Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w piątek
    Wyników brak... jak do 12:00 nie będzie to dzwonię do nich bo już cała zdenerwowana jestem, że coś jest nie tak.

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Swatka Autorytet
    Postów: 596 1126

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nadal brak @, bez bolu, nawet nie ma zabarwionego sluzu, czy jakichś innych objawów, dzisiaj zauważyłam że szyjka sie wydłużyła. Myślałam nad wizytą dzisiaj u lekarza ale to chyba za wcześnie na cokolwiek.

    mhsv3e5eztcowe9p.png[/url]
    AMH - 1.18 ng/ml
    NK 29%
    05.01.2021 r. - transfer 8A
    8 dpt - beta hcg 2.31
    10 dpt - beta hcg 22.92
    13 dpt - beta hcg 88.17
    15 dpt - beta hcg 233.90
    17 dpt - beta hcg 629.40
    22 dpt pecherzyk ciążowy
    27 dpt zarodek z ❤
    16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
    4.03 - 3.79 cm 💗
    13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
    16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swatka a długo @ się spóźnia ?

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Swatka Autorytet
    Postów: 596 1126

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Swatka a długo @ się spóźnia ?
    Już idzie 7 dzień (35dc)

    Malgonia lubi tę wiadomość

    mhsv3e5eztcowe9p.png[/url]
    AMH - 1.18 ng/ml
    NK 29%
    05.01.2021 r. - transfer 8A
    8 dpt - beta hcg 2.31
    10 dpt - beta hcg 22.92
    13 dpt - beta hcg 88.17
    15 dpt - beta hcg 233.90
    17 dpt - beta hcg 629.40
    22 dpt pecherzyk ciążowy
    27 dpt zarodek z ❤
    16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
    4.03 - 3.79 cm 💗
    13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
    16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane myślicie, że mogę już założyć wątek lutowe testowanie? :-D

    olik321, Flowwer, Bocianiątko, Emiilka lubią tę wiadomość

  • gabi90 Ekspertka
    Postów: 156 186

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie negatyw.

    0d1y43r8v9izoka3.png
    3 cs - udany <3
    Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
    CLO + Ovitrelle
    AMH - 9,13 ng/ml
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Kochane myślicie, że mogę już założyć wątek lutowe testowanie? :-D
    Możesz :D mój urodzinowy! Lamka co ten Twój termometr świruje?

    Dzień dobry -wszystkim niecierpliwie wypatrujących mojej temperatury oznajmiam że już jest :P Kochane ja nie śpię tylko dziecko ogarniam :D a dopiero jak wytaszczę do przedszkola to jest OF i śniadanko ;)
    Mam mieszane uczucia...cycki nie odpuszczają, brzuch boli a nudności i biegunka ustąpiła. Pewnie pozamiatane.

    Siwulec teraz u Ciebie w kulki lecą z tymi wynikami! Jakaś porażka ostatnio z czasem dostarczania wyników wszędzie :/


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swatka jak już masz umówioną wizytę to idź, serducha jeszcze pewnie nie usłyszysz, ale może gin powie coś MIŁEGO :D :D
    Lamka jak Wy w ciągu miesiąca produkujecie 500 stron to jak dziś założysz wątek lutowy to miejsca braknie ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 08:43

    lamka lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris - klawisz F5 na mojej klawiaturze za chwilę wybuchnie hehehehehe

    Lunaris lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem pierwszy raz widziałam dzieci pod skórą :) łobuzy mają już swój rytm i śpią od 3 do 8. Teraz jest szaleństwo ;D przyzwyczaiłam się do życia na leżąco :) i jutro juz 19 tydzień

    Karolina90, StaraczkaNika, emi2016, lamka, Lunaris, Selina, Paulina.G, Meśka, pilik, reset, Lusesita, KateHawke, Malwas, Kargo31, innamorata88, Madżka89, Amy333, Lena21, Karma88, Barbarka1984, Flowwer, malka, Sarna84, JustynaG, Agniechaaaa, Bunia86, Bajkaaa, Zośkaaa, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, Izolda90, Jadranka, staraczka1111, Malinka7, Czrna 81, blue00, Kotowa, Bocianiątko, summer86, Emiilka lubią tę wiadomość

  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko, immunolożka nie powiedziała mi nic ciekawego. Steryd przy mutacji raczej nie jest wskazany, chyba że wyjdą wysokie nk. Mam zrobić usg tarczycy i czekać na wyniki. A, dieta warzywna - unikamy mieska i glutenu, ale nie to że resteykcyjnie. Od pozytywu koniecznie clexane, tymczasem tylko acard i b-complex i prewenit intensiv. I mam isc do hematologa a jeśli coś dalej wyjdzie w ANA to i do reumatologa

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Swatka Autorytet
    Postów: 596 1126

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Swatka jak już masz umówioną wizytę to idź, serducha jeszcze pewnie nie usłyszysz, ale może gin powie coś MIŁEGO :D :D
    Lamka jak Wy w ciągu miesiąca produkujecie 500 stron to jak dziś założysz wątek lutowy to stron braknie ;)
    Nie mam umowionej tylko sie zastanawiam czy nie wyprosic dzisiaj wizyty, 33 dc test z krwi byl 1.2 więc raczej pozamiatane bo nawet jakby owu była +- 20 dc to i tak by coś wyszło, tylko mnie martwi że dalej @ nie ma

    mhsv3e5eztcowe9p.png[/url]
    AMH - 1.18 ng/ml
    NK 29%
    05.01.2021 r. - transfer 8A
    8 dpt - beta hcg 2.31
    10 dpt - beta hcg 22.92
    13 dpt - beta hcg 88.17
    15 dpt - beta hcg 233.90
    17 dpt - beta hcg 629.40
    22 dpt pecherzyk ciążowy
    27 dpt zarodek z ❤
    16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
    4.03 - 3.79 cm 💗
    13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
    16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤
  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 3340 3116

