciuki ze tym razem również nie jest to nic poważnego. Ale jak masz się mniej stresować to pędź do kliniki.
Yose a może jest tak jak ktoś już tu pisał, ze babka która odebrała nie wiedziała po co ktoś dzwonił dzień wcześniej... bo tak bez sensu żeby dzwonili po to żeby powiedzieć ze trzeba czekać.
Jedna z wielu, moim zdaniem dodatkowy orgazm tylko pomoże i „wessie” plemniki głębiej. Chociaż wiele prac mówi o tym, ze orgazm nie ma aż takiego znaczenia.
Ja dzisiaj musiałam pozałatwiać pare spraw związanych z moja specką i zmachałam się przy tym dosłownie jak stara baba. Planuje dzisiaj tez iść pierwszy raz na basen w ciąży, mam nadzieje ze nie utonę po pierwszej długości basenu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 17:20
Flowwer, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Masakra:( każdego dnia muszę miec jakiś stres załamana jestem cały czas cos sie dzieje
ale to prg juz by ak drastycznie spadl? chyba nie! przeciez wysoki go mialas.. pewnie podraznienie po wczorajszym usg..
Na pewno bedzie wszystko okMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Masakra:( każdego dnia muszę miec jakiś stres załamana jestem cały czas cos sie dzieje
Ale jedź upewnić się że wszystko w porządku.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:ale to prg juz by ak drastycznie spadl? chyba nie! przeciez wysoki go mialas.. pewnie podraznienie po wczorajszym usg..
Na pewno bedzie wszystko ok
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flo jeżeli link był na poważnie to nie działa
Aga niestety zajście w ciążę nie oznacza, że stresu nie będzie :* daj znać po progu :*
Dziekuje, że mi odpowiedziałyście Jesteście kochane i nie ocenione z każdym pytaniem do Was możnaCzrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Boje sie zwyczajnie po ludzku sie boje
moze jakis krwiaczek sie zrobil, albo podraznilas po progesteronie lub po wczorajszym usg.. na pewno bedzie dobrze!! daj znac co i jakMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Swatka wrote:Witam znowu. Pytałam wcześniej o wiarygodność testów z moczu, wczoraj w końcu byłam zrobić bete z krwi i w 33 dniu jest 1.2 czyli brak ciąży, dzisiaj mam 34 dzień a ja nadal ani objawów ani okresu. Wcześniej moje cykle były bardzo regularne co do dnia, max 31 dni. Czy możliwe żeby nagle mi się tak wydłużal bez powodu?
Czasem stres, infekcja, torbiel może wydłużyć cykl a nawet dieta czy brak ovu. Jak do poniedziałku nie przyjdzie @ powtórz betę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Flo jeżeli link był na poważnie to nie działa
https://www.youtube.com/watch?v=kFzP0tVxo_A&t=191s
Działa ?