Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia kurcze !!! Powinni szukać a nie czekać.
I bach 400 stron !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 21:50
lamka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jutro powinnam wiedzieć coś wiecej o moich dzieciach i na którą transfer. Stres i mnie dopada brzuch trochę boli.
Co ja bym bez takiej ekipy kochanych i serdeczny dziewczyn zrobiła !! W Was mam największe wsparcie ♡lamka, Malgonia, Emiilka, summer86, reset, KateHawke, pilik, Rucola, Jedna_z_Wielu, Kiyka 123, Bocianiątko, Melevis, Agniechaaaa, Czrna 81, Lunaris, Meśka, Karma88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Tak to prawda... Już mamy 400 stron
reset lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Sammer wiesz że narobiłaś mi smaka ?! I co ja głupia... pojechałam do piekarni po ciepły chleb z piekarni i smalec z cebulką !!
Hihi to na ciążę
Ja jak jeszcze nie wiedziałam, to na delegacji w hotelu na śniadanie wcinałam. Dziwne, że mnie to nie zastanowiło wtedy, bo wcześniej fanką nie byłam
Ewela chyba też się tym leczyła
400 stron! Idziemy chyba na rekord coś czuję, że grudzień to już całkiem rekordowy będzie.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Pies mi zjadł właśnie nowy termometr owu. Nawet nie zdążyłam do użyć to chyba znak że nie powinnam sobie tempka zaprzatac głowy
Nawet nie chcę pytać jak on to zrobìłKarolina90 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:400 stron! Idziemy chyba na rekord coś czuję, że grudzień to już całkiem rekordowy będzie.
To na pewno, bo jak się forumowiczki zwiedzą że Kwiatuszek w ciąży to gratulacje będą spływać na wątek przez następne 100 stronsummer86, Flowwer, reset, lamka, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ja czuję że przez ten weekend tu się więcej ciąż objawi- jak nie jutro, to w niedzielę mam nawet na oku pewne "podejrzane" typy:)
Flowwer, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Sammer jeszcze trochę i będziesz mam się chwalić brzuszkiem i że kopie
A mi ten wredny duszek czyli ta racjonalna strona mówi mi ze to nie ten cykl.
Po rozmowie z emkiem doszliśmy do wniosku że jak cała procedura padnie to zapiszę się na listę o AZ
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
reset wrote:Ja czuję że przez ten weekend tu się więcej ciąż objawi- jak nie jutro, to w niedzielę mam nawet na oku pewne "podejrzane" typy:)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Sammer jeszcze trochę i będziesz mam się chwalić brzuszkiem i że kopie
A mi ten wredny duszek czyli ta racjonalna strona mówi mi ze to nie ten cykl.
Po rozmowie z emkiem doszliśmy do wniosku że jak cała procedura padnie to zapiszę się na listę o AZ
kochana musi sie udac!! nie ma innej opcji
tak z ciekawosci - pisalas kiedys o adopcji w OA myslalas czy by sie nie zapisac? gdyby nie daj bog nie wyszlo? czy tylko AZ wchodzi w gre obecnie?
ja juz wprowadzilam plan A,B,C
Nie chce zebys mnie zle zrozumiala czy inne dziewczyny, bo wierze ze sie uda z twoimi zarodkami i bedziesz w ciazy, ale gdyby...
Bo ja staram sie wierzyc ze mi sie uda ale jest jak jest wiec dlatego zdecydowalismy sie na AZ i OAWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 22:39
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:kochana musi sie udac!! nie ma innej opcji
pisalas kiedys o adopcji w OA myslalas czy by sie nie zapisac? gdyby nie daj bog nie wyszlo?
ja juz wprowadzilam plan A,B,C
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:Eeeeej czemu ja nic nie wiem o nowych serduszkach?
summer86, Amy333 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Niestety nie kwalifikujemy się do OA bo M ma 1 gr inwalidzką więc zostaje nam AZ
Powaznie, to jest pewne? moj tez ma 7h pracy, urlopu 35 dni, ma zasilek pielegnacyjny itpMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Flowwer, podczytuję wątek IVF i wiem, że sporo dziewczyn tam stara się podchodzić obiektywnie do szans procedury itd. I w pełni to rozumiem, ale musisz też mieć troszkę wiary, że może być pięknie My wszystkie z całego serducha Ci tego życzymy i będziemy trzymały kciuki!
Yose, ja coraz częściej mimo ciąży myślę o OA za jakiś czas. Chciałabym pomóc jakiemuś dziecku i stworzyć mu dom. Mój eMek też o tym wspominał. Za jakiś czas będziemy musieli na spokojnie wrócić do tej rozmowy.
Bunia86, martwię się o Ciebie dobrze, że jesteś w stałym kontakcie z lekarzem. Z drugiej strony w takim przypadku, gdy beta rośnie, jest dość niska a ciąży nie ma w macicy, jest jeszcze szansa na leczenie farmakologiczne (podanie metotekstratu). Wówczas udaje się uniknąć laparoskopii. Może zapytaj na najbliższej wizycie o taką opcję?
U mnie od pozytywnego testu do laparo minęło 25-26 dni, ale u mnie test wyszedł dopiero prawie tydzień po terminie @.Yoselyn82, Czrna 81, Amy333, Bunia86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Nie ma to jak aktywować się na forum przed 23 ale jak położyłam się o 17:30 tak wstałam o 22. Mąż mówi, że ciągle jakieś głupoty przez sen gadałam.
reset, Flowwer lubią tę wiadomość
-
summer86 piekny gest, gdyby mi sie udalo zaciazyc i byc w ciazy a potem donosic i urodzic tez bym chciala dac dom innemu dziecku.
My mamy czas do warsztatow zeby sie zdecydowac czy chcemy dziewczynke, czy chlopca a moze parke lub blizniaki dziewczynki lub chlopcyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 22:45
summer86, Amy333 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Flower- proszę mi tu nie marudzić, bo wszystko będzie dobrze! Została ostatnia prosta i potem tylko nudne, dziewięć miesięcy... :*
Flowwer lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.