Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam nie robić jutro testu (zrobiłam już 3 mimo ze termin mi jeszcze nie minal) i poczekac troche, ale jak Was czytam to nie wiem czy sie powstrzymam
Czrna 81, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Kiyka polecam mierzenie dowcipne, jest dużo dokładniejsze. Co do testów owu to prosta sprawa Hope ostatnio polecała jakieś dobre z Allegro
Dowcipnie lepiej? Jak zaczynałam swoją przygodę z pomiarami to czytałam, że pod językiem łatwiej kontrolować, czy na pewno mierzymy w tym samym miejscu i tak też robiłam. Ale spróbuję tym razem od innej strony... A posta Hope poszukam, chyba, że wywołana do odpowiedzi będzie tak miła i raz jeszcze podrzuci linka22.11.2017 -pierwsza biochem -
Ofkors
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6689766064Kiyka 123, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane, wróciłam już z gabinetu i zabawy z pieskami.
Reset - róż i szary rządzą!
Bunia - kalosze są z Decathlonu za 49,90 bardzo polecam, super cieplutkie, w sam raz do piesków. A botki są szare i zajebiste
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7bdc8a201093.jpg
KateKum- znasz zalewajkę? Jesteś z łódzkiego? u mnie w mieście rodzinnym jest nawet święto zalewajki.
Yoselin- obcasy mają suuuperstabilne, ja nawet w pracy w takich śmigam.
Hope - crocsy świetne, muszę koniecznie obczaić.
Ogólnie humor mam spoko, ale wiecie jak jest, @ mam, także zależy jak wiatr zawieje. Za 5min mogę płakaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 20:20
Emiilka, Bunia86, Flowwer, Yoselyn82, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Sammer wiesz że narobiłaś mi smaka ?! I co ja głupia... pojechałam do piekarni po ciepły chleb z piekarni i smalec z cebulką !!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maenka wrote:Emiilka zgadza się! Perfumki na poprawę humorku zakupione Może widziałaś jakieś fajne % w sklepach z ubraniami? Bo nic mnie na razie jakoś aż tak nie przyciągnęło...
Kochana, widziałam i skorzystałam W Zarze bardzo dużo towaru przecenionego -50%. Kupiłam kurtkę i bluzkę. W Mango cały asortyment -30%. Kupiłam skórkę i płaszcz. W Orsay'u cały asortyment -20%. Kupiłam bluzkę Z tego, co się orientuję, jutro i w niedzielę też będą promocje. Warto pójść z rana, kiedy jest jeszcze względny porządeklamka, Maenka lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyWłaśnie Summer wiedziałam, że coś miałam odpisać. Chleb ze smalcem i ogórkiem? Czy Ty oszalałaś? Serca nie masz? Ja jestem dietetykiem, ja nie mogę takich rzeczy, a Ty kusisz skubana na wątku niewinne koleżanki!
Emilka - były w Zarze jakieś kurtki z tych super super grubych? Ja jestem zmarzluchem i potrzebuję czegoś na hardkorowe mrozy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 20:29
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Karolina, mam nadzieję, że psina się nie zatruje! Ja muszę chować termometr przed kotku, bo podejrzanie go obwąchuje, a mnie niepokoi, że coś knuje.
Czarna, wypluj to! Ja tam dalej kibicuję! Nie uznaję Twojego postu.
Zauważyłyście, ile dziewczyn w tym tygodniu nie tylko testuje ale i egzaminuje się? Może też dużo dziewczyn zaliczy w ten weekend Trzeba mieć jakieś radości
Dziękuję Wam za dobre słowa o moich limfocytach - kamień z serca, że chociaż to jest ok Ale że równowaga w życiu musi być, to ręka mi chyba jednak odpada. Jutro idę z tym do przychodni. Mam wspaniałą wymówkę, żeby jutro nie sprzątaćKarolina90 lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj boli mnie w pachwinach. I to tak dość mocno. Nie jest to ból stały, tylko co jakiś czas raz dokucza jedna, raz druga. Czy to może być od podziębienia jajników? Czy raczej węzły chłonne? W z zeszłym cyklu czułam delikatne ciągnięcie i głupia pomyślałam że to może fasolka Dupa była nie fasolka, dlatego tym razem nie biorę tego pod uwagę. Tym bardziej że teraz boli a nie ciągnie.