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:
    Wczoraj wieczorem pierwszy raz widziałam dzieci pod skórą :) łobuzy mają już swój rytm i śpią od 3 do 8. Teraz jest szaleństwo ;D przyzwyczaiłam się do życia na leżąco :) i jutro juz 19 tydzień

    Kochana cudownie! :) będzie wszystko dobrze! :) dzieci są silne jak i mamusia, więc inaczej być nie może :) moja bratowa urodziła bliźniaki w 32 tyg. (wiem, że to jeszcze trochę) ale dzieciaczki są zdrowe i cudowne :)

    summer86 lubi tę wiadomość

    relgpx9idcwsnjby.png

    starania od I 2016
    M: morfo 1%
    Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
    immuno - ok
    VII 2018 - histeroskopia - ok
    X 2018 - laparo + HSG - ok
    wrzesień 2020 - ICSI
    18.09.2020- punkcja
    23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
    Mamy 4 ❄️
    7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
    9 dpt - beta 218
    12dpt - beta 1104
    22dpt - <3
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta-HCG < 1,20 mIU/ml

    pisałyście, że musi być powyżej 5.... znaczy że ciąży brak ?

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna wrote:
    Wczoraj wieczorem pierwszy raz widziałam dzieci pod skórą :) łobuzy mają już swój rytm i śpią od 3 do 8. Teraz jest szaleństwo ;D przyzwyczaiłam się do życia na leżąco :) i jutro juz 19 tydzień
    Rany jak to leci! Już połowa za Tobą :) Mam wrażenie że dopiero cieszyłyśmy się z potwierdzonej ciąży :) Z tym rytmem to jest wesoło... mój się budził w brzuchu o 4.20 codziennie! od 5 miesiąca nie spałam :/ potem o 7 1,5h drzemka. I tak mu zostało jak się urodził :P Nie wiem czemu tak jest ale nawet teraz (4 lata) przyłazi do mnie czasem do łóżka- jak podnoszę głowę jest 4.20 :D

    Amy333 lubi tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 3340 3116

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    beta-HCG < 1,20 mIU/ml

    pisałyście, że musi być powyżej 5.... znaczy że ciąży brak ?

    Siwulec niestety tak :(

    relgpx9idcwsnjby.png

    starania od I 2016
    M: morfo 1%
    Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
    immuno - ok
    VII 2018 - histeroskopia - ok
    X 2018 - laparo + HSG - ok
    wrzesień 2020 - ICSI
    18.09.2020- punkcja
    23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
    Mamy 4 ❄️
    7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
    9 dpt - beta 218
    12dpt - beta 1104
    22dpt - <3
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    beta-HCG < 1,20 mIU/ml

    pisałyście, że musi być powyżej 5.... znaczy że ciąży brak ?
    Raczej nie pozostawia złudzeń :( przykro mi :( który masz dc?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 08:53


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 24 listopada 2017, 08:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zapisuję się z Wami na kolejny miesiąc starań :)




    Tylko teraz nie mam bladego pojęcia kiedy owu więc chyba na czuja trzeba będzie..
    cykl miałam 30 dniowy, ale w listopadzie dziwna @ przyszła w 25 dniu cyklu.. i nie wiem jak policzyć - potraktować to jak @ ?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 08:59

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 24 listopada 2017, 09:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    no to zapisuję się z Wami na kolejny miesiąc starań :)




    Tylko teraz nie mam bladego pojęcia kiedy owu więc chyba na czuja trzeba będzie..
    cykl miałam 30 dniowy, ale w listopadzie dziwna @ przyszła w 25 dniu cyklu.. i nie wiem jak policzyć - potraktować to jak @ ?
    Jak chcesz wiedziec kiedy owu to monitoring USG albo testy paskowe ;) ja sie chwytam każdej deski ratunku i robię kombo :D USG testy i termomtetr :P

    Edit: jeśli tak to potraktujesz to może jeszcze jest przed obecnym terminem @ policz ile masz dni od tej niby @ w 25dc.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 09:01

    Siwulec lubi tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 24 listopada 2017, 09:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzednich ciążach nie korzystałam z żadnej opcji, nawet długości cyklu nie znałam ale to chyba plusy młodości były hehehehe jakoś nie planowałam tych ciąż, chcieliśmy i się udawało. Dzisiaj jednak widzę i czuję że takie oznaki macierzyństwa się we mnie budzą, wiecie taka bardziej świadomość i dojrzała chęć do posiadania dziecka. Wcześniej nic nie planowałam... dzisiaj zastanawiam się czy jak się uda to czy damy radę, kto mi wózek z 4 piętra będzie znosił itd. Ciekawe jak podejscie do życia i odpowiedzialność za drugiego człowieka zmienia się wraz z wiekiem, albo nie z wiekiem a z doświadczeniami życiowymi.

    Lunaris - dziś jest 8 dzień od dziwnej @

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 09:09

    ANkaG lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 385 386 387 388 389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