Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Summer u Ciebie juz suwaczek pokazuje piękny dwu cyfrowy numerek
Agniechaaa, żałuję tylko że mam taką długą przerwę w wizytach teraz. 3 tygodnie ciągną się jak wieczność, USG dopiero 7.12.
Dziś się wystraszyłam trochę, bo na wkładce miałam dwie brazowe plamki, ale wielkości główki szpilki. Z tym że nie wiem skad to, bo na papierze przez cały dzień nic nie było i później już się nic takiego nie powtórzyło.
Statam sie nie schizować, ale łatwo nie jest. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Agniechaaa, żałuję tylko że mam taką długą przerwę w wizytach teraz. 3 tygodnie ciągną się jak wieczność, USG dopiero 7.12.
Dziś się wystraszyłam trochę, bo na wkładce miałam dwie brazowe plamki, ale wielkości główki szpilki. Z tym że nie wiem skad to, bo na papierze przez cały dzień nic nie było i później już się nic takiego nie powtórzyło.
Statam sie nie schizować, ale łatwo nie jest.
Jestem pewna, ze wszystko u maluszka dobrze i będziesz miec piękny prezent mikołajkowy!summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika, ja na allegrowych się nie znam więc nie doradzę, ale Hope jest maszą testową specjalistką
-
Laski, zmykam spać, zajrzę tu jak zawsze rano
Dobrej nocki Wam życzę!Bocianiątko, ANkaG, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Zastanawiam się nad kupnem owulacyjnych testów, jakie z allegro polecacie i czy mierzyć w tym cyklu temperatury?
Nie wiem za dużo stresu...innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Nika! Gratulacje wielkie! Strasznie duzo przegapiłam w tym listopadzie. Musze sobie chyba jakiegoś laptopa zataszczyc do domu bo beznadziejnie sie pisze z komórki, szczególnie jak człowiek padnięty
Widziałam wróżbę z zacięciami na dłoni, mam 32019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
niestety w pracy dużo pracy więc dopiero Was nadrabiam.
Agniecha - ale mnie zestresowałaś, dobrze, że wszystko dobrze! Dzieciaki śliczne ja obstawiam dwóch chłopców.
Nika - super beta, czekam z niecierpliwością na usg i suwaczek
Jedna - ładne jajeczko, łap męża w obroty
Flo, Bunia - jak tam u Was? :-*
Kogo pominęłam, tego przepraszam. Padam z nóg! Jutro zacznie mi się gorący czas, bo mój eMek z tych marynarzy, co po morzu czerwonym nie pływająAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co może oznaczać wynik 17 oh progesteron 1.85 mg/ml, przy normie dla tej fazy 0.2-1.3?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Hope proszę bardzo, moj owulak sprzed chwili - kurczaki, tu mi takie płodne wychodzą a my sie nie zabezpieczamy! A tak serio, to nawet przy prawdziwych owulacjach nigdy mi taka ciemna kreska nie wyszła
Bocianiątko, Agniechaaaa, ANkaG, Jedna_z_Wielu, KateHawke, _Hope_, Lunaris, Izolda90, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Aga jak zawsze twoje maluszki gwarantują atrakcje ale cieszę się że to tylko fałszywe sygnały.
Nika mozesz być spokojna beta pięknie rośnie!!
Ja dziś od 15 do 22 prowadziłam zebranie od ktorego wywinąc nie mogła się i na dodatek zapomniałam telefon w domu. Zaraz jak wpadłam do domu wpierw leki, zastrzyki czuje się jak ćpun
Szyjka mnie ciut boli ale relanium po 1.5h już działa.... mały odlot
Dziś w nocy powinien zacząć się proces wgryzania, maluszku walcz.
Mam jeszcze 3 ma zimowisku więc jestem spokojna a co z piątym to jutro będę wiedzieć choć 7 doba to wróży źle.Anna Stesia, malka, lamka, Czrna 81, pilik, Karma88, Malgonia, KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
DIewczyny, Was nadrobić po całym dniu nieobecności to jest naprawdę wyczyn!
Agniecha super fotki, maluchy już takie słodkie. Ja jeszcze 6 dni do wizyty i w końcu zobaczę mojego szkraba! Już się więcej nie zgodzę na tak długa przerwę między usg. Masakra
Summer, myśle, ze dwie mini plamki to nic groźnego, ale skonsultuj to może ze swoim lekarzem.
Nika super beta!
Agulineczka kreseczka coraz ładniejsza!
Panan piękny pęcherzyk!
Mnie dzisiaj cały dzień brzuch ćmił lekko okresowo i pierwszy raz zdecydowałam się na nospe. Na szczęście pomogła i znowu opanowała mnie taka senność i większe mdłości, ze ledwo dzisiaj funkcjonowałam. Oczywiście przespałam pół dnia i teraz siedzę po nocach.
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Aga jak zawsze twoje maluszki gwarantują atrakcje ale cieszę się że to tylko fałszywe sygnały.
Nika mozesz być spokojna beta pięknie rośnie!!
Ja dziś od 15 do 22 prowadziłam zebranie od ktorego wywinąc nie mogła się i na dodatek zapomniałam telefon w domu. Zaraz jak wpadłam do domu wpierw leki, zastrzyki czuje się jak ćpun
Szyjka mnie ciut boli ale relanium po 1.5h już działa.... mały odlot
Dziś w nocy powinien zacząć się proces wgryzania, maluszku walcz.
Mam jeszcze 3 ma zimowisku więc jestem spokojna a co z piątym to jutro będę wiedzieć choć 7 doba to wróży źle. -
Hope, jutro sikne, dzisiaj już padam na pyszczek.
Zdążyłam tylko dzisiaj w drobnych przerwach w pracy ucieszyć sie z pięknych bet i kreseczek, owocnych wizyt i udanych operacji. Niedawno wróciłam i marzę tylko o ciepłym łóziu. Na dobranoc mam niusik od Flowwer, więc mogę spać spokojnie.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Flo trzymam kciuki za porządne wygryzienie! Niech sie pięknie usadowi, jak zajączki Agniechy Aga dobrze, ze przeczytałam jak juz było wiadomo, ze wszystko ok. Ja tam myśle ze Zające sie po prostu domagają atencji . Kucają, rozpychają sie i broją ale to na pewno silne, wywalczone zbóje i nie stresuj sie bo na pewno żadnych problemów z nimi nie będzie
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Aha, i jeśli chodzi o malutkie plamienia w ciąży to czasami przyczyną jest pęknięcie np.jakiegos naczynka w ściance pochwy (zwłaszcza przy wyproznieniu), więc jeśli to naprawdę jest malutko i nie dochodzi do tego ból brzucha, to można być spokojniejszym (mówi ta, co trzy razy latała już do lekarza z plamieniami i krwawieniami). Ale chciałabym, żeby mnie ktoś wtedy tak uspokoił, więc dzielę się też z Wami tym niusem.
Bocianiątko, Malgonia lubią tę wiadomość