Albo fasolka bo Sammer miała podobne objawy
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
lamka no ja w pracy nie bardzo na obcasach ale poza nia moze byc buty suuuperMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lamka obczaiłam stronę decathlonu ale oczywiście takich kaloszy nie ma może jutro podjade i zobacze co mają na miejscu Bo juz wiem że takie chcę
Zamówiłam z answear kalosze croscy - tak połączę oba te tematy - ale okazały się za duże, więc w poniedziałek zwracam
A ja mam wynik bety urosła niewiele ale urosła. Jestem po konsultacji z doktorem. Kazał znowu powtórzyć za 4 dni. Pytałam czy nie powinam się położyć w szpitalu, ale twierdzi, że i tak nic nie zobaczy i mam czekać. Naprawde ufam temu lekarzowi, zresztą jakym poszła do szpitala to do niego i tak. czuje się dobrze, od 2 dni lepiej niż do tej pory, krwawienie się zmniejsza, dziś praktycznie plamienie, bruch przestał boleć, czuję się fizycznie jakbym nowe życie dostała po poprzednich cięzkich tygodniach.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Buniu, nie znam się, więc wybacz moje pytanie,ale na co Ty masz właściwie czekać?
Cieszę się natomiast, że humor lepszy! Da się wyczuć jakieś takie pozytywne nastawienie do życia i świata mimo tej sytuacji.
Trzymaj się Kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 20:49
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Lamka, na stronie Zary masz zakładkę Black friday, więc obczaj sobie kurtki
Ja w tym roku w lecie trafiłam na wyprzedaży na płaszcz puchowy za 80 zł w Stradivariusie- jest tak ciepły że na razie go jeszcze nie mogę nosić, bo jest za gorąco.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset też pytałam na co mam czekać bo denerwuje się tym wszystkim, mimo, że może nie wygląda. Przy tak niskiej becie nie mogą tam nic znaleźć alo urośnie i gdzieś coś w końcu zobaczą, albo spadnie. Lekarz mówi że nie daje 100% że jest cp, ale też nie powiedział co to moze być innego. Kurcze sama już nie wiem W razie czego jestem spakowana do szpitala, gdyby coś się działo to jadę od razu. Nie wiem czy jest szansa, że ta beta w końcu sama spadnie, ale bardzo na to liczę
Lamka dzięki już je znalazłam właśnie takie sobie wymarzyłam dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 21:19
lamka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Buniu- życzę, żeby beta spadła. Wiem, że ufasz Milewiczowi, ale ogólnie takie postępowanie nie mieści się w głowie. Czy ci lekarze zapominają, że jest jeszcze psychika poza czysto fizycznymi problemami?
Nie umiem sobie wyobrazić, co przeżywacie
lamka wrote:
Emilka - były w Zarze jakieś kurtki z tych super super grubych? Ja jestem zmarzluchem i potrzebuję czegoś na hardkorowe mrozy.
Lamciu, dużo było kurtek przecenionych -50%, wydaje mi się, że puchowe też były przecenione, ale nie wiem, czy jeszcze coś zostało Ta moja nawet też jest puchowa, ale specyficzna, czarna z tłoczonego materiału i z kokardką przy rękawie. Ta kokardka właśnie mnie urzekła. Polecam jutro z rana udać się na kolejny shopping12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Bunia przykro mi bardzo że znów nie jest po twojej myśli. Mnie się wydaje że powinni cię położyć do szpitala i zrobić laparoskopie. Koleżance też rosła beta a na usg długo nic, potem pojawił się pecherzyk i miała łyżeczkowanie i wtedy beta spadła. Jej maksymalnie beta wzrosła do 1400.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️