Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Aha, i jeśli chodzi o malutkie plamienia w ciąży to czasami przyczyną jest pęknięcie np.jakiegos naczynka w ściance pochwy (zwłaszcza przy wyproznieniu), więc jeśli to naprawdę jest malutko i nie dochodzi do tego ból brzucha, to można być spokojniejszym (mówi ta, co trzy razy latała już do lekarza z plamieniami i krwawieniami). Ale chciałabym, żeby mnie ktoś wtedy tak uspokoił, więc dzielę się też z Wami tym niusem.
-
nick nieaktualnyMelevis wrote:Hope proszę bardzo, moj owulak sprzed chwili - kurczaki, tu mi takie płodne wychodzą a my sie nie zabezpieczamy! A tak serio, to nawet przy prawdziwych owulacjach nigdy mi taka ciemna kreska nie wyszła
-
Flowwer, a ja myślałam, że postanowiłaś odbić sobie emocjonujący dzień i np szalejesz na zakupach i u fryzjera albo kosmetyczki, a wieczorem romantyczna kolacja z m. Moja wizja przyjemniejsza niż Twoja! A teraz czekamy na meldunki o Twoim samopoczuciu co ok. 6 h inaczej cały fanklub będzie schizować!
Flowwer, Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane !!!
Lamka już nie ma co brać męża w obroty pod tym względem bo już po owu
Jeszcze raz Wam dziękuję, za kciuki
flo niech maluch się wgryza !!! Wierzę w to mocno
Edit: dziewczynki agulineczka i pilik i dla Was za kciuki wczorajsze - dopiero nadrobiłam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 04:56
Flowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Ruda2018 wrote:Dołączam dziewczyny do was! Czekam do 10 grudnia , mam nadzieję że byłam grzeczna i dostane swój wyczekiwany prezent!!
-
Dziewczyny wstaje a tu biało za oknem i sypie śnieg, szkoda że mokry ale jest śnieżyk
Pada śnieg, pada a śnieg dzwonią dzwonki San..
Oby tylko na święta był śnieg no z tym ostatnio ciężko..pilik, Flowwer, justyna14, Bea25 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
StaraczkaNika wrote:Nie zgodzę się - nie chciałabym się dowiedzieć, że poszło nie tak bez ostrzeżenia, bo nie wiem, czy i jak bym to przetrwała. Ale każdy ma prawo do swoich opinii, rozumiem Twoje argumenty, ale Ty chyba nie do końca rozumiesz mój strach.
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny wstaje a tu biało za oknem i sypie śnieg, szkoda że mokry ale jest śnieżyk
Pada śnieg, pada a śnieg dzwonią dzwonki San..
Oby tylko na święta był śnieg no z tym ostatnio ciężko.. -
justyna14 wrote:Oj pamietam jak sie udalo po dwoxh latach staran, zylam.od wizyty do wizyty. Detwktor lapie jak juz ktoras pisala dopiero w 2 trymestrze puls, czesto ciezko zlapac, wiec stres przy tym jest. Twn stres potem nie mija, towarzyszy jiz zawsze. Uspokajaja troche ruchy, pojawiaja sie od ok 18-20 tyg takie odczuwalne. Trzymaj sie, jestes matka, strach juz nie odejdzie .
Racja im dalej tym większy stres. Przed każdym usg człowiek schizuje czy u dziecka wporzadku czy jest tam dalej itdjustyna14 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn, też mi się marzy śnieg na święta
Nika, widzę że nie tylko ja wstaję o nieludzkich porach
Hope, u mnie chyba już żadne owulaki nie zostały. Pogrzebię w weekend w szafkach, jak coś znajdę to siknę
Flowwer, niech tam się Maluch ładnie wgryza tyle ciotek czeka na dobre wieści od niego.
Malka, Agniechaaa wizytujecie w tym samym dniu Będę mocno trzymała kciuki!
Miłego dnia wszystkimFlowwer, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Nika jak Ty to robisz? Ja nastawilam budzik na 5.00 ale ni chu chu i dopiero teraz ledwo sie zwleklam...
Pochwalę się Wam! Dzisiaj wbiłam sobie zastrzyk jakoś mniej boleśnie - znać, że dochodzę do wprawy. A myślałam, że jestem w tym zakresie niewyuczalna! O rany, tylko jak ja to zrobiłam, że tak lepiej wyszło... nie pamiętampilik lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Oj pamietam jak sie udalo po dwoxh latach staran, zylam.od wizyty do wizyty. Detwktor lapie jak juz ktoras pisala dopiero w 2 trymestrze puls, czesto ciezko zlapac, wiec stres przy tym jest. Twn stres potem nie mija, towarzyszy jiz zawsze. Uspokajaja troche ruchy, pojawiaja sie od ok 18-20 tyg takie odczuwalne. Trzymaj sie, jestes matka, strach juz nie odejdzie .
justyna14 lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Racja im dalej tym większy stres. Przed każdym usg człowiek schizuje czy u dziecka wporzadku czy jest tam dalej itd
-
nick nieaktualnyCzeeesc tez miałam nadzieje, ze u Nas snieg ale niestety tylko ulewa
zazylismy leki zjedliśmy lekkie śniadanko i dolegujemy pewnie jeszcze usnuemy
Flo jak sie masz po nocnym wgryzaniu?
P.s moje sny są upośledzone śnił mi sie znajomy rodziców który oglądał ze mną biegi narciarskie, siedząc ubrany w cały kombinezon, gogle i narty ale spałam jak suseł! Obowiązkowo przed 3 było siku , powiem Wam, ze raz w nocy juz nie ma opcji wstać muszę i pędem lecieć do toaletWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 06:23
justyna14, pilik, lamka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Tzn. nie lubię że stres. Lubię wiadomość za informacje co i kiedy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 06:23
-
Agniechaaaa wrote:Czeeesc tez miałam nadzieje, ze u Nas snieg ale niestety tylko ulewa
Zazylusmy lekki zjedliśmy lekkie śniadanko i dolegujemy pewnie jeszcze usnuemy
Flo jak sie masz po nocnym wgryzaniu?
P.s moje sny są upośledzone śnił mi sie znajomy rodziców który oglądał ze mną biegi narciarskie, siedząc ubrany w cały kombinezon, gogle i narty ale spałam jak suseł! Obowiązkowo przed 3 było siku , powiem Wam, ze raz w nocy juz nie ma opcji wstać muszę i pędem lecieć do toalet -
justyna14 wrote:Po urodzeniu synka balam sie z nim.autem jezdzic, bo jakby cos, no ten strach potrafi paralizowac, zwlaszcza jak ciaza jeste wyczekana wymodlona przez lata. Nikomu na rece nie chcialam synka oddac bo balam sie ze upuszcza ha ha
A doszlo do Ciebie że jesteś w ciąży? -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Niezly sen sny w ciazy sa bardziej realistyczne ja jeszcze wytrzymuje do 5 ale tez od razu do toalety.
justyna14 lubi tę wiadomość