Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yose, u Was warsztaty już chyba jakoś niedługo, prawda?
Nie wiem czy z dwójką od razu dałabym radę, chyba zdecydowałabym się na 1, żeby móc mu poświęcić jak najwięcej uwagi. Z drugiej strony rodzeństwo pewnie czułoby się raźniej i byłoby im łatwiej w przyszłości. -
summer86 wrote:Yose, u Was warsztaty już chyba jakoś niedługo, prawda?
Nie wiem czy z dwójką od razu dałabym radę, chyba zdecydowałabym się na 1, żeby móc mu poświęcić jak najwięcej uwagi. Z drugiej strony rodzeństwo pewnie czułoby się raźniej i byłoby im łatwiej w przyszłości.
powiem ze to jest trudna decyzja czy wybrac chlopczyka czy dziewczynke, a moze dwojeczke. No ale bedziemy musieli podjac decyzje na warsztatach. Jeszcze nie dostalam telefonu kiedy beda te szkolenia ale pewnie juz nie w tym roku. Bo juz mamy prawie grudzien a telefonu nie bylo. Nie moge sie juz doczekac kiedy zaczne te szkolenia i bede mogla szykowac pokoic dla dzieckaFlowwer, summer86, Malgonia, Rucola, pilik, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, emi2016 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Powaznie, to jest pewne? moj tez ma 7h pracy, urlopu 35 dni, ma zasilek pielegnacyjny itp
Moja siostra chciała adoptować i niestety przez M odmówiono bo ma 1 gr. Jeszcze dopytam koleżankę która tam pracuje czy może w przepisach coś się zmieniło.
Sammer piekny gest ! Ja już w łóżku bo dziś 500km trasy zrobiłam i ledwo widzę na oczy. Za 9 tyg powiekszy mi się rodzina o malutkie pulpetylamka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
reset wrote:Flower- proszę mi tu nie marudzić, bo wszystko będzie dobrze! Została ostatnia prosta i potem tylko nudne, dziewięć miesięcy... :*
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Moja siostra chciała adoptować i niestety przez M odmówiono bo ma 1 gr. Jeszcze dopytam koleżankę która tam pracuje czy może w przepisach coś się zmieniło.
Sammer piekny gest ! Ja już w łóżku bo dziś 500km trasy zrobiłam i ledwo widzę na oczy. Za 9 tyg powiekszy mi się rodzina o malutkie pulpety
gdzie ciebie nosilo? az 500kmMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Jutro powinnam wiedzieć coś wiecej o moich dzieciach i na którą transfer. Stres i mnie dopada brzuch trochę boli.
Co ja bym bez takiej ekipy kochanych i serdeczny dziewczyn zrobiła !! W Was mam największe wsparcie ♡
Trzymam kciuki. Swoją drogą zawsze czuje ekscytacje jak któraś Was ma testować. Takie niecierpliwie oczekiwanie
Bunia mam nadzieję, że wszystko się ułoży.
Zastanawiam się tylko, w jakim celu to czekanie że strony lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 23:03
-
Hej dziewuszki, jeśli chodzi o buty to jestem ich wielka miłośniczką mam chyba z 50 par
Wodzionka - wystarczy wody szklonka moja teściowa robi bez vegety, podsmaża chleb pokrojony w kostkę na maśle lub na swojskim smalcu, zalewa to wrzątkiem, przeciska 2 zabki czosnku i doprawia solą i pieprzem u nas to jest zupa na przeziębienie lub na kaca, polecam
Dziewczyny starałam się to wszystko przeczytać i zapamiętać, ale chyba mam dziurawy mózg,bardzo Wam kibicuje i trzymam kciuki za jutrzejsze testymalka, Melevis, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przez tą jutrzejszą akcję "sikanie na zawołanie" boję się chodzić do łazienki, zeby czasem nie zobaczyć głębokiej czerwieni :d. Tak się poczuwam do obowiązku sikania że mięśnie kegla cały czas zaciśnięte i nic nie upuszczę. Nadzieja umiera ostatnia !!!!! A tak swoją drogą to wypiłam właśnie ponad pół winka !!! I chyba weszło mi to głowy dość mocno, bo pieprze wsxystkie znaki na ziemi i niebie ktore mówią, że @ nadchodzi i wyobrażam sobie 2 krechy. Tylko tedty jakies takue ciulowe z aledrogo tylko mam. Na bobo szkoda mi ostatnio kasy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 23:19
lamka, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bunia przykro mi, ze tak musisz się męczyć bądź silna!
Kate Hawke wodzionka to tez moje dzieciństwo chociaż jednak wole czeską zupę czosnkowa.
Lamka ja znam zalewajke, to była moja ulubiona zupa, zawsze zajadałam u dziadka w Sieradzu teraz czasem sama robie.
A ja miałam dzisiaj bardzo miły dzień. Mieliśmy z emkiem 5 rocznice ślubu i było wszystko co ma być w taki dzień przytulanki, ekstra kolacja w restauracji i kino eh... żyć nie umieraćYoselyn82, summer86, pilik, Flowwer, Czrna 81, lamka, KateHawke, Lena21, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
malka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu
malka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Bo to tajemnica strzeżona przez Jedną z Wielu jej się sniła lista zHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Malka pewnie z rana jak dziewczyny zaczną wstawać ... pewnie z ekscytacji wczesnie wstaną!
A dla Was wszystkiego najlepszego
Ja właśnie „wróciłam” z internetowych łowów. Upolowałam dwie pary butów za -50%, już chciałam odpuścić bo serwery padała, ale nie poddałam się i mam. Idę spać usatysfakcjonowana a chciałam już to wywalić, stwierdziłam że trudno, jutro kupię bez zniżki bo tak mi się jedne spodobały. Trzecie jeszcze chciałam, ale bałam się ryzykować bo każdy ruch wieszał stronę :p. Och te jedyne chwili dreszczyku emocji w ciąży. Dobranoc i trzymam kciuki za poranne sikanie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 23:31
malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
pilik, na jakiej stronce zamawiałas?
Ja właśnie przeglądam buty.. ale u mnie przy takich promocjach jest problem, bo 38 szybko znika. -
Summer na renee.pl wszystko -50%, podejrzewam że szali z jakością nie będzie, ale za takie pieniądze to mnie nie interesuje :p w kaloszach się zakochałam i dołożyłam śniegowce wciągane. Mam same wiązane, a na szybki spacer czy coś będą jak znalazł No i za dwie pary z wysyłką wyszło 88zl. Masz jeszcze 20 minut, może coś znajdziesz
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBunia
Flo czekam na info o dzieciaczkach
Nie było mnie bo wpadła przyjaciółka oderwać mnie od rzeczywistości i szybko minął dzien YUPI!
Trzymam kciuki za jutrzejsza akcje sik!
I ja proszę o kciuki na jutro za ten mój egzaminFlowwer, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Gdzieś mi umknęło, że zbiorowe siku jest. Bardzo mocno kciukam !!!!
Flowwer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 01:32
Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami ja już po porannym teście i po 30 minutach pojawił się cień cienia ( uznaje za negatyw) wstrzymuje się z testami. W wtorek rano o ile się nie pojawi @ ide w końcu na bete. Niestety nie mam jak iść prędzej bo o 5 jeżdżę do pracy.
Ale za Was trzymam kciuki żebyście zobaczyly od razu dwie kreski. Powodzeniajustyna14, Lunaris, KateHawke, Bocianiątko, Amy333, Bunia86 lubią tę wiadomość